Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2)
+--- Wątek: Forumowa Ekonomia - Forum Gold (/Temat-Forumowa-Ekonomia-Forum-Gold-57911)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - klook - 04-09-2012 10:39

Jasne,rozumiem.

Oczywiście zmiany są pod korzyści admina i dorobieniu się przez niego paru $.
Nie dziwi mnie to,mając taką bazę ludzi sam bym to już dawno zrobił.
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  Cała polityka nie przewiduje zysku dla Nas, chcemy po prostu sprawić by FG stało się wartościową forumową walutą,
<śmiech>
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  FG będą do zdobycia poprzez sms
Czyli płacimy realna pieniądze naszym adminom.
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  3. Obecny Shop zostanie mocno zmodernizowany planujemy możliwość wymiany zdobytych przez Was FG na forumowe gadżety
typu - długopisy, kubki, koszulki z logiem Zarabiam.com
Nie przewidujecie zysków dla siebie a chcecie robić gadżety...po godzinach za darmo będziecie siedzieć i prasować loga "zarabiam.com" na koszulkach?

Oczywiście gimby tego nie wyczuły,tylko wyciągnęły łeb z piachu by przytakiwać stadu.

ps.
Jeszcze raz podkreślam,że nie jestem przeciwnikiem tego typu rozwiązań,ale proszę nie mydlić ludziom oczu.
Pozdrawiam.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - LessiPL - 04-09-2012 14:08

@up

skąd się urwałeś trolu ? ;o

już się nie popłacz że nie zdążyłeś wykorzystać starych forum goldów.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Killer - 04-09-2012 14:11

(04-09-2012 10:39)klook napisał(a):  Jasne,rozumiem.

Oczywiście zmiany są pod korzyści admina i dorobieniu się przez niego paru $.
Nie dziwi mnie to,mając taką bazę ludzi sam bym to już dawno zrobił.
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  Cała polityka nie przewiduje zysku dla Nas, chcemy po prostu sprawić by FG stało się wartościową forumową walutą,
<śmiech>
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  FG będą do zdobycia poprzez sms
Czyli płacimy realna pieniądze naszym adminom.
(25-08-2012 08:01)Admin napisał(a):  3. Obecny Shop zostanie mocno zmodernizowany planujemy możliwość wymiany zdobytych przez Was FG na forumowe gadżety
typu - długopisy, kubki, koszulki z logiem Zarabiam.com
Nie przewidujecie zysków dla siebie a chcecie robić gadżety...po godzinach za darmo będziecie siedzieć i prasować loga "zarabiam.com" na koszulkach?

Oczywiście gimby tego nie wyczuły,tylko wyciągnęły łeb z piachu by przytakiwać stadu.

ps.
Jeszcze raz podkreślam,że nie jestem przeciwnikiem tego typu rozwiązań,ale proszę nie mydlić ludziom oczu.
Pozdrawiam.

Nie mierz innych swoją miarką, to że jesteś materialistą i krwiopijcą, który chciałby żerować na swoich użytkownikach to twój problem (na szczęście nie jesteś administratorem tego forum), projekt nie wszedł nawet w życie a Ty już widzisz wszędzie ludzi którzy się rzucają na twoje złotówki - jeśli będziesz sponsorował i prasował koszulki to smsy można wykreślić, a jeśli Ci się nie podoba to w rogu masz czerwony krzyżyk na ajlocku z pewnością odnajdziesz bratnią dusze.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - Admin - 04-09-2012 21:49

Ok fg aktualnie wystartowało, powstał również dział w którym można je wykorzystywac do transakcji.
Dodałem dosyć dokładne FAQ na temat samej waluty tutaj : http://zarabiam.com/Temat-FAQ-Forum-Gold-czyli-wszystko-co-powinnes-wiedziec-o-FG-58381
Gdy będzie wiadomo coś o kubkach (pierwszy z wprowadzonych gadżetów) to o wszystkim Was poinformuje.

RE: Forumowa Ekonomia - Forum Gold - whysoserious - 11-10-2012 00:06

Zaplacilem za FG smsem i zakupiłem w sklepie
wszystko dziala sprawnie Smile