Lepszy układ filmików play ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Lepszy układ filmików play ! (/Temat-Lepszy-uklad-filmikow-play-4944) |
RE: Lepszy układ filmików play ! - rodak69 - 10-05-2010 23:12 Jest jakiś sposób żeby obejrzeć te filmiki dostępne tylko dla usa? Bo obejrzałem już wszystkie możliwe i zostało mi tych kilkanaście tylko dla USA. Jak próbuję któregokolwiek uruchomić mam komunikat: You are not in a geographic region that has access to this content. Wiem co ten komunikat oznacza. Zastanawiam się zatem po co taka opcja w tym skrypcie, skoro i tak nie można obejrzeć tych filmików? Chyba że mam skorzystać z proxy, dobrze rozumuje? RE: Lepszy układ filmików play ! - Silek - 11-05-2010 15:28 Skorzystać z proxy i ewentualnie dostać w przyszłości bana Na Twoim miejscu bym ich nie tykał. Jak dla USA to dla USA. Kropka RE: Lepszy układ filmików play ! - rodak69 - 11-05-2010 15:36 Ok, zrozumiano Więc zatem w tym skrypcie lepiej usunąć tą funkcję, tak zapobiegawczo. RE: Lepszy układ filmików play ! - rosa1822 - 11-05-2010 21:41 wszystko działa i odnalazło mi trzy filmy nieobejrzane a byłem pewny że żadnego już nie mam oczywiście leci "+" RE: Lepszy układ filmików play ! - Silek - 12-05-2010 11:17 @rodak69 Dokładnie tak jak mówisz @Up Pewnie każdemu znajduje 3 nieobejrzane filmiki, ale i tak ich Ci nie zaliczy bo nie będziesz miał captchy do wpisania. Jakbyś wyłączył skrypt i sam poszukał dokładnie tych filmików w PLAY to gwarantuje Ci, że ich nie znajdziesz Skrypt zapewne pobiera wszystkie filmiki z serwera i znajduje śmieci, za które Lockerz już punktów nie daje a ich nie usunął RE: Lepszy układ filmików play ! - Shooters123 - 12-05-2010 12:12 Nie wiem jak wy ale ja mam wszystkie filmiki obejrzane bez proxy i innych bajerów... Po prostu udało mi się załapać jeszcze jak filmiki były dostępne, pozostają 2 które dodali dziś i są tylko dla USA. RE: Lepszy układ filmików play ! - Fifolski - 12-05-2010 12:29 Dzięki . Działa. RE: Lepszy układ filmików play ! - zone22 - 12-05-2010 13:51 bardzo pomocne świetnie działa RE: Lepszy układ filmików play ! - rosa1822 - 12-05-2010 14:22 @Silek właśnie dostałem PTZ za te trzy filmiki i przy wyłączonej małpce w Play ich nie ma RE: Lepszy układ filmików play ! - Silek - 13-05-2010 00:14 Ale jajca no. Właśnie obejrzałem je i miałem kod na końcu Punkciki są Dziwne no bo dwa razy próbowałem i mi sie nie udawało dostać za nie punkty. Masz u mnie plusa boś mnie "zmusił" do ich obejrzenia Pozdro |