Pytania do tomciozet'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pytania do tomciozet'a (/Temat-Pytania-do-tomciozet-a-20762) |
- tomciozet - 31-01-2008 23:54 Vego06 napisał(a):kiedy następny konkurs?Jak dobrze pójdzie, to jutro. 8-) Obędzie się bez dogrywek. 8-) - donbAchoR - 04-03-2008 17:12 pytanie odnosnie zbieranych punktow czy jezeli nie osiagne wymaganego minimum w 7 konkursach to moje punkty przechodza do nastepnej edycji? nie jest to sprecyzowane odpowiednio - tomciozet - 04-03-2008 22:31 donbAchoR napisał(a):czy jezeli nie osiagne wymaganego minimum w 7 konkursach to moje punkty przechodza do nastepnej edycji? Nie, ale mimo to będą one miały duże znaczenie w przyszłym sezonie. Szczegóły wkrótce. :mrgreen: - nikosis - 18-03-2008 14:04 Ja mam pytanko, czy mogłoby być tak, że wolny los (gdyby taki był) byłby losowany wśród wszystkich userów? Nie chodzi o jakieś teorie spiskowe, właściwie nie mam w tej kwestii żadnych zastrzeżeń, tylko pytam czy tak mogło by być ;-) Pozdrawiam. ;-) - tomciozet - 18-03-2008 18:01 Myślę, że metoda: "kto pierwszy, ten lepszy" jest równie dobra. Nie rozumiem ewentualnej teorii spisku, gdyż różnym osobom przypada wolny los. Raz załapiesz się "Ty", a raz ktoś inny. :-P - makaj - 06-04-2008 16:34 A to, że organizator zawsze sobie przyznaje wolny los nie jest dziwne? :shock: - tomciozet - 06-04-2008 18:10 makaj napisał(a):A to, że organizator zawsze sobie przyznaje wolny los nie jest dziwne?A to, że organizator zawsze zapisuje się jako pierwszy i funduje nagrody, też jest dziwne?? :evil: - makaj - 06-04-2008 18:27 Ale czy fakt, że fundujesz nagrody powoduje, że powinieneś mieć łatwiej? Naprawdę tak uważasz? :evil: Doprawdy mnie zaskakujesz :-? Czy w "Remes Puchar Polski" Lech Poznań sponsorowany przez Remes powinien mieć wolny los w kilku rundach? :roll: - tomciozet - 06-04-2008 18:44 makaj napisał(a):Czy w "Remes Puchar Polski" Lech Poznań sponsorowany przez Remes powinien mieć wolny los w kilku rundach?Przeczytaj sobie w regułach gry, kto ma prawo do wolnego losu!! Jeśli do danego konkursu zgłosi się równe 16 osób to i ja NIE mam wolnego losu! - makaj - 06-04-2008 18:51 Znam reguły gry tak samo dobrze jak Ty. No i co z tego, że nie zawsze masz wolny los? Jeśli już ktokolwiek ten przywilej ma, to zawsze Ty (i motywujesz to tym, że fundujesz nagrody :shock: ) w związku z czym nie ma równych szans dla wszystkich na starcie. Masz sportowy avatar a jak się okazuje niewiele wiesz o duchu sportowej rywalizacji. Mogę tylko powtórzyć pytanie: czy fakt, że fundujesz nagrody powoduje, że powinieneś mieć łatwiej? |