[SCAM] CrewBux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] CrewBux.com (/Temat-SCAM-CrewBux-com-24414) |
- wkl - 02-10-2008 11:44 Tak tylko ciekawe kiedy dostane ta wyplate ..... mam nadzieje ze szybko zostanie wprowadzony nowy skrypt. wiecie cos na ten temat ? - nataniel1975 - 02-10-2008 13:50 wkl napisał(a):Tak tylko ciekawe kiedy dostane ta wyplate ..... mam nadzieje ze szybko zostanie wprowadzony nowy skrypt. wiecie cos na ten temat ?Teraz piszą że od poniedziałku ale ten termin też niestety pewnie ulegnie zmianie - dandus23 - 07-10-2008 14:54 wie ktoś czy już jest aktywny INSTANT PAYMENT ?? zbliżam się wielkimi krokami do minimum i jestem ciekaw bo w TOSie nadal napisane jest ze wypłata dla standart 60 dni - RONIN - 07-10-2008 14:58 dandus23 napisał(a):wie ktoś czy już jest aktywny INSTANT PAYMENT ?? zbliżam się wielkimi krokami do minimum i jestem ciekaw bo w TOSie nadal napisane jest ze wypłata dla standart 60 dni jak narazie wogole nie mozna zlecic jeszcze wyplaty z konta mozna jedynie jak narazie wykupic reklame badz kupic refow - wyplaty jak narazie w dalszym ciagu sa wstrzymane tzn ich zlecanie nie pozostaje nic innego jak tylko czekac az wroci mozliwosc wyplacania pieniedzy i ze powrot tej opcji to bedzie juz wlasnie INSTANT:-) - ASzynka - 08-10-2008 12:38 [code:1:-|9f40c63a5]5) All payments are made via PayPal or AlertPay and no other payment method is being used at this time. You must manually request for payment to be processed. Honest Members: Payments will be issued within 30 business days on AlertPay and PayPal. Premium Members: Payments will be issued within 40 business days on AlertPay and PayPal. Standard Members: Payments will be issued within 60 business days on AlertPay only. You must accumulate at least $5 before payment will be issued.[/code:1:-|9f40c63a5] WTF? - nataniel1975 - 08-10-2008 13:07 ASzynka napisał(a):To jest tylko tymczasowy TOS do czasu wprowadzenia instant. - Mebo - 08-10-2008 13:07 60 dni robi się z tego bux.to załosne.. - wkl - 08-10-2008 13:32 Mebo napisał(a):60 dni robi się z tego bux.to załosne.. co za nietrafiony komentarz! wyplaty beda instant czyli natychmiastowe, wiec i TOS sie zmieni. - Mebo - 08-10-2008 18:31 zobaczymy sam tam jestem zarejestowany i robią wszystko tylko nie to co powinni.. Ile czasu się już z tym męczą ?? Z tego co pamiętam miało byc już tydzień temu tzn w ubiegła Środe.. potem termin był na poniedziałek oba terminy mineły no i zobaczymy kto bedzie miał racje a co do instant to tylko honest member będa to mieli póki co jeśli w ogóle... - RONIN - 08-10-2008 21:11 Mebo napisał(a):zobaczymy sam tam jestem zarejestowany i robią wszystko tylko nie to co powinni.. homest tak jako pierwsi i na probe - jesli u nich bedzie dzialac wszystko wporzadku to beda mieli wszyscy mozliwosc automatycznego wyplacania pieniedzy jak narazie pozostaje nam tylko czekac cierpliwie - firma moim zdaniem jest za porzadna by stala sie juz scamem - a nie ma co nazekac bo im pozniej zlecimy wyplate tym wiecej i wieksza sume wyplacimy wiec czekanie ma swoje plusy:-) |