RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 05-01-2013 22:29
(05-01-2013 17:14)TheBuzzer4 napisał(a): HOKEJ: FRANCJA LIGUE MAGNUS
Match: Epinal - Strasbourg
Pick: Strasbourg 2dnb (dogrywka i karne się również wliczają)
@2,15 - bet365
Stake: 10/10
Kolejny mecz, który będziecie mieli okazje dostać ode mnie z mej zagranicznej strony, do której miałem przyjemność się dostać do strefy zamkniętej. Ostatnio również podawałem z niej typ: Freamunde - Belenenses po kursie 2,37 i okazał się być trafny i myślę, że nabraliście zaufania co do mnie.
W tym meczu mam jedynie informacje o absencji w drużynie gospodarzy. Ten typ nie podlega tym, że Epinal ma 7 porażek podrząd, a Stras 7, nic z tych rzeczy. W zespole Epinal, trener nie ma odpowiednich relacji z zawodnikami jak to było kilka dni temu. Między paroma graczami, a trenerem doszło do spięcia na treningu i wymiany wulgaryzmów. Do tego na pewno trener nie będzie chciał ryzykować zdrowia: Cacciottiego, Gervaisa, Boucharda, Petraka oraz Susanja. Są to jedni z najlepszych w drużynie. Ci zawodnicy na pewno wejdą na taflę, lecz nie będą oni grać na 100% swoich możliwości i też nie będą grać tyle minut ile grali do teraz. Zobaczymy jak zaprezentuje się Gervais i Bouchard, którzy mają spięcie z trenerem.
Powodzenia.
Niestety. 6-4. Była szansa, niestety niewykorzystana.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 00:09
(05-01-2013 18:01)TheBuzzer4 napisał(a): AHL: HOKEJ
Toronto Marlies - Rockford IceHogs
Pick: 1 (po dogrywce i karnych)
@1,60 in bet365
Analiza będzie później ponieważ jestem zajęty meczem Strasbourg. Abstrahując od tego typu to gracze Strasbourga grają naprawdę świetnie. Zmarnowane dwie sytuacje sam na sam i to obróciło się w ich stronę, kiedy stracili dwie bezsensowne bramki. Raz sędzia uznał bramkę kiedy krążek został odbity od łyżwy gracza Stras (można powiedzieć samobój) i wpadła do bramki, a druga z kolei przy zmianie linii ofensywnej gracze Epinal szli 3-1, i młody defensor nie miał szans na powstrzymanie, doświadczonego Boucharda.
Analiza w późniejszym czasie.
5-2 wygrało Toronto.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 00:30
NBA
TIME: 01:00
Atlanta Hawks - Boston Celtics
Pick: Boston Celtics
@2,85
In bet365
Analiza: Boston po 4 porażkach w końcu wygrał u siebie z Indianą Pacers. Atlanta dzisiaj w nocy z kolei grała w Cleveland, gdzie przegrała z Cavs. Boston co prawda dzisiaj b2b, ale kurs dla mnie jest zupełną porażką ze strony bukmacherów, a zarazem okazją dla typerów. Boston Celtics w tym meczu tylko i wyłącznie przyjechał po wygraną, wiem to ponieważ interesuję się tym i owym. Atlanta już kilkakrotnie pokazała jakie sprawia niespodzianki na własnym terenie.
Kolejne pytanie, Ci niby "świetni" zawodnicy mają zagrozić tablicy Celtics? Josh Smith, który dopiero co wraca dzisiaj (nie wiadomo jeszcze) do rotacji i którego kryje bardzo atletyczny, skoczny Brandon Bass, czy ten niski zawodnik Teague, którgo kryje jeden z 2 najlepszych rozgrywających ligi. Podkoszowy Atlanty będzie miał na swoich plecach Garnetta, który jest jednym z najbardziej doświadczonych graczy NBA.
Na konie dodam, że ławka Atlanty to 1 zawodnik może 2 którzy mogą coś wnieść do składu, reszta to kompletne dno. Obiekcja moja jest taka, że dzisiaj seria zwycięstw Celtics będzie nadal trwać.
Jeżeli jeszcze komuś są potrzebne statystyki, to proszę : Atlanta u siebie - 11 zwycięstw i 5 porażek, natomiast Boston na wyjazdach w tej samej tylko odwrotnej sytuacji. 11 porażek i 5 zwycięstw, m.in. bukmacherzy się tym kierowali żeby dać takie kursy.
