Koniec PE? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Koniec PE? (/Temat-Koniec-PE-18219) |
RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 18:56 Nowe info od Kathy. Cytat:News flash-it's not legal to avoid paying taxes in one country by pretending to live in another one. We ship to thousands Int'lly but legitNowa informacja - omijanie płacenia podatków jednego kraju przez udawanie, że mieszka się winnym jest nielegalne. Wysyłamy paczki do tysiąca międzynarodowych użytkowników, ale legalnie. ---------------------------------------------------------- Ktoś napisał do niej: Cytat:@ksavitt Kathy, are you kidding us? You can't delete Woodstock adress cuz a lot of members were honest! We wanted to avoid paying taxes!Kathy, żartujesz sobie? Nie możesz skasować adresu Woodstock, ponieważ wielu użytkowników jest uczciwych! Chcemy omijać płacenie podatków! Odpowiedziała: Cytat:@AddictedToPTZ You can't avoid paying taxes. That in itself is cheating. We ship to many legit members in int'l countries but they pay taxNie możesz omijać płacenia podatków. To samo w sobie jest oszustwem. Wysyłamy paczki do wielu legalnych użytkowników w miedzynarodowych krajach, ale oni płacą podatki. RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 19:01 Osobiście jestem załamany. Pozostaje zamawiać PayPale, które pewnie teraz szybko będą schodzić na restocku, więc mała szansa na wygraną. RE: Koniec PE? - Grabowkers - 18-12-2010 19:03 Ona dalej swoje, strażniczka prawa się znalazła... Jeżeli użytkownicy łamią prawo, to robią to na własną odpowiedzialność, jej nic do tego. RE: Koniec PE? - Bolt - 18-12-2010 19:15 To niech te jebane mendy nam shopa otworzą a nie się dziwią że polamera, pe używamy. Wcześniej byliśmy w czołówce userów lockerz, teraz jesteśmy poza 20-30 państw.. Żart RE: Koniec PE? - Parada - 18-12-2010 19:29 (18-12-2010 19:19)wodnik1900 napisał(a): Witam, chcę wam oddać konto na FileSonic gdzie jest 14$ KTO PIERWSZY ZMIENI HASŁO TO KONTO BĘDZIE JEGO !! Wyjdz z tego forum ku*wa... Ludzie nie wchodzić na to konto, bo potem on zdobędzie wasze hasła na e-mail, PP czy konto na Lockerz, ostrzegam ! A co do tematu.. Uspokójcie się ludzie, może oni tylko tak gadają jak z tymi grami? Anulowali dużej częśći osób a potem znowu były akceptację, wiem bo sam jestem tego przykładem. Więc bądźcie dobrej myśli RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 19:43 Ale wtedy to nie było takie oficjalne! RE: Koniec PE? - Daram - 18-12-2010 19:52 Nie ma co pisać do tego Kowalskiego bo znowu będzie się wymigiwała, że nie są jedyną taką firmą w Woodstocku. No bo przecież nie napisali nazwy firmy? -.- RE: Koniec PE? - DonHoracy - 18-12-2010 20:01 Co za idiota pisze na tych twitterach czy mailach do tej lodziary Kathy? PO CH*J mówicie, że chcecie ominąć podatki?! Co za idiota mógł wpaść na tak genialny powód. Wiadomo że to jest NIELEGALNE!!! Nie łaska było napisać "Otwórzcie nam kur*a SHOP to nie będziemy musieli wysyłać do PE"? GRATULUJE INTELIGENCJI. Przez takich mózgów właśnie padają anulacje, kasacje kont. RE: Koniec PE? - NaoS - 18-12-2010 20:10 Sam też mogłeś napisać. RE: Koniec PE? - Leopard - 18-12-2010 20:47 Horacy dostajesz repucika za swoją wypowiedź ;]. Taka prawda, że to wina ludzi, że zamykają wysyłkę do PE. Mam tylko nadzieję, że mi nie anulują zegarka za który dałem 42$ . |