[Zamknięty]REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zamknięty]REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! (/Temat-Zamkniety-REWELACYJNY-BOT-DO-AUKCJI-LOCKERZ-NOWA-WERSJA-znacznie-lepsza-niz-wersja-tomka111-34269) |
RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - InTeR - 01-04-2011 20:30 (01-04-2011 19:43)tomko111 napisał(a): Apeluję - żaden update nie został wydany, użytkownik mateusz nie ma żadnego pojęcia o programowaniu, więc nie wierzcie w jego bajeczki. Wciąż posiada wersję przy której są same outbidy. Co się wpieprzasz do tematu z reklamą jak nie wiesz? Skąd wiesz czy naprawdę nie został wydany update? RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - mateusz171294 - 01-04-2011 21:01 (01-04-2011 19:43)tomko111 napisał(a): Apeluję - żaden update nie został wydany, użytkownik mateusz nie ma żadnego pojęcia o programowaniu, więc nie wierzcie w jego bajeczki. Wciąż posiada wersję przy której są same outbidy. Dobrze Ci inter chłopcze powiedział nie wpieprzaj się ! nie ja go zmodyfikowalem teraz tylko inna osoba tyle ! RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - Admin - 02-04-2011 09:26 Bidder faktycznie działa (synchronizuje czas, automatycznie podbija, mozna zalogowac sie na kilku kontach), nie miałem możliwości przetestowania go na vpsie, dlatego nei jestem w stanie zweryfikować "jak dobrze działa". RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - plove - 06-04-2011 21:44 Sorki że wpiszę coś nie na temat, nic nie kupiłem od mateusza więc też jego strony nie trzymam ani nie jest przeciwko niemu. Pamiętacie niedawną (z miesiąc temu) aferę z wyciekiem kont Lockerz razem z loginami i hasłami ? To właśnie tomko1111 opublikował wszystkie konta w necie i to właśnie dzięki niemu konta straciło prawie 200osób, wywija się, kłamie, kręci i co najważniejsze nie umie czytać. Sprzedałem mu kiedyś poradnik do SC, z 30osób które ode mnie go kupiły tylko on miał jakieś problemy a raczej jeden problem - nic nie robił i oczekiwał kokosów Tak więc nie wierzcie w ani jedno słowo tego krętacza, to w ogóle szczyl nie mający 18lat - skąd to wiem ? Robiłem z nim interes przez allegro. Dziwie się że na tym forum jeszcze taka osoba coś sprzedaje, takie robactwo powinno się tępić. Pozdrawiam i przepraszam za spam. RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - mati1408 - 06-04-2011 22:58 Nie tylko opublikował dane do wielu kont, ale także sprzedawał za niezłą kase, moje z 133k PTZ opchnął za prawie 30$. Nie zdziwię się jak niedługo znów będzie płacz, że konta pokradli. RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - mateusz171294 - 07-04-2011 06:24 Plowe i Mati dzięki za info kto wiedzial to nie kupil lecz Ci co kupili... Nie chcę się wypowiadać bo mało znam tomka Pozdrawiam Mateusz RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - m4rcin93 - 07-04-2011 08:16 bot tomka działa tak jak twój. żadnego update'a nie było z twojej strony bo chyba program by o nim poinformował nie? -.- RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - mateusz171294 - 07-04-2011 13:52 nie zrobilem autoupdate wersja byla zmodyfikowana i to teraz mozna powiedziec 2 różne programy RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - dawajrowa - 07-04-2011 13:57 (06-04-2011 21:44)plove napisał(a): Sorki że wpiszę coś nie na temat, nic nie kupiłem od mateusza więc też jego strony nie trzymam ani nie jest przeciwko niemu. Odjeb sie od Tomko bo On akurat jeśli chodzi o bota nic nie zrobił... nikomu konto jeszcze nie zginęło , a reszte całej akcji z botem przemilczę chociaż wkurwiłem sie dzisiaj na kogos ,powinienm napisać ale nie jestem chujem żeby robić innym problemy... RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 ! - viking - 07-04-2011 19:25 (07-04-2011 13:52)viking napisał(a): sprzedam bota 24/7 w promocyjnej cenie 8$ a dla pierwszych 3 osob 6$ pozostało mi jeszcze 9/10 licencji w dobre cenie |