JPP !!! Wiecie o co chodzi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: JPP !!! Wiecie o co chodzi (/Temat-JPP-Wiecie-o-co-chodzi-4075) |
RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - rajmek126p - 29-03-2010 15:37 Powiem Ci Kilol Ze z tymi kurwa** nie wygrasz 2 lata temu leciała do mojego starego paczka z francji w paczce (miałbyc) zegarek (nie jakis szajs) i dlamnie Telefon kiedy kurier przyszedl do mnie i stary odebrał paczkę na poczatku nie zauwazyl ze byla otworzona paczka i byla za lekka gdy otworzył nic nie bylo i poszedl na poczte zrobic popeline i nawet na psy poszedl itp i nie wygral z nimi ;/ RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - rafti - 29-03-2010 15:42 (29-03-2010 15:34)Kilol napisał(a):(29-03-2010 15:29)rafti napisał(a): a ja uwazam ze to prowokacja super moda forum jest do wyrazania swoich opini i mam do tego prawo to ze nie wierze to juz sie domysliles. A jesli ta hipotetyczna sytuacja miala miejsce to sorry ale jutro nie masz co tam nawet szukac. Z aparatem jasne ze nie moja sprawa, ale podobnie jak ja zareaguja pracownicy/naczelnik poczty. A tak przy okazji mala szkodliwosc czynu wiec z policja to sobie glowy nie ma co zawracac, tylko latania bedzie. Kazda paczka musi miec potwierdzenie od nadania, poprzez kazde przepakowanie jej z auta czy pociagu czy nawet roweru wiec i potwierdzenie odbioru musi byc. A takie listonosz zdaje na poczcie jak wraca i tam znajduje sie podpis. Tak z ciekawosci posledze temat i poczekam na foty RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Dyzma - 29-03-2010 15:42 A ja się zastanawiałem skąd moja ciocia pracująca na poczcie wytrzasnęła taką gierkę, dzięki@! RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Royside - 29-03-2010 15:43 Co nie ma szans? co nie ma szans się pytam? Trzeba walczyc o swoje , nie interesuj się Kilol co oni piszą , te teksty typu nie dasz rady , nic nie zrobisz itp. jeżeli ci zależy to walcz a wkońcu to wywalczysz , może nawet odszkodowanie warte więcej niż gre. Ja bym się nie poddawał RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 15:45 @Royside Masz rację. RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - rajmek126p - 29-03-2010 15:46 no powalcz powalcz bo to sa kurwy wedrowniczki @rafti Po 1 malo bylo takich przypadkow ze cos ginie na poczcie??? po 2 ja juz tego doswiadczylem to wiem RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kicha - 29-03-2010 15:47 Tym razem gra, a co może być kolejne? ;/ Nie chodzi mi tylko o lockerz ale ogólnie wysyłki przez pocztę. Ludzie wysyłają rożne rzeczy tańsze i droższe. RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - rajmek126p - 29-03-2010 15:51 najgorzej jak by ujebali sobie imaca lub ps3 ;/ RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 15:54 Wątpię, żeby za****li taką nagrodę. Gra jest mała, więc jakiś poj*b sobie schował do plecaka i się cieszy. RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kicha - 29-03-2010 15:55 Współczuje, czekałeś na nagrodę a tu klops;/ No nic, czekam aż jakieś nowe fakty się pojawią czy coś. |