![]() |
[Rozwiązane]Nie dzialaja filmy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nie dzialaja filmy (/Temat-Rozwiazane-Nie-dzialaja-filmy-3411) |
RE: Nie dzialaja filmy - Bolt - 19-03-2010 20:31 Kurde słuchać się nie da tych waszych bredni.. Może pomyślcie kiedyś zanim coś napiszecie ![]() ![]() RE: Nie dzialaja filmy - MAIKEL1946 - 19-03-2010 20:53 Cierpliwości mi i tak nie zależy na tych filmach skoro Lockerz pojechało z podwyżka za nagrody ![]() RE: Nie dzialaja filmy - Zellus - 19-03-2010 21:23 A mi właśnie bardzo zalezy bo jak policzyłem to jak obejrzę wszystkie filmy to będę miał na PSP... #edit Może poszukamy sami przyczyny, jak komuś nie działa niech wypisze najważniejsze dane na temat kompa/neta?? Osobiście testowałem na 3 komputerach(XP,vista i 7) i na każdym na 3 przeglądarkach(IE,ff i opera). Kazdy z kompów był podpięty pod neostradę(przez liveboxa). Z czego 2 w woj. Łódzkie(1mb/s) a trzeci w Wrocławiu(2mb/s). Flash najnowszy marki Adobem zainstalowana java, brak proxy. RE: Nie dzialaja filmy - Vesperus - 20-03-2010 10:34 Coś mi się wydaje że problem leży w NATcie może tym co mają otwarty działa a tym co zamknięty nie. Ja mam zamknięty > NIE działa Brat ma otwarty > DZIAŁA RE: Nie dzialaja filmy - cezar_baron - 20-03-2010 11:03 do kolegi powyżej... Co miałeś na myśli otwarty i zamknięty ?? RE: Nie dzialaja filmy - rumi - 20-03-2010 11:09 NAT to opcja dostępna w ustawieniach routera(wchodzisz przez przeglądarkę) Sprawdziłem i u mnie NAT jest na enabled a filmiki i tak nie działają. RE: Nie dzialaja filmy - Vesperus - 20-03-2010 11:14 kurde nie wiem co jest i niech to szybko naprawią RE: Nie dzialaja filmy - Mlody666 - 20-03-2010 11:15 A u mnie nie da się NAT'a wyłączyć tak czy inaczej ![]() Odpisałem im na ta standardową wiadomość którą ktoś wkleił powyżej ale jeszcze mi nie odpisali. Chyba napiszę im jeszcze raz bo już mnie to wk...wia:@ RE: Nie dzialaja filmy - Magnus - 20-03-2010 11:35 odpiszą Ci ale to troche potrwa bądź cierpliwy ![]() RE: Nie dzialaja filmy - cezar_baron - 20-03-2010 11:40 heh, ja już wysłałem z 5 wiadomości... ![]() aha, też mam otwarte i nie idzie...lol |