[Ankieta]Zmiany na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Ankieta]Zmiany na forum (/Temat-Ankieta-Zmiany-na-forum-53273) |
RE: [Ankieta]Zmiany na forum - MareKSG - 08-05-2012 20:40 Gites majonez, cud miód Jestem na tak. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Admin - 08-05-2012 20:41 Grafika zawsze przygarniemy, tłumacz po co ? Jeśli wszystko pojdzie po mojej myśli to powstanie zupełnie nowa ranga, która i tak na obecną chwile wiele by Wam nie mówiła, ale to też pozwolę sobie okryć słodką tajemnicą RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Synpat - 08-05-2012 20:41 @erold, hmmm... jestem na tak w sprawie konkursu, ale wygra... Admin ze swoim zajebistym filmem, jak zwykle. 2 @Admin, szczerze mówiąc gdybym miał wybierać między Waszą galerią, a galerią IPB, to wybrałbym od razu to drugie, nie wiem dokładnie dlaczego, ale bardziej przypada mi ona do gustu. Poza tym jeśli masz pieniądze, proponuję jak najszybciej uciekać z MyBB, bo zamiast coraz lepiej, robi się coraz gorzej. RE: [Ankieta]Zmiany na forum - erold - 08-05-2012 20:43 A co do konkursu ? Jakis forumowy. Chociaz te dlugopisy czy breloki (male a cieszy) nie tylko takie kto najwiecej uZbiera fg ale i tez fotograficzne i inne RE: [Ankieta]Zmiany na forum - DonHoracy - 08-05-2012 20:44 A gdzie odpowiedź w stylu j*bie mnie to? Dla mnie forum ma działać a czy będzie ono takie jakie jest, czy będzie wyglądać jak pudelek to mi to zwisa RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Driver494 - 08-05-2012 20:48 Jestem na nie. Chyba że wynagradzacie brak FG. Może można by je zbierać na oddzielnej stronie? RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Killer - 08-05-2012 20:49 (08-05-2012 20:43)erold napisał(a): A co do konkursu ? Jakis forumowy. Chociaz te dlugopisy czy breloki (male a cieszy) nie tylko takie kto najwiecej uZbiera fg ale i tez fotograficzne i inne Chyba coś piłeś chyba nie sądzisz że teraz ktokolwiek będzie się bawił w wysyłki gadżetów, tym bardziej że koszty na kilka tysięcy złotych. FG na ipb będzie działać zupełnie inaczej niż dotychczas... (08-05-2012 20:44)DonHoracy napisał(a): A gdzie odpowiedź w stylu j*bie mnie to? Dla mnie forum ma działać a czy będzie ono takie jakie jest, czy będzie wyglądać jak pudelek to mi to zwisa pierwszy raz w życiu dam Ci reputa mimo że kliknąłeś "nie" Odp: [Ankieta]Zmiany na forum - Scoobyx - 08-05-2012 20:50 Heh, a mi jeszcze grill nie dotarł i słuchawki z konkursu forumowego Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: [Ankieta]Zmiany na forum - Admin - 08-05-2012 20:52 (08-05-2012 20:48)Driver494 napisał(a): Jestem na nie. Chyba że wynagradzacie brak FG. Może można by je zbierać na oddzielnej stronie? sugeruje abyś przeczytał całą poprzednią stronę RE: [Ankieta]Zmiany na forum - zarabiamwnecie - 08-05-2012 20:53 (08-05-2012 18:52)bios napisał(a):(08-05-2012 18:47)zarabiamwnecie napisał(a): MyBB to tandeta jak nie wiem.. IP.Board to super sprawa nowość i powinno się sprawdzić..] I z tego co widzę to większość for porządniejszych ma właśnie wykupioną IP.Board.. Już nie wspomnę o Przemo..] Chodziło mi, że przemo to jest totalna lipa sorry pomyliło mi się w wypowiedzi.. A co do FG to będzie na nowym silniku! Wszystko co zbierałeś to będziesz miał.. |