![]() |
BANY - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: BANY (/Temat-BANY-24805) |
- makaj - 20-11-2008 23:10 miaumiau napisał(a):tetorikon i flash79 to na 100% ta sama osobaFaktycznie to dwa konta tej samej osoby. - JereManU - 23-11-2008 10:43 makaj napisał(a):miaumiau napisał(a):tetorikon i flash79 to na 100% ta sama osobaFaktycznie to dwa konta tej samej osoby. Prosimy o bana. :-) - BizNET - 26-11-2008 20:36 Cytat:tetorikon i flash79 to na 100% ta sama osoba Pierwsze konto zbanowane na zawsze Drugie konto ban 30 dni Myślę że to nauczy go. Jeśli nie również dostanie bana na zawsze. Cytat:Semi i Tuttinhos odczuli nagłą i palącą potrzebę dodania dowodów w temacie i po zaspokojeniu jej już się nie pojawili. Nie mówię, że od razu klony, może koledzy Madafaka :-P Miałeś rację. Na konto główne ban na 4 miesiące/ pozostale konta: dożywocie - miaumiau - 28-11-2008 20:05 buxxto to klon quba97 - nie chciało mu się odczekać kary - nie pisania ( i spamowania) aż liczba ostrzeżeń spadnie ponizej 4 :evil: - BizNET - 29-11-2008 12:53 Ban otrzymany ;-) - JereManU - 29-11-2008 18:47 http://zarabiam.com/topics43/zarabiaj-na-swojej-witrynie-vt5888,15.htm#48932 Gościu kolejny raz naciąga. Rzekoma firma to http://www.linklift.pl - a ten chce z czyjejś oferty sam napychać kieszeń. Prosiłbym o bana - to nie pierwszy raz. - makaj - 29-11-2008 19:00 Zapewne znów kłamie. Niby podpisał z nimi umowę i wszyscy mieliby większy zarobek niz standardowo + prowizja dla niego przecież, to naprawdę nie wiem jaką cenę musiałby wynegociować. Znów bujdy na resorach. Chorobliwy kłamca. PS: Dalsze tłumaczenia: tą super umowę podpisał dzis rano i chciał ogłosić, żę na święta wszyscy zarobią więcej :mrgreen: Jest wzruszający. Ale i niebezpieczny. Dużo pisze, zyskuje pozycję na forum, podaje jakieś linki do stron, z którymi niby ma coś wspólnego, ale znając jego wyobraźnie, pewnie nic... - BizNET - 29-11-2008 19:49 Hmmm Jak narazie nie widzę podstawy za co można było by mu bana wlepić ? Z tego co czytałem miał jakąś ofertę ale chyba nie wyłudził kasy ? Ani też nikogo nie skazał na darmową robotę. Chyba że źle przeczytałem lub nie uważnie ;-) Zobaczymy co dalej zrobi - JereManU - 29-11-2008 20:11 Kasy nie wyłudza, ale mocno oszukuje. W poprzedniej ofercie nie wypłacił kilku refbacków, zmyślił kosmiczne nagrody, zmyślił także liczbę poleconych w buxach etc. Jego screen z wypłaty z HYIPa na 90$ jest wzięty z zagranicznego forum, sam to sprawdziłem, a strasznie się nim chełpi. W ostatniej ofercie nadal chorobliwo kłamie. To dziecko nie ma nawet 15 lat, zmyśla podpisanie umowy z firmą, nic się u niego nie klei. Nie potrafi nawet umejętnie oszustwa zaplanować. Do tego strasznie spamuje, mówi, że dostał wypłaty z wielu programów, scrren tylko jeden kiedyś zapodał (jak już mówiłem z hyip'a, ale wzięty z innego forum). Pisze wiele zbędnych postów. Dlatego ja jestem zdecydowanie za banem dla niego. Cytat:Ale i niebezpieczny. Dużo pisze, zyskuje pozycję na forum, podaje jakieś linki do stron, z którymi niby ma coś wspólnego, ale znając jego wyobraźnie, pewnie nic... Dokładnie, a ludzie mu wierzą. Trzeba zapobiec sytuacji kiedy oszuka na większą skalę. Profilaktyka się kłania. - makaj - 29-11-2008 20:25 BizNET napisał(a):Z tego co czytałem miał jakąś ofertę ale chyba nie wyłudził kasy ? Ani też nikogo nie skazał na darmową robotę. Chyba że źle przeczytałem lub nie uważnie ;-) Poniekąd. Ktoś mógł zarobić x, a przez jego ofertę tylko część tej kwoty, bo reszta szła do niego. Oczywiście jakaś specialna, podpisana przez niego umowa, to fikcja i kłamstwo w ofercie. Zgadzam się, że nadal bezpośredniego powodu do bana nie ma, ale przerażające jest, jak on do końca kręci, kłamie, wije się jak piskorz, ale nigdy się nie przyzna. Jeszcze będą z nim problemy a im dłużej tu jest, tym większe zaufanie będzie wzbudzać. Jest kłopot :-P |