![]() |
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838) |
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 23-02-2010 23:41 Ja też na adres supportu pisałem i czekałem trochę, więc nie bardzo Ci pomogę. Rizi: A z czego masz neta? Zakładam że jak mówisz że każdy z innego IP to nie poszczęści ci się. Jak jesteś pewny że mogą ci naskoczyć to wejdź na ten adres http://192.168.1.1/ wejdź w Informacje>LAN i spr ile masz adresów IP dzierżawionych ![]() ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 00:57 A jak napisalem w contact us to powinno byc ok czy musze na mail supportu?? Jesli trzeba na supportu to prosilbym o podanie go. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 24-02-2010 10:44 Można na support, ale chyba na Contact Us będzie szybciej ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Rizi - 24-02-2010 14:05 Nie ja zakładałem konta przez inne ip bo przez proxy specjalnym programem który szuka proxy i z nich korzysta się okaże zobaczymy.Neo nie mam tora znacie no to właśnie na nim robiłem konta zawsze zmieniając ip nie połapią się chyba RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - mati852a - 24-02-2010 17:15 2 tygodnie temu napisałem do Contact Us ale nie dostałem odpowiedzi, a teraz wysłałem i na adres supportu i na adres amnesty. Adres supportu to chyba [email protected] o ile się nie myle. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Yanke$ - 24-02-2010 19:43 A ja napisałem mejla poprzez Contact Us. Jak na razie nie odpisali, ale ja mam czyste sumienie. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 20:55 napisalem im 2 poniedzialek na contact us i czekam by już mi odpisali bo restock nie dlugo a fale wykupilem gdyby co to się im chyba wytlumacze czemu zamowiłem... heh jeszcze klawiature mi sie cos bede ja jprzed restockiem musial wyczyscic sry za wszystkie niedociagniecia i błędy RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 24-02-2010 21:09 Wątpię żeby komuś z was odpisali przed restockiem, ja czekałem 3 miesiące ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 24-02-2010 21:56 czyli raczej nie powinienem brac udzial w tym restcku co bedzie?? RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 24-02-2010 22:02 Spróbuj wziąć udział w restocku. Może ci się pofarci i dostaniesz nagrodę. Po restocku na twoim miejscu bym się przyznał do oszustwa. |