![]() |
BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam (/Temat-BannersBroker-V2-5-juz-dziala-Zapraszam-56177) |
RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - malpa2 - 20-07-2012 20:05 Tak, kłóćcie się na PW. RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - adax84 - 20-07-2012 21:30 (20-07-2012 20:05)malpa2 napisał(a): Tak, kłóćcie się na PW. A kto tu się kłóci - wymiana zdań na temat postrzegania jakie możliwości daje program ![]() Na forum można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Ja się dowiedziałem, że ilość kont bankowych (bo rozumiem, że o takich jest mowa) przekłada się na stabilność firmy. Muszę w swojej firmie dodać jeszcze ze dwa czy trzy konta - będę miał pewność, że nigdy nie zbankrutuję ![]() ![]() RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - player_sct - 20-07-2012 23:32 Wow sie wesolo tu zrobilo ![]() RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - adax84 - 21-07-2012 06:42 (20-07-2012 23:32)player_sct napisał(a): to czy padnie czy nie mysle ze jest jasne jak slonce - kazdy program wczesniej czy pozniej pada, byly programy duzo wieksze ktore zdychaly. To jest pewne - tak samo jak podatki czy śmierć ![]() Działa wam już wypełnianie paneli na bieżąco? ...mam wrażenie, że jest zdecydowanie lepiej - raz na dzień zmienia się u mnie w panelach wypracowana suma ![]() Od wczoraj powinien również działać Web Hosting, Organic Traffic i Choice Network Campaigns. Odnośnie tego ostatniego to można przypuszczać, że odpowiednie ustawienia powinny być dostępne chyba w ustawieniach kampanii. Szukam i szukam, ale jednak żadnych zmian tam nie widzę i nie mam możliwości wyboru stron na których będą pojawiać się moje banery. Albo jestem ślepy, albo źle szukam, albo jednak - mimo wyznaczonego terminu - jeszcze tego nie ma. RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - tomazzi - 21-07-2012 06:53 (21-07-2012 06:42)adax84 napisał(a):(20-07-2012 23:32)player_sct napisał(a): to czy padnie czy nie mysle ze jest jasne jak slonce - kazdy program wczesniej czy pozniej pada, byly programy duzo wieksze ktore zdychaly. i na tym można zakończyć podsumowanie ziemskich wizji danych rzeczy ![]() bo co fakt to fakt - więksi giganci i kolosi od bb padali prędzej czy później a ich miejsce zajmowali nowi również widzę różnicę w wypełnianiu się paneli - jest znacznie lepiej, ciekawe na jak długo ... te kampanie wyboru reklam chyba jeszcze nie działają bo i u mnie brak możliwości wyboru jest RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - malpa2 - 21-07-2012 08:06 Jest lepiej z podliczaniem paneli, ale jak np. mam co 2 dni a nie codziennie, więc to zależy. Ale myślę, że jeszcze to usprawnią ![]() RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - fishburger - 21-07-2012 13:15 (20-07-2012 18:46)Verb22 napisał(a): adax84 Full Tilt Poker - druga co do wielkości (zaraz po PokerStars) platforma pokerowa na świecie obsługująca dziesiątki milionów zarejestrowanych graczy i obracająca miliardami $ USD też miała w swym statucie posiadanie dwóch kont. Na jednym miały być deponowane przychody firmy (rake, czyli prowizje od wszystkich rozdań), a na drugim miały być zgromadzone depozyty graczy, które dzieki temu miały być 100% bezpieczne, gdyż statutowo miały być "nie do ruszenia" przez firme pod żadnym pozorem... Full Tilt Poker od ponad roku jest bankrutem, a ludzie którzy mieli tam pieniądze potracili wszystko, więc jak widać posiadanie dwóch czy więcej kont nie jest kompletnie żadnym gwarantem niczego. I żeby sprawa była jasna... jestem świeżym użytkownikiem BB (mam konto ok kilku dni), w program wchodziłem zupełnie świadomie, zdaje sobie sprawe z istniejącego ryzyka, mimo to jestem bardzo zadowolony i optymistycznie nastawiony i mam nadzieje że program będzie działał jak najdłużej ku naszej wielkiej radości ![]() RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - Verb22 - 21-07-2012 16:18 Up Porównujesz firme zajmującą się hazardem, z firmą zajmującą się reklamą i marketingiem, tudzież progrmamem partnerskim o zamkniętym przepływie kapitału. Nie rozumiecie o czym mówię, więc nie mamy o czym gadać. Ja będę w BB inwestował i reinwestował, bo BB posiada zspół i ludzi o ogromnym doświadczeniu w PP, pracują tam naprawdę uzdolnieni ludzie. Nie ma w was ani kszty ryzyka, jesteście tchórzami, boicie się o marne tysiące, ma cie typowo polaczkowe umysły - tylko żeby przetrwać, nic nie ryzykować, pfffu, socjaliści. RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - PlastPL - 21-07-2012 16:48 (21-07-2012 16:18)Verb22 napisał(a): Up Jeżeli nie wiesz na jakiej zasadzie dzialaja kasyna i co jest zrodlem ich przychodów to nie najlepiej sie nei wypowiadaj. Z pewnoscia ryzyko zwiazane z powierzeniem srodkow FTP (wspomnianym wczesniej) bylo obarczone znacznie, znacznie mniejszym ryzykiem niz powierzenie srodkow BB. Oczywiscie nie twierdze, ze inwestycja w BB to zly pomysl, ale czytajac same superlatywy, mozna stwierdzic, ze albo na forum grasuje pelno oszustow/ naganiaczy , albo wiedze ekonomiczna niektorych forumowiczow zatrzymala sie na etapie przedsiebiorczosci w liceum (jesli w ogole do niej dotarla) RE: BannersBroker V2.5 już działa!! Zapraszam - adax84 - 21-07-2012 17:22 (21-07-2012 16:48)PlastPL napisał(a): Oczywiscie nie twierdze, ze inwestycja w BB to zly pomysl, ale czytajac same superlatywy, mozna stwierdzic, ze albo na forum grasuje pelno oszustow/ naganiaczy , albo wiedze ekonomiczna niektorych forumowiczow zatrzymala sie na etapie przedsiebiorczosci w liceum (jesli w ogole do niej dotarla) PlastPL zaraz się dowiesz, że jednak namawiasz do nie inwestowania w program... Niektórzy mają OCD i wszędzie widzą, że my "polaczki" i "socjaliści" boimy się tam inwestować i namawiamy do rezygnacji z niego. Chyba faktycznie nie ma co karmić trola ![]() Ciekawy jestem z jakim opóźnieniem BB wprowadzi usługi o których wyżej pisaliśmy - bo kształtują się bardzo ciekawie ![]() |