[SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia (/Temat-SPRZEDAM-Skrypt-na-reCaptche-pod-nowe-zabezpieczenia-34101) |
RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 07-04-2011 21:52 Uwaga! Wraz z dniem jutrzejszym, tj. 08.04.2011 wprowadzam nową politykę (no co, nie starczy mi na buty). Codziennie cena skryptu będzie rosła o 0.10$, aż zatrzyma się na 4$. RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - Xero - 12-04-2011 13:15 Nadal sprzedajesz? Chętnie kupię bo nie warto ryzykować ze skryptem na tylko jedna captche. @edit Kupione, all ok! Pozdrawiam RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 15-04-2011 15:28 !Wstrzymuję sprzedaż skryptu! Powodem jest złe działanie od ostatnich update symulatorów (bądź LRC (?)). Postaram się to naprawić i wysłać wszystkim aktualizacje poprzez e-mail. A, i to co zawsze powtarzam: nigdy nie powiedziałem, że kiedyś na 100% wyjdzie update. Wyjdzie update jeśli sam będę umiał to naprawić. RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - Takarid - 15-04-2011 16:00 It don't function O___O it put only one captcha.. ever same captcha.. and autologin don't function.. PLEASE HELP ME I PAID YOU RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 15-04-2011 16:39 Captcha naprawiona || Captcha fixed AutoLogin do naprawienia || AutoLogin to correct Ale wysłałem aktualizacje na e-maila, poza loginem wszystko już działa. But I sent update via e-mail, beyond the login, everything works ;] Sprzedaż skryptu wznowiona, jak zwykle - nie jestem pewien czy w przyszłości wyjdzie jakiś update. Dla jasności, na razie sprzedaje bez autologowania Pozdrawiam. RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 16-04-2011 15:38 !UPDATE! Wszystko już działa, aby dowiedzieć się więcej, proszę przeczytać pierwszy post. RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - zioomek65 - 22-04-2011 22:43 I co na ostatnim restocku działał ten skrypt ? RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 23-04-2011 19:35 (22-04-2011 22:43)zioomek65 napisał(a): I co na ostatnim restocku działał ten skrypt ?Nie miałem jak sprawdzić, jednak daję głowę, że działał UWAGA Jutro wyjeżdżam, więc proszę nie wpłacać na razie pięniędzy, ew. wpłacać i nie mówić, że jestem oszustem Pozdrawiam. RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - TheNumber348 - 25-04-2011 21:44 Wróciłem, można już spokojnie kupować xF RE: [SPRZEDAM] Skrypt na reCaptche pod nowe zabezpieczenia - ian_74 - 25-04-2011 23:05 Jutro udostępniam ReCaptchera za Free bardziej rozbudowanego. Więcej jutro albo dziś w nocy jeszcze na lockerzapps.com i na forum |