Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Typowanie w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284)
+--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204)
+--- Wątek: Typowanie w internecie (/Temat-Typowanie-w-internecie-48545)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Typowanie w internecie - DC1 - 25-03-2017 20:06

(24-01-2017 21:19)bedoes22 napisał(a):  Dlatego ja wybieram LvBet, oni mi odliczają podatek i mam święty spokój, bo szczerze powiedziawszy bawić się w obcych bukmacherów, następnie mieć właśnie problemy, szkoda czasu na to... Wolę stracić przy wypłacie, niż potem mieć większe problemy, a skarbówka jak już się uczepi, to na prawdę są problemy, dlatego nie warto ;/

Granie na tym czymś, to jak kupno roweru, kiedy obok w tej samej cenie sprzedają Ferrari. Big Grin

RE: Typowanie w internecie - bibula18 - 03-04-2017 15:36

Proszę o pomoc w wyborze działającego obecnie na polskim rynku bukmachera.
Czy możecie któregoś polecić i dlaczego?Nie chodzi mi o ofertę ,bo kazdy wie jaka jest,ale o wpłaty, wypłaty ,kontakt i ogólnie podejscie do klienta.
Chyba ,że jest jest jeszcze jakas inna mozliwosc zawierania zakładów w internecie,to także prosiłbym o informację.

RE: Typowanie w internecie - DC1 - 26-04-2017 22:22

(03-04-2017 15:36)bibula18 napisał(a):  Proszę o pomoc w wyborze działającego obecnie na polskim rynku bukmachera.
Czy możecie któregoś polecić i dlaczego?Nie chodzi mi o ofertę ,bo kazdy wie jaka jest,ale o wpłaty, wypłaty ,kontakt i ogólnie podejscie do klienta.
Chyba ,że jest jest jeszcze jakas inna mozliwosc zawierania zakładów w internecie,to także prosiłbym o informację.

Najlepsze porównanie masz chyba na zawodtyper.pl

RE: Typowanie w internecie - Kreatywnie - 04-05-2017 17:55

Dzięki koledze wyżej za link do tej strony Smile totalnie zapomniałem o tym profilu Smile

Fajnie wygląda opcja " grupa plus ". Jestem ciekaw co tam się dzieje Smile

Jeśli chodzi o porównywarkę bukmacherów to pionierami nie są Tongue

Ze swej strony polecam stronę:

http://e-playgo.com/

Kopalnia wiedzy na tematy odnośnie branży i świeżuteńkie informacje Smile

RE: Typowanie w internecie - DC1 - 06-05-2017 22:24

Byłem na grupie plus. To raczej amatorzy wrzucają sobie tam swoje typy, swego rodzaju rywalizacja.
5zł miesięcznie można rzucić, ale rewelacji nie ma. Nie zdarzyło mi się chyba nigdy nic stamtąd zagrać.

RE: Typowanie w internecie - Kreatywnie - 07-05-2017 11:58

Jestem bodajże 3 dzień i w pełni popieram Twoje zdanie.

RE: Typowanie w internecie - Adam05 - 21-05-2017 21:06

Akurat jestem jednym z typerów grupy plus od kilku miesięcy.

Powiem tak jest parę osób znających się na danej dyscyplinie jednak duża część to oczywiście amatorzy stąd trzeba sobie wypatrzyć osobę której typy warto grać. Wink

RE: Typowanie w internecie - Folari - 17-06-2017 12:35

Ogólnie ciężko znaleźć jakieś dobre forum jedynie betsample jako tako funkcjonuje bo tam zrobili selekcję i nie ma tej całej zgraji jak np. na fbukmacherskie, które jest chyba najwiekszym tego typu forum no ale te konta 2k17 które tam pozakladali jacyś idioci to jest dramat, w działach więcej wyzwisk niż dyskusji Big Grin
Więc ogólnie betsample lub obstawianie nic innego bym nie proponował.

RE: Typowanie w internecie - code666 - 16-09-2017 14:32

Obecnie należy przestrzegać prawo hazardowe, chyba że nie mieszkacie w Polsce to inna sprawa. Ogólnie jeśli ktoś niezbyt się zna na dobrych typach to są np grupy składkowe na fb czy stronach www ale to już trzeba dobrze poszukać, a nie wybrać byle co.

RE: Typowanie w internecie - Adaalbert - 07-12-2017 00:14

jeżeli chodzi o legalnego buka to polecam iforbet - wg mnie najlepszy z tych slabych Jerk a jeżeli chodzi o serwis z typami to zdecydowanie onimbet.pl