Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? (/Temat-Ile-zarabiacie-miesiecznie-we-wszystkich-get-paidach-20132) |
- vere - 07-01-2008 22:59 nie jestem jeszcze w żadnej niemieckiej firmie więc może czas oblukać jakąś ;-) Jakie niemieckie firmy polecacie?? Oby były wypłacalne i nie zbyt wysokim min wypłaty :-P - tomciozet - 07-01-2008 23:05 Polecam TO. Płaci, a minimum to jedyne 2 euro (na PP). - Iriadore - 07-01-2008 23:07 IMO niemieckie są dobre w takich loosach, klammach :-) francuskie w surfbarach głównie, reszta to jakieś GPTC;p - vere - 07-01-2008 23:31 tomciozet napisał(a):Polecam TO. Płaci, a minimum to jedyne 2 euro (na PP). A jeżeli chodzi o klikanie banerów trzeba każdy zaliczać oddzielnie czy można otwierać kilka jednocześnie na nowych kartach? :-> - cinyrk - 07-01-2008 23:32 A ja siędzę w tym właśnie od miesiąca, i chociaż poświęcam całkiem sporo czasu dziennie to gówno zarobiłem;/ Jedyne co mi się udało to na fosiePl wyciągnąć 20zł w nieco ponad tydzień, ale musiałem w to zainwestować dwa razy tyle, a teraz zablokowali możliwość wypłaty;/ Więc teraz będę się reklamował na forsiePl, a za czymś innym rozglądał.. - tomciozet - 07-01-2008 23:37 vere napisał(a):A jeżeli chodzi o klikanie banerów trzeba każdy zaliczać oddzielnie czy można otwierać kilka jednocześnie na nowych kartach?Banerki wszystkie naraz. :mrgreen: RE: Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? - sbgorka - 27-02-2014 13:44 Ja wszedłem w Ojooo. Niemeicka pewna, zarejestrowana firma. Albo lecisz sytemem- patrz filmy pod banerem albo klikasz codzienie. Zależy ile chcesz wyciągnąc. ja na 3 kontach Premium+ miesięcznie wychodzę 750$ na czysto. Więcej na priv żeby nie spamować RE: Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? - Pole - 27-02-2014 14:02 Odkop roku ! Ile zarabiacie miesięcznie we wszystkich get-paidach? - Roben - 27-02-2014 22:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |