[Zamknięty]Aktywność ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Aktywność ! (/Temat-Zamkniety-Aktywnosc-5654) |
RE: Aktywność ! - Kicha - 23-04-2010 22:31 Ja to bym to wycofal narazie i dodal do samych konkursow bo widze ze niektorzy spam robia i to niezly... Juz nie tylko w offtopie a wszedzie pisza co popadnie aby tylko do 100 do 100... Pytam sie po co to wam!? Do zycia wam te 100% potrzebne? Bo mi to moze i isc z - strone... Nie na tym to polega... Troszke minelo sie z celem to... Ot taka moja sugestia. RE: Aktywność ! - Czarny767 - 23-04-2010 23:38 Fajny pomysł Tylko żeby nie zaczęli niektórzy pisać byle czego np: Ktoś Pyta : Siema,mam pytanie jak skonfigurować skype? A jakiś idio** napisze : A po co ci to? < ----- Będą byle co pisać ? Ostrzeżenie... Ale to zostawiam Adminom i Modom RE: Aktywność ! - cinexik - 24-04-2010 09:17 niekoniecznie... jeżeli będzie ktoś spamował - dostanie warna.. natomiast to miało za zadanie, żeby każdy się wypowiadał, pomagał i wtedy naliczane są te % za aktywność-widać kto pomaga. (kto jest aktywny) przynajmniej tak mi się wydaje.. RE: Aktywność ! - Kicha - 24-04-2010 09:25 Wcale nie... nie chce mowic kto ma duzo %% i niby aktywny... Ale w tym zlym znaczeniu RE: Aktywność ! - KristopheR - 24-04-2010 09:37 DraQo nabija "denne" posty. Pisze je bez sensu, w tematach "Masz czy nie masz?", nie zadawał nawet pytania. RE: Aktywność ! - Alcor - 24-04-2010 13:53 (24-04-2010 09:17)cinexik napisał(a): niekoniecznie... To że ktoś ma wysoką aktywność nie oznacza się pomaga. (24-04-2010 09:37)KristopheR12 napisał(a): DraQo nabija "denne" posty. Ta i kto to mówi, sam pełno masz postów w dziale offtopic... RE: Aktywność ! - Admin - 24-04-2010 15:45 Dobra jeszcze na pare dni zostawimy to, jeśli spam faktycznie będzie to usune ten dodatek. Na jakiś czas zostawmy ten temat w spokoju jesli zajdzie taka potrezba to na pewno ja sie wyrzucimy - wszystko zależy od Was pozdro RE: Aktywność ! - Admin - 03-05-2010 21:09 aktywnosc została zresetowana tak jak obiecałem wcześniej. Dlatego uprzedzam że nabijanie postów by ją zdobyć mija się z celem - nie mam nic przeciwko jej nabijaniu wręcz przeciwnie bardzo doceniam aktywnych użytkowników jednak post typu "co?" lub po 10 postów na dzień w temacie "walnij głowa w klawiature" to zwykły spam pozdrawiam RE: Aktywność ! - szulakaluble - 03-05-2010 22:28 I bardzo dobrze:> powinny być jeszcze kary za natrętne spamowanie. I spamowaniem nazwałbym tez dawanie odpowiedzi w dziale off w rożnych tematach tam co 30 sek... Ale ja i tak upierał się będę ze wyłączenie licznika tam było by najlepsza opcja ale...to tylko moje zdanie;> RE: Aktywność ! - rosa1822 - 03-05-2010 22:58 fajny pomysł |