Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. (/Temat-Sprzedam-Mega-nisza-do-zarabiania-na-serwisach-PPA-58026)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 22-09-2012 23:14

@Petr0 jakby coś to pisz na PW, mogę się dogadać co do ceny Smile.

@Kerak dzięki i sorki za zamieszanie Jerk .

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 23-09-2012 20:47

Dużo osób do mnie piszę z zapytaniem więc odpowiadam...
Nie masz całych 50 zł./nie dozbierasz do wtorku? Nie bój się pisz! Dogadamy się.
Niszę sprzedam dowolnej ilości osób. Od środy już nie sprzedaje.
Także wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu na PW i zakupu.

impreza

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 24-09-2012 21:53

Kolejna osoba może cieszyć się niszami (XxGroszekxX) - dziękuję Smile.

Jeszcze tylko jutro można kupić nisze.

Płatności przyjmuję poprzez Paypal i konto bankowe (mBank i Alior Sync).
Zainteresowanych zapraszam na PW.

impreza

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 14:11

Dzisiaj jest ostatni dzień kiedy można zakupić u mnie nisze.
Zapraszam Smile.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Scoobyx - 25-09-2012 16:56

Kupiłem tą niszę i jak na razie to nie żałuję. Myślę, że wkrótce będzie widać efekty. Prawdę mówiąc to wszystko jest podane jak na dłoni Wink

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 16:58

Dzięki i pozdrawiam. Reput leci.
impreza

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 22:15

Temat można zamknąć.

Gdyby ktoś miał jakieś pytania proszę pisać na PW.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 28-09-2012 18:35

Ponawiam temat Jerk na prośbę chętnych osób.

Sprzedam jeszcze kilka sztuk.

Proszę pisać na PW. Nisze nie będę sprzedawał zbyt długo, tylko kilka dni.

Cena tradycyjnie 50zł. Płatności przyjmuję poprzez Paypal oraz konto bankowe (mBank i Alior Sync).

Zapraszam Smile.

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Kerak - 28-09-2012 21:38

Zaraz kupi dużo ludu, i kupa z zarabiania ...

RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 29-09-2012 15:03

Mam to na uwadzę dlatego nie kupi dużo ludu, tylko raptem kilka osób. Kupy nie będzie bo nisza jest na topie.