Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Altcoin Money Maker - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Altcoin Money Maker (/Temat-Altcoin-Money-Maker-174661)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 02-11-2022 08:19

02.11.2022r

W nocy bardzo dużo sygnałów, które mogły spowodować nadszarpnięcie budżetu, jednak coś czuwało i wyłączyłem komputer na noc Smile
Po tej nocy zwiększam procent wzrostu do 3.5%, a stawkę wracam do 1%.

[Obrazek: f6f008036a346.png]

[Obrazek: 88b8d20123ef7.png]

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 02-11-2022 20:23

UWAGA!
Pierwsze 20 osób które zgłosi się do mnie dostanie za robota na przetestowanie na 2 tygodnie! Smile
Śpieszcie się! Smile

Altcoin Money Maker - grzego44 - 02-11-2022 22:21

Zgłaszam się

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 03-11-2022 06:34

03.11.2022r

Dzisiejsza noc była bardzo ciekawa, jednak wydarzyło się to wszystko po godzinie 02:00 tak więc znajdzie się ona w jutrzejszym podsumowaniu Smile
[Obrazek: 5df6db3c28213.png]
[Obrazek: 49f653215a0d6.png]

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 04-11-2022 07:30

04.11.2022r

Poprzednia noc była piękna i okropna. Dużo pozycji po 300% zysku, duży pozycji po 200% straty, które zamknąłem za wcześnie, bo gdybym trzymał do teraz to były sam profit, a wyszedłem na leciutki +. Screen pary o której mówię pod spodem. Ta noc pokazała mi, że rynek jest zmienny i przechodzę jednak do tych 4.5%, które dzisiejszej nocy otworzyło aż 4 pozycje. Do tego testuję dokładanie pozycji take profit tak, żeby nie musieć kontrolować ciągle aplikacji Smile
Dzisiaj take profit zamknął na lekkim minusie jedną pozycję, pozostałe 3 pozycje na +. W związku z tym, że działał w nocy to stawka wynosiła mniej niż 0.5%, żeby nie obudzić się gołym i wesołym. Teraz na dzień, gdy będę mógł wszystko kontrolować zwiększam stawkę do 2%

[Obrazek: eabd568793818.png]

Czy to już hosssa altcoinów? Jak myślicie? W ciągu tygodnia wzrost z ~1$ do ~6$
Podobne rzeczy dzieją się na innych parach, dlatego dostosowuję strategię pod rynek Smile

[Obrazek: 35d4d9f01cb6b.png]

[Obrazek: ccca4b3a533ce.png]
[Obrazek: 556492e8de5ae.png]

RE: Altcoin Money Maker - MaLiN - 08-11-2022 22:42

Dostałem poradnik użytkownika @[tidid] do recenzji, lecz chciałbym przestrzec przed jego zakupem. W mojej ocenie nie przeszedł on pozytywnych testów, do czego mam nadzieję, że autor się przyzna Wink Człowiek się uczy na błędach.

Testowałem go dosyć krótko, ale już na starcie prawie wyzerowałem depozyt. Już mniejsza o to, że sam postanowiłem dać większy depozyt, bo akurat to był mój wybór. Jednak autor zachował się fair, zwracając część strat.

[Obrazek: my-pnl.jpg]

Sam pomysł programu może jest fajny, zautomatyzowany, ale nie jest w mojej ocenie na chwilę obecną na tyle bezpieczny by go zakupić. Miał być zabezpieczony przed raptownymi zmianami bitcoina, ale okazało się że system dziś zawiódł. Trzeba też mieć sporą wiedzę na temat rynku i jego zachowania. Nie neguje tego, że do tej pory dał zarobić, ale jest sporo niewiadomych. Oczywiście może w przyszłości te błędy zostaną naprawione. Trzeba jeszcze sporo przetestować, akurat dziś trafiłem też na kiepski dzień na rynku, ale trzeba mieć też na uwadze, że takie dni mogą się częściej powtarzać.

Jednak mimo wszystko radzę się wstrzymać przed zakupem programu. A jak ktoś już chce, to na własną odpowiedzialność, mogłem mieć dziś sporego pecha Big Grin

Z pewnością program będzie poddany kolejnym testom, bo sam autor się do tego zadeklarował. Jak to wyjdzie, zobaczymy za jakiś czas może Wink

Na plus szybki kontakt i odpowiedzi na trudne pytania.

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 09-11-2022 07:09

Dzięki Malin za recenzję Smile

Osoby śledzące rynek wiedzą co się wczoraj wydarzyło, a jeśli ktoś nie wie to załączam zdjęcie na interwale 1h
[Obrazek: 165e8ed798774.png]
W ciągu dosłownie kilkunastu minut cena spadła o około 2 tysiące $, żeby w ciągu 2 minut wzrosnąć o około 1500$. Na takie wahania nie byłem szczerze przygotowany. Z logów widzę, że pootwierało po kilkadziesiąt pozycji, gdzie nawet grając za 1% tak jak grał Malin mogło i nie ma szans, żeby nie wycięło. Ta sytuacja pokazała mi w jaki sposób warto się również zabezpieczyć. Aktualnie do programu dodałem liczbę maksymalnych pozycji wynosząca 15 - po jej przekroczeniu nie nie otworzy nam więcej pozycji, więc takie strzały mogą być dla nas niebezpieczne, jednak nie wyzerują nam depozytu. Dodatkowo ustawiono sztywny czas sprawdzania ceny btc a następnie na tej podstawie zablokowanie / pozwolenie dalszej gry. Tak więc ja zabieram się dalej do gry pomimo wczorajszej straty.

Niestety Malin trafił na najgorszy dzień jaki mógł trafić. Liczę jednak, że kolejny test za pewien okres czasu przyniesie inną opinię Smile

Co do zmian w dzienniku posty będę wrzucał z podsumowaniem tygodniowym, żeby nie spamować dziennika.

RE: Altcoin Money Maker - itmaster - 09-11-2022 08:52

Tak na marginesie podawanie wyniku na minusie i oznaczanie tego na kolor zielony (a nie czerwony jak z reguły się to robi), to jest jakieś nieporozumienie.
Oczywiście to zarzut do platformy, a nie Malina, który tylko dał screena.

RE: Altcoin Money Maker - tidid - 09-11-2022 09:07

Wynik powinien być raczej czerwony skoro jest negatywny. Nikt nie ingeruje w screeny

RE: Altcoin Money Maker - itmaster - 09-11-2022 10:24

(08-11-2022 22:42)MaLiN napisał(a):  [Obrazek: my-pnl.jpg]

-84,4744% na zielonoBig Grin