Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Ppadownload] Działające Ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: [Ppadownload] Działające Ankiety (/Temat-Ppadownload-Dzialajace-Ankiety-54176)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - goblinX - 19-06-2012 09:03

(19-06-2012 08:52)xJAmaTOx napisał(a):  odźwierzyłeś FC z tym ładowaniem? to by Ci się od nowa wybór ofert pokazał...

Nie FC z ładowaniem, tylko najpierw stronę główną FC którą otwierasz w Nowej zakładce a ofertę robisz w drugiej. Odświeżyłem FC po kilku minutach ale pobrania nie było, odświeżyłem tą z ładowaniem i plik się pobrał. Nie wyskoczyły nowe oferty.

Zaliczyło drugą ofertę o kondycji w ten sam sposób, z tym że stronę główna odświeżyłem po 8 min trzy razy i dopiero odświeżyłem tą z ładowaniem.

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - sedor - 19-06-2012 10:20

niektóre zalicza po odświeżeniu niektóre nie - proste. jeśli automatycznie nie pobierze w ciagu 5min to można odświeżyc, bo co się traci? nic. wszyscy pierd**a ze nie zalicza w ogole ofert albo tylko 1 - ja wczoraj zrobiłem 3 na samym Firecashu

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - XxGroszekxX - 19-06-2012 12:30

znowu nie dziala szajstwo ,
ja jak robilem poczekałem chwile i gdzie jest ten pasek co sie ładuje i tam odswieżałem i zaczeło mi sie pobierać i zrobiłem tylko 3/5 i dalej juz nie moge ;/

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - milosz998 - 19-06-2012 12:39

Żadna z ofert Cashbuzz nie działa, już teraz nie przychodzi sms z pinem, który trzeba wpisać, teraz trzeba wysłać SMS i tak to nic nie daje, także lipka Sad

Edit: Dlaczego na orange przychodzi pin a na plus każą wyslac SMS?!

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - yizer - 19-06-2012 12:43

Chociaż wam coś zalicza. Mi leci pasek ładowania po 5-10 minutach odśwież i znowu trzeba wybrać ofertę.

Najlepsze jest to że po wypełnieniu oferty, jak każdy z nas robi, otrzymujemy sms'a że aktywowano ofertę aplikacje czy inne takie, to dla osoby której pobieramy plik zalicza oferte (on dostaje pieniądze) a nam nie rozpoczyna się pobranie. Bez sensu.

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - milosz998 - 19-06-2012 12:50

@Up racja.

Ponawiam pytanie: Dlaczego z Plusa trzeba wysyłąć durnego sms, a na orange od razu przychodzi PIN?;/

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - yizer - 19-06-2012 12:53

Może to zależy właśnie od operatora. Od plusa chcą żeby wysłać sms a od orange już nie.

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - Dennisek78 - 19-06-2012 12:53

milosz bo orange podpisało umowę z firmą że wystarczy podanie PIN'u by zatwierdzić udział w subskrypcji, a plus wymaga wysłania smsa, może to dlatego że sms jest płatny Big Grin

@Nie będę "peszyć" ale najgorzej będzie jak zrobią taką samą zasadę z orange xD

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - milosz998 - 19-06-2012 13:00

lol a są jakies oferty gdzie jest sms za 3 zł? Bo inaczej to mam lipe...

RE: [Ppadownload] Działające Ankiety - milosz998 - 19-06-2012 13:49

Panowie powiem wam że te karty z Plusa to jest magia Big Grin Wykonałem już 5 ofert i to bez żadnego problemu. Wykonuję jaką chcę ofertę Smile Mam na nich 3 zł a wyslanie sms to 15 groszy Big Grin Robie oferte, wysylam tego sms i 10 sekund później mam pobieranko Smile Świetna sprawa Big Grin