Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Apka BLOX -10€ za rejestrację i depozyt 1€ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446)
+---- Wątek: Apka BLOX -10€ za rejestrację i depozyt 1€ (/Temat-Apka-BLOX-10%E2%82%AC-za-rejestracje-i-depozyt-1%E2%82%AC-172169)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Apka BLOX -10€ za rejestrację i depozyt 1€ - Atypowys - 25-11-2021 17:02

(25-11-2021 16:59)M@RT@ napisał(a):  
(25-11-2021 16:54)Atypowys napisał(a):  
(25-11-2021 14:34)M@RT@ napisał(a):  Działa. Ściągasz apke z linku w temacie rejestrujesz się z użyciem kodu TEKEN.

Do modów - to nie jest mój kod polecający tylko ogólnodostępny kod do otrzymania bonusu który można otrzymać również z refkodem, na refkod jest jednak limit osób zapraszanych.

Tak jak wszyscy wcześniej mówili nie przyznajemy się do mieszkania w Polsce Wink najlepiej wybrać Holandię.
Wybieramy depozyt, kwota depozytu 0.01€ i wpłacamy za pomocą IDEAL (jeśli wybierzemy inny kraj niż NL tej metody nie będzie). Wybieramy z listy swój bank (dla Polaków chyba będzie realne tylko bunq i revolut) i tyle.
Po wszystkim na saldzie mamy 10.01. Nasz rachunek bankowy powinien być zaakceptowany w ciągu kilku minut. W międzyczasie należy kupić i sprzedać dowolną krypto za minimum 1€ używając do tego salda które mamy w apce. To wszystko można wypłacać.
Pieniądze są księgowane w trybie rzeczywistym.
Czasami wyskakuje błąd i trzeba wtedy apke uruchomić ponownie.

Czekam już pół godziny od wpłaty i nie mogę nadal wypłacić :/
Rachunek bankowy już masz potwierdzony?
Sprawdź w profilu

Właśnie potwierdzili i pieniążki na revo w sekundę, dziękuję pięknie za promke Tongue :*

RE: Apka BLOX -10€ za rejestrację i depozyt 1€ - dawid327 - 25-11-2021 17:59

Czy bezpieczne jest powiązanie Revoluta z tą apką ? Żeby zweryfikować muszę się zalogować do Revoluta poprzez tą apkę ? Ja bonus dostałem bez depozytu. Praktycznie kilka sekund po założeniu konta. Teraz żeby to wypłacić muszę potwierdzić konto bankowe.

RE: Apka BLOX -10€ za rejestrację i depozyt 1€ - M@RT@ - 25-11-2021 18:01

(25-11-2021 17:59)dawid327 napisał(a):  Czy bezpieczne jest powiązanie Revoluta z tą apką ? Żeby zweryfikować muszę się zalogować do Revoluta poprzez tą apkę ? Ja bonus dostałem bez depozytu. Praktycznie kilka sekund po założeniu konta. Teraz żeby to wypłacić muszę potwierdzić konto bankowe.

Dokładnie tak. Bonus dostajesz bez depozytu. I musisz albo przelać 0.01 przelewem albo za pomocą IDEAL. To nie jest łączenie revolut z tą apka. Ideal to coś takiego jak nasze przelewy24 lub PayU. Bramka do płatności. Za pomocą IDEAL masz 100% pewności że będzie to szybko i że cię nie odrzucą Wink