Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Filox - 06-01-2013 22:13 Jednak nieaktualne (można skasować post, sorry) RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - darkmatthew - 11-01-2013 09:44 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireCash 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Zarobiłem pare $ na PPD, na PPA nic. 4.Twoje wymagania: - Oczekuje pomocy w zarabianiu na PPA, pomocy jak mam wypromować filmy i bloga. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Ref, część kasy z zarobku. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Puziowski - 11-01-2013 13:53 darkmatthew, masz zablokowane PW, GG nie podałeś, nie mam jak do Ciebie napisać więc piszę Tutaj, zapraszam na Puziowski.sharebay.pl, z chęcią pomogę, więcej się dowiesz po napisaniu. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Oskarox - 13-01-2013 16:11 1.Metoda zarobku? PPA 2. Serwis? Astrocash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Niestety jestem zielony , czytałem coś tam o PPA ale niewiele załapałem 4.Twoje wymagania Szukam cierpliwego mentora z dużym doświadczeniem , który wprowadzi mnie w świat PPA powoli i dokładnie wytłumaczy wszystko 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Moge zaoferować jedynie rejestrację z refa w serwisie Astrocash.org RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - piotr2651 - 14-01-2013 14:22 1.Metoda zarobku? PPA 2. Serwis? jeszcze nie wybralem 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? 2 lata temu 20$ na sharecash 4.Twoje wymagania Szukam cierpliwego mentora z dużym doświadczeniem , który wprowadzi mnie w świat PPA powoli i dokładnie wytłumaczy wszystko Smile 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Moge zaoferować jedynie rejestrację z refa w jakims serwisie RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - adis1322 - 14-01-2013 16:50 1.Metoda zarobku? PPA 2. Serwis? Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Nic nie zarobiłem,lecz posiadam już bloga z kilkunastoma postami. 4.Twoje wymagania Potrzebuje pomocy w wypromowaniu bloga. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? Rejestracje w serwisie PPA oprócz FireCash bo tam już mam konto. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kamix200 - 20-01-2013 16:50 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? : Tak, kieedys 11$ na sharecash przez film na youtube 4.Twoje wymagania: pomoc jak najlepiej wypromowac moj link zeby ludzie pobierali 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc : reflink pisac gg 18980471 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Szakallt - 20-01-2013 17:30 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA/PPD 2.Serwis: CashFile, FireCash, ShareCash, AdWorkMedia 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Coś tam wiem. Nie potrafię jedynie szukać nisz 4.Twoje wymagania: ktos kto podsunie pomysły odnośnie nisz. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? 40% z każdej niszy, na którą wpadnę dzięki Tobie gg:983767 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - 6288 - 23-01-2013 16:15 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - FireCash, AstroCash, inne 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - brak 4.Twoje wymagania: - Oczekuję podstawowej pomocy jako początkujący w PPA. Podstawy i jakiś kierunek działań. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc? - Ref gg: 2587328 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Trevor188 - 23-01-2013 22:09 1.PPA 2.Serwis:SC/CF 3. Wiem co to PPA ,mam masę poradników,trochę tego czytałem, ale i tak nic nie potrafię zarobić.Nie umiem wypromować pliku, mam pomysł może i na dobrą nisze, lecz zapewne przez wiele już znaną. Jeśli chodzi o promowanie to nie ogarniam np.Jaki dac tytuł pliku/filmiku jakie dać tagi by zachęcić do ściągnięcia, jak na razie używam skróconych linków z CF lub goo.gl Bardzo potrzebuje "pełnego" konta na amazonie, ponieważ tam idzie sporo zarobić ale nie wiem jak je zdobyć 4.Twoje wymagania:Jakiś czas poświęcony dla mnie ,żeby wprowadzić mnie dokładnie w to , ponieważ chciałbym zarabiać 100$ miesięcznie - to nie jest wcale dużo, skoro większość zarabia 300$+ 5.Nie wiem refilnk to chyba mało Jakby komuś udało się "mnie w to wprowadzić" i bym zarabiał to oczywiście % z wypłaty + satysfakcję z tego, że komuś ( w tym przypadku mnie) się pomogło |