Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG (/Temat-FAQ-Forum-Gold-czyli-wszystko-co-powinnes-wiedziec-o-FG-58381)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 10-11-2016 09:06

@up
wyłącznie po dacie powiadomienia zwrotnego po zakupie skrzynki.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - kjajeck1 - 14-02-2017 09:46

Forum gold można kupić przez sms ? Jeszcze jakiś tydzień temu widziałem taką opcje.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 14-02-2017 16:21

@up

tak dziś zostanie to przywrócone na stronie: http://zarabiam.com/newpoints.php?action=purchasecredits
jestem w trakcie konfiguracji.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - KzuM - 15-02-2017 17:58

W miejscu z FG jest opcja shop i ODBLOKUJ DOSTĘP, czym to się różni? Widzę, że w jednym jest subskrypcja a w drugim zakup, lecz nie wiem po co.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 24-02-2017 10:25

Tylko przez zakładkę odblokuj dostęp go zakupisz, w drugiej zakładce jest to tylko podglądowe.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Legionista93 - 21-08-2018 10:37

W jakim czasie forum gold powinno pojawić sie na moim koncie? Płatność poprzez Paypala

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - patttson - 21-08-2018 10:50

Jak wejdzie Admin i Ci doda Big Grin

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Captain - 17-09-2018 08:02

W grach mobilnych często jest tak, że można zdobywać walutę premium za oglądanie reklam, filmików trwających około 20 sekund. Może dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie takiego sposoby zdobywania forum gold tutaj? Chyba niewiele osób kupuje fg, a jakby dało się je zdobywać bez płacenie, oglądając reklamy to pewnie dużo osób by z tego korzystało, a i forum by zarobiło na tych reklamach.
Pewnie niełatwe do implementacji, ale mogłoby się opłacić.

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 24-09-2018 09:12

(17-09-2018 08:02)Captain napisał(a):  W grach mobilnych często jest tak, że można zdobywać walutę premium za oglądanie reklam, filmików trwających około 20 sekund. Może dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie takiego sposoby zdobywania forum gold tutaj? Chyba niewiele osób kupuje fg, a jakby dało się je zdobywać bez płacenie, oglądając reklamy to pewnie dużo osób by z tego korzystało, a i forum by zarobiło na tych reklamach.
Pewnie niełatwe do implementacji, ale mogłoby się opłacić.
pomysł spoko tylko pokaż mi jakiekolwiek sensowne reklamy płacące za oglądanie filmów i pozwalające na zachęcanie do oglądania Tongue
najlepiej gdzie 1000 wyświetleń nie jest = 1$. Tongue

RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Kryspin - 29-04-2021 15:01

A mnie ciekawi kiedy będę mógł wymienić na kubek bo ostatnio ich nie było i admin był na wyjeździe.