Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk (/Temat-Graj-ze-mna-i-pomnazaj-swoje-pieniadze-vol-2-staly-pewny-zysk-59293) |
RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - whysoserious - 15-10-2012 21:28 po znikomej ilości wypowiedzi na forum, nie myślałem, że tyle prv dostałeś RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - GIT - 15-10-2012 21:36 (15-10-2012 21:01)mrw111 napisał(a): whysoserious faktycznie zobaczyłem teraz wiadomość od Ciebie :-) Dostałem w sumie na PW 52 wiadomości i nie wszystkie odczytałem. Ale może faktycznie spróbuj z GIT'em może akurat wypali nie no nie miało to Cię w żaden sposób urazić wiem, że raz jest dobrze raz jest źle heh ale trzeba być dobrej myśli @whysoserious podbij na PW, zgadamy się jakoś na gg lub telefonicznie i będzie można się powymieniać doświadczeniem RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - mrw111 - 15-10-2012 21:46 Dostałem sporo wiadomości od osób, które ledwo co zarejestrowały się na forum i mają 0 postów, może pozycjonowanie tak działa, nie wiem. GIT powodzonka RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - GIT - 15-10-2012 21:54 heh no patrz np teraz jak to jest z bukmacherka stawiam na ov1,5 gola w meczu Deportes - Lota w 60 minucie po kursie @3 za chwile karny dla gospodarzy i.. nie strzelaja.. 10 min pozniej czerwo dla gospodarzy i karny dla gosci, ci jednak trafiaja ale niestety tego gola zabraklo.. w sumie to nawet nie gola a strzelenia w bramke z karnego bo nawet w nia nie trafil.. no ale dzien ogolnie dzis na duzy plus. wiadomo nie zawsze jest tak rozowo RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - mrw111 - 16-10-2012 13:47 O to mi właśnie chodziło RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - whysoserious - 16-10-2012 21:52 mialem fajny kupon na 5 meczow, wszystkie mecze po kolei weszly, ostatni w tym Niemcy - Szwecja. No i po kolei leci 1:0 2:0 3:0 no to nawet nie bylo co ogladać dalej, ale jeszcze zajrzalem po przerwie... 4:0 zaglądam po meczu i myślę WTF, gdzie jest kasa? a tu sie okazuje, że Niemcy tego meczu NIE wygrali. NIEMCY!!! grając u siebie! Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - karol002 - 16-10-2012 22:35 U mnie tak samo.. Jak mogli doprowadzic do takiego wyniku. RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - whysoserious - 16-10-2012 23:08 heh co za dzień Jeszcze Irlandia Pólnocna wywiozła remis (prowadziła większość spotkania!) z Portugalii jako fan futbolukibic to czapka z głowy dla Szwedów i Irlandczyków jako fan bukmacherki to.... RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - mrw111 - 17-10-2012 13:41 No to teraz większość z Was może się przekonać o czym pisałem Ja piłkę nożną omijam szerokim łukiem, głównie grywam żużel, w sezonie również speedway i zimą sporty zimowe - skoki, biathlon Teraz jednak zarabiam sporo na finansach w bet365 RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk - Secret - 18-10-2012 05:41 jest jeszcze szansa żeby pomnożyć swoje zyski ? |