Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! (/Temat-Zostales-oszukany-przez-KoGiego-lub-Pajde-WEJDZ-18746)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Takahari - 20-03-2011 16:09

Cytat:no mercy do pudła z nim i niech mu dupsko orają.

nawet ci mydełko na wejście dadzą Wink
zresztą wlot na chatę dzieciakowi rozwiązał by sprawę...

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - paskur - 20-03-2011 16:20

Kogi to raczej nie dzieciak chyba ze mówisz o stanie umysłu ;]

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Marczyk - 20-03-2011 19:36

Spinacie sie na forum a nic nie zrobiliście w kierunku aby to zgłosić.

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 14:11

Czesc wam koledzy jestem tutaj nowy ale powiem wam szczerze ze on ma konto tez na Nk :
KONTO NA NK --KOGI

Dodatkowo powiem wam ze on nie tylko tutaj robi przekrety .. pisałem do niego lecz bez odpowiedzi :/

Powiem wam tyle zglaszajcie sie na policje bo na innym forum na ktorym, ja i inne osoby zostaly poszkodowane sprawe zglaszaja na policje i im wiecej bedzie osob tym lepiej Smile
Takie jest moje zdanie Smile
Na innym z forum ludzie zostali oszukani od 5 pln do 250pln... wiec koleszka moze miec ciepło ..
A moze podacie jeszcze numer konta bo z tego co sie dowiedziałem konto ktore mi podał to BreBank .. i jest to konto na niego tzn dane tak wskazuja Smile

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Bolt - 29-04-2011 14:12

Ja mam wrażenie że ma konto w mbanku ale nie dam sobie głowy uciąćWink

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 14:18

(29-04-2011 14:12)Bolt napisał(a):  Ja mam wrażenie że ma konto w mbanku ale nie dam sobie głowy uciąćWink

To jest jeszcze jedne dane : Z tego się zarejestrował na innym forum:
87-239-244-5.lublin.hypnet.pl
Wiec z tego wynika ze jest z lublina Smile
Z tego załozył kilka innych kont:
91-193-199-9.enterpol.pl

No wiesz byc moze zalezy jakie konto Smile
11 1140 2004 0000 3102 7027 4320
Ja mam to i to niby bylo sprawdzane .. tzn jeden z uzytkownikow forum sprawdzał i niby wyszło ze Brebank Smile
prawdopodobnie mieszka przy ul.Świetokrzyskiej a nr tel też prawdopodobny (81)7420917
Tylko kwestia tego co i jak i kto bedzie to zgłaszał ?
Czy ktokolwiek zgłosił ?

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Bolt - 29-04-2011 14:21

nie sądzę, mieliśmy tu prawnika na forum, mieliśmy składać pozew zbiorowy, zmył się prawnik, zmył się pomysł. I tyle. Może pojedyncze osoby zgłaszały ale tego to nie wiem

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 20:44

A szkoda bo własnie tak to jest jezeli osoby nie zglaszaja :/ .. bo widze wasze posty akurat sa starsze .. udało mu sie tutaj i poszedł na inne fora krasc ....... no i tak walsnie to działa ludzie nie reaguja a on hulaj dusza ...

Powiem ze im wiecej osob by zglosiło sprawe na policje tym lepiej ..
Kazda jedna złotówka to dodatkowy pozew i dodatkowy + zeby go wsadzili ...
Dodam ze jest mozliwosc odzyskania pieniedzy tylko na policji w zgloszeniu sie podaje ze jezeli sprawa sadawa bedzie to ze osoby poszkodowane chca odzyskac swoje pieniadze Smile i jezeli sad zadecyduje ze jest winny a jest to wyrokiem sady bedzie musial oddac kase ... juz takie cos przerabiałem i kase wlasnie po sprawie koleszka musial oddac + Zadosc uczynienie Smile

A moze niech osoby ktore sie jednak odwazyly zglosic sprawe niech napisza tutaj bedzie latwiej Smile

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Nilchi - 03-05-2011 13:55

Witam, zostałam oszukana przez Kogi'ego na kwotę 350zł na częściach rowerowych (tak, kolega przerzuca się na inne dyscypliny Big Grin)
Ja również różnymi sposobami dotarłam do informacji, że jest to niejaki Kamil Kogut z Lublina.
Osobiście wysłałam mu wiadomość na jego gg oraz na facebook'u, jeżeli do piątku nie zwróci kasy no to niestety idę na policje Smile
Pozdrawiam

RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - adik0070 - 03-05-2011 15:56

Hoho, ładnie zarabia.

Mam dla Was(czyt. oszukanych) taką propozycję ;d

Weźcie wszystkich jego znajomych z nk.pl wrzućcie do programu "NK Sender" i opiszcie go, trzema słowami: obsmarujcie mu dupsko.