etoro.com - Społecznościowy FOREX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: etoro.com - Społecznościowy FOREX (/Temat-etoro-com-Spolecznosciowy-FOREX-54370) |
RE: eToro - pies333 - 26-12-2017 12:54 normalnie wyplacają od lat, o to sie nie bój. prowizja 5 dolca. RE: eToro - Quag88 - 28-12-2017 20:35 (26-12-2017 12:54)pies333 napisał(a): normalnie wyplacają od lat, o to sie nie bój. prowizja 5 dolca.Nigdzie nie moge znaleźć screenów z wypłat, dlatego moje obawy. No ale dzisiaj zleciłem pierwszą wypłatę. Wysyłają priorytetowo tą metodą co wpłacamy, w moim wypadku-karta, alternatywny sposób wybrałem PP. Jak dojdzie (mam nadzieje, że do 2.01.18) to będe miał dużo liczenia do PITu Jak dojdzie dam znać RE: eToro - Quag88 - 04-01-2018 22:31 Otrzymałem całą wypłatę z eToro - ale bardzo dziwacznie bo na raty 02.01-2 wpłaty na Paypal 03.01- 1 wpłata na karte 04.01- kilka wplat na karte Ale suma się zgadza. RE: eToro - buloniasty - 04-03-2018 22:26 od około 4 miesiecy testuje etoro na demo jak dla mnie jest to dobra platforma dużo informacji,socjal trading wiadomo jak ktos lubi, ja ogólnie ogólnie odniosłem pozytwne wrażenie chociaż zwroty nie powalaja RE: eToro - J3L - 04-03-2018 22:46 jest w jezyku polskim? napisalbys poradnik jak to dziala i co mamy robic by bylo latwiej o ile dasz rade RE: eToro - buloniasty - 04-03-2018 23:36 jest po polsku i do tego masz możliwosc tłumaczenia postów wstawianych przez społeczność ,moge napisac jakis mały poradnik a co byś w nim chciał mieć zawarte ? Etoro Opis platformy - buloniasty - 05-03-2018 13:18 Opisze jakie sa moje wrażenia z używania Etoro oraz krotko opisze jak działa platforma : Rozporządzenie i licencja Usługi pośrednictwa eToro świadczone są przez eToro (Europe) Ltd., zarejestrowaną cypryjską firmę inwestycyjną (CIF). Numer rejestracyjny firmy to HE20058. eToro Europe jest regulowane przez Cypryjską Komisję Papierów Wartościowych i Giełd (CySEC) na podstawie licencji nr 109/10. W Wielkiej Brytanii, eToro UK (numer rejestracyjny firmy 7973792) jest autoryzowany i regulowany przez Financial Conduct Authority (FCA) pod numerem 583263. eToro (Europe) Ltd. i eToro (UK) Ltd. działają pod i przestrzegają Dyrektywa w sprawie rynków instrumentów finansowych (MiFID). Ja osobiscie testuje etoro od około 4 miesiecy jak dla mnie miła dla inwestora i przejrzysta platforma z paroma dodatkowymi opcjami (CopyFounds,społeczność,duża ilość aktywów) Opis Platformy: 1.Obserwowani=Tutaj masz liste obserwowanych przez ciebie aktywów mozesz dowolnie dodawac tutaj co cie interesuje i masz do tego szybki wglad bez szukania 2.Portfel= tutaj sa wszystki twoje otwarte pozycje 3.Aktualnosci= informacje wrzucane przez społecznosc np sugestie inwestycji itd (jest mozliwosc tlumacznia zagranicznych postow ) 4.Rynki= znajdziesz tutaj wyróznione rynki przez brokera czyli te ktore moga byc warte uwagi (osobiscie polecam zagladac tam czasmi trafiaj sie dobre okazje inwestycyjne), oraz wszystki rynki na ktorych mozesz inwestowac 5.Ludzie = tutaj znajdziesz wszystkich traderow (cała społeczność) mozesz tutaj wyszukac tradera ktorego chcesz kopiowac 5.2 po tym jak wyszukamy tradera z odpowiednim zwrotem jaki nas intwersuje ,dodatkowo przy każdym profilu sa zawarte informacje na temat tego jak duze ryzyko podejmował trader oraz ile zarobił w wybranym przez nas czasie np przez ostatnie 12 miesiecy . 5.3 Wchodzac dalej na profli tradera widzimy jego wyniki traderskie zawartosc portfela(w co inwestuje ) iloś osób kopiujacych jego zagrania itd wszystko co pozwoli nam zdecydowac czy chcemy kopiowac zagrania tego tradera czy innego 6.CopyFounds= mozliwosc inwestowania w fundusze np zbior firm telekomunikacyjnych,crypto, itd 7.Do tego wszystkiego dochodzi wiele metod analizy za pomoca róznych wskażników mozemy udostepniac nasze analizy społecznosci i dzielic sie swoja opinia Pozdrawiam RE: eToro - buloniasty - 05-03-2018 13:23 http://zarabiam.com/Temat-Etoro-Opis-platformy-155119 w razie jakiś pytań wal smiało RE: eToro - handziu - 17-04-2018 19:41 Tak jak przedmówcy, korzystałem ale bez specjalnych wodotrysków - małe zwroty :/ RE: Etoro Opis platformy - dario1243 - 20-04-2018 16:38 Może spróbuję, bo to nawet nieźle rozpisałeś. |