Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319)
+---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 25-03-2012 17:16

@Nikodemsky
Pierwsza sprawa, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nadal są te same sieci co były. Na nowych mirrorach zamiast mirror(Nazwa sieci) jest Mirror download lub coś w tym stylu. Osobie która pobiera nie jest potrzebna nazwa sieci Wink

Drugi pomysł jest bardzo dobry, zobaczymy co da się zrobić w tej kwesti.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - xBlackxK - 25-03-2012 20:10

Można jakiś opis mirrorów które są z trudniejszymi a które z łatwiejszymi ankietami

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 25-03-2012 20:30

mirror zmienia wygląda samego odnośnika do pobrania, ankiety są wybierane losowo z tego co wiem.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 27-03-2012 21:46

Informujemy, że dzisiaj został udostępniony nowy, długo wyczekiwany mirror wykonany przez Diqtion'a.

Mirror został stworzony specjalnie dla pobierających z polski.
Na daną chwilę znajdują się na nim podstawowe płatne oferty(CPA), ale już niebawem zostanie wprowadzone dużo polskich, łatwych i darmowych ofert, które na pewno przyciągną swą łatwością wielu rodaków ( netsales.pl ).

Obok przycisku pobierania zostały umieszczona prosta instrukcja, która powinna pomóc laikom w pobraniu pliku.

Screen mirroru:
[Obrazek: 00684954963193482928.png]

Przykładowy link: http://loadfiles.pl/d/21/

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - szpilmen - 28-03-2012 18:19

Powiem tak, od ponad miesiąca tworzę swój projekt, który pomoże Wam na zarobku z serwisów PPA.

Jest to projekt ogólnoświatowy.

Gwarantuje 5 pobrań dziennie, w przyszłości gdy będzie więcej użytkowników te ograniczenia zostaną zwiększone do nawet 10 pobrań dziennie.

Startujemy pod koniec kwietnia, cashbuzz zakasuję większość konkurencji, a wszystko dlatego że administracja nie jest to banda dzieciaków i potrafią rozpatrzeć ciekawe propozycję Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 28-03-2012 18:23

Mam nadzieję że nie jest to kolejny generator backlinków, black hat seo często może obrócić się przeciwko stronie ale chciałbym żeby faktycznie projekt działał i co więcej przynosił efekty, ponieważ początki PPA są naprawdę ciężkie.

Co do cashbuzz - minęło trochę czasu, przydałoby się zaaktualizować treści na stronie(m.in. FAQ czy odnośniki) Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - szpilmen - 28-03-2012 18:45

(28-03-2012 18:23)Nikodemsky napisał(a):  Mam nadzieję że nie jest to kolejny generator backlinków, black hat seo często może obrócić się przeciwko stronie ale chciałbym żeby faktycznie projekt działał i co więcej przynosił efekty, ponieważ początki PPA są naprawdę ciężkie.

Co do cashbuzz - minęło trochę czasu, przydałoby się zaaktualizować treści na stronie(m.in. FAQ czy odnośniki) Smile

Tak wiem że początki są dosyć ciężkie w szczególności jeśli ktoś nie posiada na starcie:
- niszy
- funduszy (domena, hosting i przy okazji by przydały się boty do autopromocji)
- ilość pobrań będzie zależna użytkownika lecz jest ustalony limit na 5 pobrań dziennie
- administracja wyraziła zgodę

Co do projektu to na pewno wystartujemy gdyż za dużo włożyłem w to pieniędzy i czasu.

Hmm, mógłbyś mi wytłumaczyć pojęcia ?:
- generator backlinków, black hat seo

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 28-03-2012 18:57

generator backlinków - boty pingujące i wrzucające odnośniki/trackbacki na duże listy podanych stron, blogów, for(w setkach,jednak często są to mało znaczące strony dla googli) z opcją doFollow, czasami to działa, czasami nie, a czasem można złapać bana na stronę(zwłaszcza przy młodych domenach)

black hat seo - pozycjonowanie strony przekrętami, przykładowo boty pingujące stronę w tysiącach, czy boty wrzucające linki do witryn gdzie popadnie(nie ważne czy treść witryn jest zgodna) itd. możliwości jest naprawdę wiele.

Mam nadzieję że projekt się uda, wielu młody uploaderów PPA na pewno się ucieszy Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - szpilmen - 28-03-2012 19:32

(28-03-2012 18:57)Nikodemsky napisał(a):  generator backlinków - boty pingujące i wrzucające odnośniki/trackbacki na duże listy podanych stron, blogów, for(w setkach,jednak często są to mało znaczące strony dla googli) z opcją doFollow, czasami to działa, czasami nie, a czasem można złapać bana na stronę(zwłaszcza przy młodych domenach)

black hat seo - pozycjonowanie strony przekrętami, przykładowo boty pingujące stronę w tysiącach, czy boty wrzucające linki do witryn gdzie popadnie(nie ważne czy treść witryn jest zgodna) itd. możliwości jest naprawdę wiele.

Mam nadzieję że projekt się uda, wielu młody uploaderów PPA na pewno się ucieszy Smile

Takiego syfu to my nie będziemy robić Smile

To coś innego, wyczekujcie z cierpliwością, do końca kwietnia zawita temat tutaj na forum.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 28-03-2012 21:13

(28-03-2012 18:23)Nikodemsky napisał(a):  Co do cashbuzz - minęło trochę czasu, przydałoby się zaaktualizować treści na stronie(m.in. FAQ czy odnośniki) Smile

Jakie odnośniki masz na myśli?

Potwierdzam słowa szpilmena, jego projekt jest na prawdę ciekawy i jest szansą dla osób którym nie idzie najlepiej na tego typu serwisach.