Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs (/Temat-Refundacja-nagrod-wysylanych-poza-USA-czyli-New-Shipping-Policy-FAQs-28974) |
RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - C!tek - 25-02-2011 15:54 Wysłałem maila do supportu, zobaczymy co oni na to. RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Yanke$ - 25-02-2011 16:47 C!tek pomyśl logicznie, przecież setki, a nawet tysiące osób czeka na nagrody restockowe z dawien dawna, nawet z oczka w tył, no więc byłaby tylko jedna wielka kłótnia, od którego restocku liczyć refundacje, czy od tego, może od tamtego...? Czy nie lepiej powiedzieć: "Od teraz są refundy, wcześniej nie" niż bawić się w dziesiątki tysięcy mejli od użytkowników z pytaniem czy moja nagroda zostanie zrefundowna? RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Nayare - 25-02-2011 16:48 Bedziesz mial wybor czy chcesz PayPal czy AlertPay... nagrod wysylac nie beda. RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - C!tek - 25-02-2011 17:05 [Vip]Yanke$: A nie pomyślałeś o tym, że żadnej kłótni by nie było gdyby taką opcję wprowadzili dla restocków z których nie wysłali jeszcze potwierdzeń? Dla mnie to wystarczająco jasna sytuacja by się wyklarowała. RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - omisiu - 25-02-2011 17:12 Co tu dużo mówić poczekamy zobaczymy. Ja wiem, że nie będą bawić się w pierdoły typu pytanie się czy refunda się chce czy nagrodę. Z poprzednich będzie nagroda od DZISIAJ będą refunadcje. RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Guest - 28-02-2011 19:01 Ah to musze namówić rodziców żeby założyli mi konto w banku bo nie mam konta a zarazem paypal RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Admin - 28-02-2011 19:09 (28-02-2011 19:01)Guest napisał(a): Ah to musze namówić rodziców żeby założyli mi konto w banku bo nie mam konta a zarazem paypal nie musisz, konto paypal mozesz zalozyc w 10 min przez neta na forum w dziale poradniki masz tutorial jak to zrobic. RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - Monster - 28-02-2011 20:41 Wygrałem iPada i dostane za niego 1855,13 zł. A gdyby nie refundacja to bym musiał płacić 1000 zł zasranym celnikom. Teraz mnie mogą pocałować wiecie gdzie 2 RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - CrisPL - 01-03-2011 07:52 A te refundacje za nagrody tyczy się wszystkich? Bo np. za grę na wii,psp,ps3 oraz filmy i inne drobne rzeczy też dostanę refundację na paypal? A czy do PE będą teraz wysyłać paczki, bo podobno miało to być odwołane. Z góry dzięki za odpowiedź W moim przypadku taka sprawa się podoba dostanę refunda za nagrodę na paypal przysyłam sobie kase na konto i mogę za to kupić to co chciałem tam wygrać RE: Refundacja nagród wysyłanych poza USA - czyli New Shipping Policy FAQs - omisiu - 01-03-2011 14:39 Refund jest na wszystkie nagrody. PE jest zakazane ale istnieje możliwość zamówienia do PE na adres alternatywny (+5$) |