Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 (/Temat-Program-sprawdzajacy-restock-na-PC-od-pankracypl-v0-1-579)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.1 - mikobro - 31-12-2009 16:34

Program działa !!!
Polecam Tongue
Mi własnie 5 minut temu wywalił alarm ale narazie to tylko info o aktualizacji a nie restock Tongue
Szacun jednak dla autora, nawet za sam pomysł Big Grin

RE: Program sprawdzający restock na PC (w trakcie rozwoju) v0.1 - pankracypl - 01-01-2010 01:51

Dziękuję wszystkim za zaufanie do programu. Bardzo się cięszę, że program prawidłowo poinformował o restocku (na pewno wersje od 006 z modułem ptzplace i w górę). Niestety również czytam smutne posty o tym jak część innych programów podobnych do RestockRemindera nie zadziałały. Starałem się jak najszybciej uaktualniać program dzięki czemu był skuteczny. Mnie się również udało zamówić nagrodę dzięki niemu. Program już nie będzie uaktualniany, być może udostępnię kod źródłowy. Ponieważ na razie nie planuję wzięcia udziału w kolejnych restockach. Jeszcze raz dziękuję szczególnie osobom, które informowały o błędach RestockRemindera, pozytywnie go komentowały lub podawały nowe sugestie Wink!

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - termometr123 - 01-01-2010 03:05

A moglbys jeszcze raz podac link do wersji 0.08? jakos nie moge znalezc...
0.06 nie dziala na viscie a 0.05 nie powiadomilo mnie...z gory dzieki

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - mikobro - 01-01-2010 11:58

A ja chciałbym jeszcze podziękować użytkownikowi pankracypl. Big Grin Wielki szacun chłopie Tongue
Siedzie sobie kurde a tu nagle słysze z pokuju obok jakiś alarm Big Grin
Dzieki chlopie Tongue Zamówiłem se gierke z xboxa Tongue

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - pankracypl - 01-01-2010 13:28

Dzięki, jeszcze muszę powiedzieć jedną rzecz, bo niektórzy próbują mi pomóc wysyłając maila z o pomoc->o programie. Tylko, że używają maila z lockerz i nie mogę im wysłać zaproszenia Wink. Więc proszę o podanie adresu nie zarejestrowanego na lockerz, może być na pw na forum. Na razie tylko jedna osoba pomogła podając dobry mail (1/20). Jeszcze raz bardzo dziękuję.
@termometr123 - v0.1 jest najnowszą wersją, link na początku tematu.
To jest instalator, jeżeli on nie działa, to uruchom go z prawami administratora. Jeżeli po instalacji program nie działa, zainstaluj platformę .Net.

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - Sweete - 17-01-2010 00:42

Witam
Na początku wielki szacun dla stwórcy tego programu !!!

A teraz powiedzcie mi prosze czy dobrze to ustawiłem ?? czy może powinienem zaznaczyc ptzplace.lockerz.pl pod linia progres ??

[Obrazek: restock.th.jpg]

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - Szymik - 17-01-2010 08:02

Wielkie dzięki program działa Wink

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - glimi - 17-04-2010 09:34

Można jeszcze raz prosić linka do wersji 0.0.8?

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - Wojtas100 - 17-04-2010 10:35

Człowieku zobacz kiedy był ostatni post

RE: Program sprawdzający restock na PC od pankracypl v0.1 - pieczyk111 - 17-04-2010 12:57

Czy ten program nadal działa?? i czy nie banuja za to??