Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! (/Temat-Zostales-oszukany-przez-KoGiego-lub-Pajde-WEJDZ-18746) |
RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Takahari - 20-03-2011 16:09 Cytat:no mercy do pudła z nim i niech mu dupsko orają. nawet ci mydełko na wejście dadzą zresztą wlot na chatę dzieciakowi rozwiązał by sprawę... RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - paskur - 20-03-2011 16:20 Kogi to raczej nie dzieciak chyba ze mówisz o stanie umysłu ;] RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Marczyk - 20-03-2011 19:36 Spinacie sie na forum a nic nie zrobiliście w kierunku aby to zgłosić. RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 14:11 Czesc wam koledzy jestem tutaj nowy ale powiem wam szczerze ze on ma konto tez na Nk : KONTO NA NK --KOGI Dodatkowo powiem wam ze on nie tylko tutaj robi przekrety .. pisałem do niego lecz bez odpowiedzi :/ Powiem wam tyle zglaszajcie sie na policje bo na innym forum na ktorym, ja i inne osoby zostaly poszkodowane sprawe zglaszaja na policje i im wiecej bedzie osob tym lepiej Takie jest moje zdanie Na innym z forum ludzie zostali oszukani od 5 pln do 250pln... wiec koleszka moze miec ciepło .. A moze podacie jeszcze numer konta bo z tego co sie dowiedziałem konto ktore mi podał to BreBank .. i jest to konto na niego tzn dane tak wskazuja RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Bolt - 29-04-2011 14:12 Ja mam wrażenie że ma konto w mbanku ale nie dam sobie głowy uciąć RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 14:18 (29-04-2011 14:12)Bolt napisał(a): Ja mam wrażenie że ma konto w mbanku ale nie dam sobie głowy uciąć To jest jeszcze jedne dane : Z tego się zarejestrował na innym forum: 87-239-244-5.lublin.hypnet.pl Wiec z tego wynika ze jest z lublina Z tego załozył kilka innych kont: 91-193-199-9.enterpol.pl No wiesz byc moze zalezy jakie konto 11 1140 2004 0000 3102 7027 4320 Ja mam to i to niby bylo sprawdzane .. tzn jeden z uzytkownikow forum sprawdzał i niby wyszło ze Brebank prawdopodobnie mieszka przy ul.Świetokrzyskiej a nr tel też prawdopodobny (81)7420917 Tylko kwestia tego co i jak i kto bedzie to zgłaszał ? Czy ktokolwiek zgłosił ? RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Bolt - 29-04-2011 14:21 nie sądzę, mieliśmy tu prawnika na forum, mieliśmy składać pozew zbiorowy, zmył się prawnik, zmył się pomysł. I tyle. Może pojedyncze osoby zgłaszały ale tego to nie wiem RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - misiekjuniorex - 29-04-2011 20:44 A szkoda bo własnie tak to jest jezeli osoby nie zglaszaja :/ .. bo widze wasze posty akurat sa starsze .. udało mu sie tutaj i poszedł na inne fora krasc ....... no i tak walsnie to działa ludzie nie reaguja a on hulaj dusza ... Powiem ze im wiecej osob by zglosiło sprawe na policje tym lepiej .. Kazda jedna złotówka to dodatkowy pozew i dodatkowy + zeby go wsadzili ... Dodam ze jest mozliwosc odzyskania pieniedzy tylko na policji w zgloszeniu sie podaje ze jezeli sprawa sadawa bedzie to ze osoby poszkodowane chca odzyskac swoje pieniadze i jezeli sad zadecyduje ze jest winny a jest to wyrokiem sady bedzie musial oddac kase ... juz takie cos przerabiałem i kase wlasnie po sprawie koleszka musial oddac + Zadosc uczynienie A moze niech osoby ktore sie jednak odwazyly zglosic sprawe niech napisza tutaj bedzie latwiej RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - Nilchi - 03-05-2011 13:55 Witam, zostałam oszukana przez Kogi'ego na kwotę 350zł na częściach rowerowych (tak, kolega przerzuca się na inne dyscypliny ) Ja również różnymi sposobami dotarłam do informacji, że jest to niejaki Kamil Kogut z Lublina. Osobiście wysłałam mu wiadomość na jego gg oraz na facebook'u, jeżeli do piątku nie zwróci kasy no to niestety idę na policje Pozdrawiam RE: Zostałeś oszukany przez KoGiego lub Pajde ? WEJDŹ ! - adik0070 - 03-05-2011 15:56 Hoho, ładnie zarabia. Mam dla Was(czyt. oszukanych) taką propozycję ;d Weźcie wszystkich jego znajomych z nk.pl wrzućcie do programu "NK Sender" i opiszcie go, trzema słowami: obsmarujcie mu dupsko. |