[AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies (/Temat-AKTUALIZACJA-Informacje-dotyczace-weekendu-podwojne-PTZ-za-dailies-433) |
RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - DonHoracy - 20-12-2009 21:28 Po co zwalasz na adminów strony. Równie dobrze ty byś mógł spróbować ale nie znasz polskiego języka a co dopiero angielskiego... Zakładam że oni wolą rekrutować ze swojego kraju. Moim zdaniem powinni zrobić jakiś support wielojęzyczny ale to pewnie w dalekiej przyszłości RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Zythus - 21-12-2009 14:28 To dawajcie mi na PW e-mail do nich, napiszę A co tam, spróbować zawsze można, nie? U mnie z angielskim jest no chyba w porządku Edit: już do nich napisałem . Może mnie przyjmą, to będziecie mieć informacje na bieżąco . RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - DonHoracy - 21-12-2009 15:05 Podaj kopię mejla którego wysłałeś, może ktoś się skusi i wzorując się na twoim napisze swój RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Alyn - 21-12-2009 17:48 Ja się przestraszyłem w pierwszej chwilii, że więcej punktów się dostaje, ale że i też będzie wszystko drożej i że mi przed restockiem będzie brakować do iPoda ;D RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Bielak - 21-12-2009 19:01 Nie bylo restocka w likend, wiec teraz wedlug mnie najprawdopodobniejsza wydaje sie wigilia, chociaz nigdy nic nie wiadomo RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Zythus - 21-12-2009 20:02 [email protected] na ten e-mail trzeba napisać :] RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Pondzik - 21-12-2009 21:08 za rok moze 3 bendziemy restock mieli awtedy fajnie nam bendzie a tak powazne to sol jakies powazniejsze potwierdzenia co do restocka?????? RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies - Bielak - 21-12-2009 21:26 Czytaj temat. Czytaj Facebook'a. Kup sobie slownik. |