![]() |
Zanox.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zanox.com (/Temat-Zanox-com-61727) |
RE: Zanox.com - mlekoju - 07-02-2013 16:23 Właśnie zauważyłem, bo odrzucili mi 7 programów, ale spodziewałem się tego, bo dopiero wczoraj założyłem stronę. Ale mam zamiar ją rozkręcić w ferie, przygotować ładnie i myślę, że będzie lepiej ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 21-02-2013 18:56 W mojej ocenie programy partnerskie najlepiej dodawać do stron specjalnie pod nich stworzonych. Zdecydowanie łatwiej o wypełnienie leada jeżeli tematyka strony = tematyce programu. Mimo to często zdarza się sprzecznie. Np. portal tylko dla mężczyzn reklamuje podpaski. Coś tu jest nie tak ![]() RE: Zanox.com - mlekoju - 22-02-2013 12:50 Jak na razie mam 2 zaakceptowane programy. Ale jeszcze nie zacząłem prawdziwej przygody z zanoxem. Nie mam czasu niestety tyle, żeby wszystko ogarniać. Jak tylko ustabilizuje pozostałe możliwości dochodów to wezmę się na poważnie za ten program partnerski. Bo można na nim sporo zarobić ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 22-02-2013 13:15 Można, można, ale trzeba mieć sposób. Mnie coraz bardziej denerwuje RYGORYSTYCZNE weryfikowanie leadów. Coraz więcej programów przestaje płacić tak jak kiedyś, co jest dla mnie nie do przyjęcia. Skoro ja jestem w porządku dla programu, to oni powinni być w porządku dla mnie. Niestety w programach rejestruje się coraz więcej spamerów, przez co uczciwi użytkownicy na tym tracą. A szkoda.... RE: Zanox.com - mlekoju - 22-02-2013 13:17 No można było się tego spodziewać poniekąd. Ciekawe jak mi się tam uda zabłysnąć. Może w przyszłym miesiącu ruszę tam. Jednak nic nie jest pewne ;/ RE: Zanox.com - sylwu - 22-02-2013 16:37 Próbował ktoś programu zwrotu podatku euro-tax ?? Wpadają leady czy ciężko? RE: Zanox.com - mlekoju - 22-02-2013 16:59 Ja z tego programu korzystam w serwisie afiliant i zalicza bardzo ładnie każde lead ![]() RE: Zanox.com - surfer0700 - 23-02-2013 18:08 Duże jest tym zainteresowanie? ![]() RE: Zanox.com - sylwu - 26-02-2013 10:15 Niby teraz jest sezon na te zwroty. Przed wczoraj popromowałem trochę, czego efektem był 1 lead. RE: Zanox.com - surfer0700 - 26-02-2013 10:22 No ja trochę zaniedbałem promocję i dziennie tylko po 15-30 leadów wpada. Ale lepszy rydz niż nic. Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania dot. tej sieci, proszę pisać w tym temacie, nie na PW. ![]() |