Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie, chyba że WYJEŻDŻAM ] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie, chyba że WYJEŻDŻAM ] (/Temat-Lista-gier-uzytkownikow-PSN-Aktualizowany-codziennie-chyba-ze-WYJEZDZAM-34766) |
RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Bolt - 30-07-2011 22:05 szkoda bo ja mogę - jak kłamiesz to dowiedz się jak jest na serio RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Morfit - 31-07-2011 00:14 Czy mógłbyś rozwinąć bardziej swoją myśl ? Jeżeli uważasz, iż kłamię, mogę podesłać Ci zdjęcie z wakacji. RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Bolt - 31-07-2011 15:45 nie, po prostu ja robiłem pełną edycję na komórce, więc nie pierdziel że nie możesz RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Morfit - 31-07-2011 16:27 Posiadasz iPhone'a ? Wiesz jak wygląda sprawa z edytowaniem ? Jeśli tak to się nie dziw... RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Marczyk - 01-08-2011 13:25 Co Wam tak zalezy na codziennej aktualizacji ? To jakiś ranking z nagrodami czy co ? Tym bardziej że są wakacje, nie każdy ma możliwość tym się zajmować. Dla mnie wystarczający byłaby comiesięczna aktualizacja . RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Bolt - 01-08-2011 21:25 mi nie zalezy, absolutnie, tylko po co morfit od razu z kitem jedzie? Niech napisze ze nie ma czasu i po sprawie RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Morfit - 02-08-2011 01:32 Bardzo proszę. Robione wczoraj... EDIT: Jak ktoś chce tak bardzo super wiedzieć - Łazy, ośrodek Solaris... RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Bolt - 02-08-2011 08:19 skoncz juz. Nie masz czasu, ok, edytuj za tydzien vzy 2 a nie walisz scieme wprost w oczy a jak nie podoba sie edytowanie to zmien telefon RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Ziomq17 - 02-08-2011 09:55 Dobra skończcie już z tym offtopem Morfit przyjedzie i zaktualizuje RE: Lista gier użytkowników PSN ! [ Aktualizowany codziennie ] - Morfit - 02-08-2011 13:21 Nie mam zamiaru zmieniać telefonu żeby edytować posty na forum... Zresztą, niestety nie jestem tak zajebiście bogaty, żeby wymieniać telefon co 3-4 miesiące. |