Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 09-03-2012 17:50

Najlepiej,żeby nie ryzykować to do każdej akcji gdzie trzeba podawać dane to zmieniaj wszystko e-mail tylko taki sam:-)
Ja tak robię i na razie wszystko ok,dzisiaj 4 wypłatka zlecona^^

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - MorderczaPiana - 10-03-2012 17:54

Poradnik w części skopiowany stąd Wink

http://zarabiam.com/Temat-MyPay-Poradnik-by-Bios-48461

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Xemon - 10-03-2012 18:27

Zleciłem dzisiaj 2 wypłaty po 5E 2
Jak dojdzie to wrzucę screena Lol

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - MorderczaPiana - 10-03-2012 18:30

Kurde strasznie ciężko rozwiązywać to wszystko

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - prymul1 - 10-03-2012 18:42

Zleciłem dzisiaj wypłatę, zobaczymy czy przyślą kasę czy bana :]

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 11-03-2012 22:44

(08-03-2012 15:09)teedzio napisał(a):  Witam dzisiaj dostałem wypłatę z vuero.fr z dwóch kont czyli razem 12euroSmile
Na stronie można zarobić dużo kasy ale jak piszę damkofr przed wypłatą zmienicie na francuskie ip

a w jaki sposób prowadzisz tam 2 konta? Masz 2 nety w domu ????

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 11-03-2012 22:50

nie,robie konto zarabiam te 5euro zlecam i czekam az mi wyplaca po tym usuwam konto i robie nowe i tak w kólkoSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - JaviDesire - 11-03-2012 23:25

Używasz proxy przy wykonywaniu zadań czy tylko przy zleceniu wypłaty?

PS. Też nie zalicza Ci niektórych wykonanych akcji?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 11-03-2012 23:31

dopiero przy wypłacie zmieniam ipSmile
tej samej firmy na tym samym e-maili nie zaliczy,mam pare takich przypadków ze dopiero jak nowy e-mail zaloze to zaliczy te ktore nie zaliczaloSmile
a tak wszystko zaliczaSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 12-03-2012 02:01

a po co usuwasz konto i zakładasz drugie ?

i jeszcze jedno pytanie. Jak zlecasz wypłate na paypala to dane masz paypal polskie czy francuskie. Czy wsytarczy sam email poprawny?