Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? (/Temat-Jak-zdobywac-suby-lajki-favorits-komentarze-i-wyswietlenia-na-YouTube-55649)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - a15 - 04-02-2013 21:19

czy tylko mi enhance views tak swiruje?
nie dodadje lajkow, milion razy ten sam komentarz?

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 04-02-2013 21:30

(04-02-2013 21:19)a15 napisał(a):  czy tylko mi enhance views tak swiruje?
nie dodadje lajkow, milion razy ten sam komentarz?

Jesteś pewien że ten komentarz jest z Enhanced?
Mi wszystko ładnie śmiga.

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - a15 - 04-02-2013 21:31

no i ja i kumpel, przy dodawaniu custom komentow, wybieram zeby dal 10, a ten doda 10 takich samych, powiedzmy 1szych z listy, a mam aktywnych wiecej. Tak samo dodaje zeby lajkowal film, same "request canceled"

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 04-02-2013 21:51

Teraz jest wersja BETA, ale nie powinno to wpłynąć na działanie serwisu.
Sam mam skonfigurowanego Enhanced na 23 komentarze i różnią się od siebie.
Ciężko mi powiedzieć co jest nie tak.
Może rzeczywiście jakiś bug im się wkradł.

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - lazlo - 07-04-2013 18:04

Mi ostatnio nie działa;/. Nabija ok 300 punktów i wywala taki kkomunikat:
http://i.imgur.com/dFyRSlD.jpg
Pouzupełniałem profil yt, opis, tło, avatar wszystko i nic. Założyłem nowe konto i dalej to samo. O co może chodzić?

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 08-04-2013 08:35

Nie korzystam z tej aplikacji, więc ciężko jest mi powiedzieć w czym jest problem. Tak czy inaczej już niedługo mam zamiar zaktualizować poradnik dla nowej wersji enhance - mam nadzieję że znajdziecie tam odpowiedzi na swoje pytania.

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - max188 - 30-05-2013 13:08

Działa wam http://www.enhanceviews.com ?? Od 2 dni nie działa mi stronka Sad
V2bwievs tak nalicza że szkoda mówić Sad

A jak u was?

Jedynie Addmefast do likow działa bez zastrzeżeń.

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Mksiak - 30-05-2013 13:11

enhance mi też nie działa

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - barteek_93 - 30-05-2013 13:12

Enhanceviews aktualnie nie działa, polecam addmefast + youlikehits Smile

RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Szaman1644 - 30-05-2013 13:12

Mi też nie działa Enhance. A macie jakiegoś bota do Add me fast?