![]() |
GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter (/Temat-GushCloud-cos-zupelnie-nowego-zarabiaj-na-swoim-FB-i-Twitter-52182) |
RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - nitram - 15-04-2012 20:37 Miał ktoś dzisiaj jakieś nowe oferty? RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Filipus - 15-04-2012 23:07 Zaprosiłem 6 osób.. i mam 0 refów a 6 freidnsów.. o co chodzi? RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - ciamciaj - 16-04-2012 14:42 To jest błąd którego nikt nie rozumie dlaczego nie są zliczani. Mi zlicza około 1/2 refferali, co i tak jest dobra bardzo stawka. RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Filipus - 16-04-2012 15:39 A mi zalicza 0% . -.- RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - mireck - 16-04-2012 18:36 Ja mam 7.40 $ ![]() Macie jakies nowe linki?? Ja Tylko dla Malesji, Singapuru i USA, dla Polaków nic nowego :// A macie pomysł czy da się tamte jakoś wypełnic?? RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Filipus - 16-04-2012 19:15 Moi mają po 300-400 znajomych a i tak jednak nie zalicza mi kasy za Nich.. ale cóż.. pech. RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - w3ly - 16-04-2012 19:21 Jak zacząłem robić sam konta to zalicza. A jak dawałem znajomym to ani jednego mi nie zaliczyło. RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Max998 - 16-04-2012 19:22 Serwis wydawał się początkowo fajny, dostałem 2 oferty wkleiłem na swojego FB i troszeczkę osób powchodziło. W jeden dzień a dokładnie w przeciągu max. 30 minut uzbierałem $1,90. Pomyślałem sobie ''o kurde! jutro postaram się lepiej'' dzisiaj wchodzę i widzę dużo ciekawych ofert niektóre nawet po $1 ale mogę niestety tylko na nie popatrzeć bo nie jestem z Indonezji czy Tajwanu a tego 90% z nich wymaga.. A kwota $1,90 utrzymuje się tak od wczoraj mimo tego, że poklikało dzisiaj ok. 20 moich znajomych. W związku z tym moje pytanie brzmi: Czy są tam jakieś limity co do 1 linku?. RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - Filipus - 16-04-2012 19:36 Tak? Przecież Ci pisze Earn x.xx$ to x.xx$. To drugie "to x.xx$" to limit. ; o RE: GushCloud - coś zupelnie nowego, zarabiaj na swoim FB i Twitter - mireck - 16-04-2012 19:42 Mi zalicza wszystkich, mam już 13,40$ Nwm. Jak dajecie z ref link komuś kto na pewno ma 50 znajomych, to nie ma szasn że nie zaliczy. Ew. sprobujcie drugi raz im wysłac. Fakt, mało linków jest. Trzeba na znajomych zarabiać ![]() Myślę, że jak ktoś już 50$ uzbiera i wypłaci to koniec zarobków w tym serwisie. |