Osobom, które nie ryzykują i nie grają takich kursów, to ten mecz nie jest ryzykancki, jest godny zagrania, a jeśli już ktoś ma złe obiekcje i przypuszczenia co do tego meczu również polecam handicap na Celtics +4.5 do maksymalnie +8.
Pozdrawiam.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 02:15
NBA
Denver Nuggets - Utah Jazz
Pick: Under 201.5
@1,85 in bet365
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 16:27
(06-01-2013 00:30)TheBuzzer4 napisał(a): NBA
@2,85
In bet365
Analiza: Boston po 4 porażkach w końcu wygrał u siebie z Indianą Pacers. Atlanta dzisiaj w nocy z kolei grała w Cleveland, gdzie przegrała z Cavs. Boston co prawda dzisiaj b2b, ale kurs dla mnie jest zupełną porażką ze strony bukmacherów, a zarazem okazją dla typerów. Boston Celtics w tym meczu tylko i wyłącznie przyjechał po wygraną, wiem to ponieważ interesuję się tym i owym. Atlanta już kilkakrotnie pokazała jakie sprawia niespodzianki na własnym terenie.
Kolejne pytanie, Ci niby "świetni" zawodnicy mają zagrozić tablicy Celtics? Josh Smith, który dopiero co wraca dzisiaj (nie wiadomo jeszcze) do rotacji i którego kryje bardzo atletyczny, skoczny Brandon Bass, czy ten niski zawodnik Teague, którgo kryje jeden z 2 najlepszych rozgrywających ligi. Podkoszowy Atlanty będzie miał na swoich plecach Garnetta, który jest jednym z najbardziej doświadczonych graczy NBA.
Na konie dodam, że ławka Atlanty to 1 zawodnik może 2 którzy mogą coś wnieść do składu, reszta to kompletne dno. Obiekcja moja jest taka, że dzisiaj seria zwycięstw Celtics będzie nadal trwać.
Jeżeli jeszcze komuś są potrzebne statystyki, to proszę : Atlanta u siebie - 11 zwycięstw i 5 porażek, natomiast Boston na wyjazdach w tej samej tylko odwrotnej sytuacji. 11 porażek i 5 zwycięstw, m.in. bukmacherzy się tym kierowali żeby dać takie kursy.
Osobom, które nie ryzykują i nie grają takich kursów, to ten mecz nie jest ryzykancki, jest godny zagrania, a jeśli już ktoś ma złe obiekcje i przypuszczenia co do tego meczu również polecam handicap na Celtics +4.5 do maksymalnie +8.
Pozdrawiam.
81-89!
Mam nadzieję, że skorzystaliście.
Pozdrawiam.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 16:27
(06-01-2013 02:15)TheBuzzer4 napisał(a): NBA
Denver Nuggets - Utah Jazz
Pick: Under 201.5
@1,85 in bet365
110-91.
Tylko jeden punkt dzielił od przegranej, mimo to typ jak najbardziej na plus
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 16:55
Real Madryt - Real Sociedad
Pick: Real Madryt -1.5
@1,50 betclic
5 minut do meczu!
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 19:20
(06-01-2013 16:55)TheBuzzer4 napisał(a): Real Madryt - Real Sociedad
Pick: Real Madryt -1.5
@1,50 betclic
5 minut do meczu!
Duży pewniak okazał się dużym błędem. 4-3.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - Maxtyp - 06-01-2013 19:22
(06-01-2013 00:30)TheBuzzer4 napisał(a): NBA
@2,85
In bet365
Pozdrawiam.
Wysoki kurs trafiony, widać że znasz sie na rzeczy.
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 06-01-2013 22:58
NBA.
Miami Heat - Washington Wizards
Pick: Miami Heat -14.5
@1,90 in Betclic
Analiza będzie dzisiaj niewątpliwie krótka. Dlaczego? Już mówię. Mecz lidera z ostatnią drużyną konferencji wschodniej.
Absencje: John Wall (left knee), A.J. Price (broken right hand) and Trevor Booker (right knee)
Naprawdę nie wiem nawet czy warto się rozpisywać, ponieważ nawet nie mam gwarancji, że ktokolwiek czerpie moje typy i czuję się zbywany, więc dzisiaj króciuteńka analiza.
Pozdrawiam.
|