![]() |
[Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. (/Temat-Sprzedam-Mega-nisza-do-zarabiania-na-serwisach-PPA-58026) |
RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 22-09-2012 23:14 @Petr0 jakby coś to pisz na PW, mogę się dogadać co do ceny ![]() @Kerak dzięki i sorki za zamieszanie ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 23-09-2012 20:47 Dużo osób do mnie piszę z zapytaniem więc odpowiadam... Nie masz całych 50 zł./nie dozbierasz do wtorku? Nie bój się pisz! Dogadamy się. Niszę sprzedam dowolnej ilości osób. Od środy już nie sprzedaje. Także wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu na PW i zakupu. ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 24-09-2012 21:53 Kolejna osoba może cieszyć się niszami (XxGroszekxX) - dziękuję ![]() Jeszcze tylko jutro można kupić nisze. Płatności przyjmuję poprzez Paypal i konto bankowe (mBank i Alior Sync). Zainteresowanych zapraszam na PW. ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 14:11 Dzisiaj jest ostatni dzień kiedy można zakupić u mnie nisze. Zapraszam ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Scoobyx - 25-09-2012 16:56 Kupiłem tą niszę i jak na razie to nie żałuję. Myślę, że wkrótce będzie widać efekty. Prawdę mówiąc to wszystko jest podane jak na dłoni ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 16:58 Dzięki i pozdrawiam. Reput leci. ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 25-09-2012 22:15 Temat można zamknąć. Gdyby ktoś miał jakieś pytania proszę pisać na PW. RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 28-09-2012 18:35 Ponawiam temat ![]() Sprzedam jeszcze kilka sztuk. Proszę pisać na PW. Nisze nie będę sprzedawał zbyt długo, tylko kilka dni. Cena tradycyjnie 50zł. Płatności przyjmuję poprzez Paypal oraz konto bankowe (mBank i Alior Sync). Zapraszam ![]() RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Kerak - 28-09-2012 21:38 Zaraz kupi dużo ludu, i kupa z zarabiania ... RE: [Sprzedam] Mega nisza do zarabiania na serwisach PPA. - Xhamm - 29-09-2012 15:03 Mam to na uwadzę dlatego nie kupi dużo ludu, tylko raptem kilka osób. Kupy nie będzie bo nisza jest na topie. |