[Nieaktualne]Dwie Wersje SUPER BOTA DO AUKCJI 24/7 - Mnóstwo Wygranych, KUP U PEWNIAKA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne]Dwie Wersje SUPER BOTA DO AUKCJI 24/7 - Mnóstwo Wygranych, KUP U PEWNIAKA! (/Temat-Nieaktualne-Dwie-Wersje-SUPER-BOTA-DO-AUKCJI-24-7-Mnostwo-Wygranych-KUP-U-PEWNIAKA-34215) |
RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - tomko111 - 29-03-2011 18:25 Proszę bardzo screen wygranej nagrody - zupełnie na innym koncie, poprzednie były wygrywane na dwóch KONTACH na których już zgarnąłem na restockach bardzo dobre nagrody (MacBooki, PS3, Ipady) i były "pewniaki" i dlatego poszły anulacje bo jeszcze wygrałem na każdym z nich: laptopa, psp go, paypal 150$ i cyfrówkę i to było podejrzane, myślałem, że Lockerz jest bardzo tępe. Wiadomo, że będziecie od Surlope słyszeć komentarze, żeby nie kupować bota, dlaczego? 1. Straci klientów którzy mu płacą za licytację. 2. Sam już nic nie zdziała, bo jego bot jest do "dupy". Zaraz będę gadać z bananem i możecie się spodziewać recenzji. A co do potwierdzeń to proszę bardzo, to co mi się udało wygrać, może pierdołka ale potwierdzona, żeby nie było ŻE wszystko anulują. Nie zamierzam nikogo nakłaniać do kupna, kto wie co wygrałem z pewnością kupi. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - Coristo - 29-03-2011 18:29 no superek RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - tomko111 - 29-03-2011 18:31 Ok, banan (admin) nie może zainstalować team viewera bo nie jest na swoim kompie i nie ma tam windowsa. Wszystkich chętnych do obejrzenia bota zapraszam na nasz kanał TS3: zarabiam.com:9997 o 20:30 zrobię prezentację dla wszystkich na teamviewerze, więc proszę pobrać program: http://teamviewer.com do zoba RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - LessiPL - 29-03-2011 18:33 teamviwera? to co to miala byc za recenzja lol ... wolne zarty. Myslalem ze bedzie sam testowal bota czy dziala do pokazowek to nie wiem po co administracja Ci potrzebna... RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - tomko111 - 29-03-2011 18:35 (29-03-2011 18:33)LessiPL napisał(a): teamviwera? to co to miala byc za recenzja lol ... wolne zarty. Myslalem ze bedzie sam testowal bota czy dziala do pokazowek to nie wiem po co administracja Ci potrzebna... Masz screeny wygranych nagród - możesz być pewien, że bot wygrywa, na prezentacji pokażę mniej więcej jak to działa. Kto jest zainteresowany i tak kupi. Pamiętaj, że cena to tylko 15$. Nikt Cię nie zmusza do kupna. Ok, o 20:30 zamieszczę tutaj ID i hasło do prezentacji na TeamViewerze, jak ktoś ma problem z podłączeniem tego programu proszę śmiało pisać. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - Admin - 29-03-2011 18:41 Na kompie na którym dziś pracuje nie działa mi teamviwer. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - LessiPL - 29-03-2011 18:42 Miał ktoś z administracji to sprawdzić teraz się okazuje że miała to być tylko pokazówka na teamviewerze. Wyslij program komus z ekipy na przetestowanie. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - tomko111 - 29-03-2011 18:42 (29-03-2011 18:42)LessiPL napisał(a): Miał ktoś z administracji to sprawdzić teraz się okazuje że miała to być tylko pokazówka na teamviewerze. Ale co tu testować? Ja Ci pokaże na TeamViewerze jak działa i albo kupisz, albo nie. Nagrody zostały wygrane tylko i wyłącznie przez tego bota. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - LessiPL - 29-03-2011 18:52 takich bajkopisarzy juz troche bylo a pytanie co tu testowac bylo chyba sarkazmem. Filmy na yt czy pokazowki przez tv mozesz darowac bo takie "bajki" to i jak moge pokazac, wiec to dla mnie zaden dowod. RE: Sprzedam niesamowitego bota do aukcji! - Avaso - 29-03-2011 18:58 kiedy można kase wpłacać? |