Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 23-02-2010 23:41

Ja też na adres supportu pisałem i czekałem trochę, więc nie bardzo Ci pomogę.

Rizi:
A z czego masz neta? Zakładam że jak mówisz że każdy z innego IP to nie poszczęści ci się. Jak jesteś pewny że mogą ci naskoczyć to wejdź na ten adres http://192.168.1.1/ wejdź w Informacje>LAN i spr ile masz adresów IP dzierżawionych Smile Zakładam że 4 tak jak każdy kto ma neo Wink Więc nie masz każdego na innym IP. Każdy myśli że jak ma neo to ma 100000000 adresów IP dla siebie. A właśnie że gówno prawda bo ma się określoną ilość, zazwyczaj 4 ale to chyba od czegoś zależy nie wiem. A nawet jak robiłeś przez proxy to i tak nic z tego już tyle osób tak robiło i tyle zbanowali także wiesz. Nie mów hop póki nie przeskoczysz

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 00:57

A jak napisalem w contact us to powinno byc ok czy musze na mail supportu?? Jesli trzeba na supportu to prosilbym o podanie go.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 24-02-2010 10:44

Można na support, ale chyba na Contact Us będzie szybciej Smile Zresztą nie pamiętam adresu do supportu, chyba [email protected] ale nie używajcie tego jak nie wiecie czy dobry bo sam nie wiem

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Rizi - 24-02-2010 14:05

Nie ja zakładałem konta przez inne ip bo przez proxy specjalnym programem który szuka proxy i z nich korzysta się okaże zobaczymy.Neo nie mam tora znacie no to właśnie na nim robiłem konta zawsze zmieniając ip nie połapią się chyba

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - mati852a - 24-02-2010 17:15

2 tygodnie temu napisałem do Contact Us ale nie dostałem odpowiedzi, a teraz wysłałem i na adres supportu i na adres amnesty.
Adres supportu to chyba [email protected] o ile się nie myle.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Yanke$ - 24-02-2010 19:43

A ja napisałem mejla poprzez Contact Us. Jak na razie nie odpisali, ale ja mam czyste sumienie.

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 20:55

napisalem im 2 poniedzialek na contact us i czekam by już mi odpisali bo restock nie dlugo a fale wykupilem gdyby co to się im chyba wytlumacze czemu zamowiłem... heh jeszcze klawiature mi sie cos bede ja jprzed restockiem musial wyczyscic sry za wszystkie niedociagniecia i błędy

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 24-02-2010 21:09

Wątpię żeby komuś z was odpisali przed restockiem, ja czekałem 3 miesiące Smile niecałe. A teraz mają ważniejsze rzeczy niż wasze przyznanie się. Zakładka PLAY, restocki najbliższe i wiele wiele innych spraw

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 21:56

czyli raczej nie powinienem brac udzial w tym restcku co bedzie??

RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 24-02-2010 22:02

Spróbuj wziąć udział w restocku. Może ci się pofarci i dostaniesz nagrodę. Po restocku na twoim miejscu
bym się przyznał do oszustwa.