![]() |
Vii Zlot Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Vii Zlot Zarabiam.com (/Temat-Vii-Zlot-Zarabiam-com-172065) |
RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Ropsont - 07-09-2021 10:38 Zlot bardzo udany, dziękuję wszystkim za obecność i za tłumny przyjazd!
![]() Na początku po otwarciu zapisów obawiałem się, że będzie dużo mniej osób. Na szczęście niepotrzebnie. ![]() Pozdrawiam Wszystkich przyjezdnych, dobrze było znowu porozmawiać z każdym po trochu. Szczególne ukłony w stronę nowych gości, którzy zdecydowali się w tym roku do nas dołączyć. W zlotowy weekend postanowiłem zebrać się tak, by jak najmniej spać i wykorzystać jak najwięcej czasu na zabawę i dyskusje. Udało się - pierwszej nocy siedzieliśmy niemalże do czwartej rano z pobudką tuż po ósmej tego samego dnia. ![]() -> Spróbowałem dobrego zlotowego jedzenia -> Wykąpałem się w jeziorze -> Zagrałem w Pokera (Texas Holdem) -> Powyginałem się do hitów Gangu Albanii -> Pośpiewałem Karaoke -> Pobiegałem boso dla zdrowotności -> Podyskutowałem z ludźmi o zarabianiu -> Pośmieszkowałem bezproduktywnie aż do osiągnięcia zakwasów na brzuchu -> Inne pomniejsze atrakcje Pozdrawiam gorąco i do zobaczenia za rok! ![]() ~Ropsont (SkyTower-FX) (06-09-2021 10:11)Vasaki napisał(a): Albo to kwestia zdjęcia albo Ropsont trochę przytył przez ostatni rok Nie, to nie kwestia zdjęcia i nie trochę, a dość mocno. Za dużo tego dobrobytu. ![]() (06-09-2021 19:52)kotek34 napisał(a): Do wszystkiego byl dodal wspaniale karaoke w duecie z kolega Ropsontem przy akompaniamencie Zenka Martyniuka (z gory przepraszam tych ktorych uszy i glowa rozbolaly Oczywiście nie mogło zabraknąć hitów największego artysty ![]() ![]() Jeszcze raz zdróweczko! ![]() ![]() RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Admin - 07-09-2021 16:18 tak było ![]() dla innych artystów: https://imageupload.io/i/O5CAOe9VH1 RE: Vii Zlot Zarabiam.com - ska_di - 08-09-2021 18:45 Cześć wszystkim! Podsumowanie zlotu jak najbardziej na plus! ![]() ![]() Jeżeli ktoś się zastanawia czy się wybierać następnym razem to naprawdę nie ma nad czym. Ja się zastanawiałam zarówno za pierwszym razem jak i za drugim ze względu na to, że jestem totalnym świeżakiem jeżeli chodzi o zarabianie w internecie ![]() Dodatkowo można posłuchać bardzo ciekawych opowieści (oczywiście za bliczka ![]() Organizacja zlotu naprawdę na wysokim poziomie nie brakowało niczego ![]() Co do atrakcji myślę że bilety na stand-up w przyszłym roku rozejdą się jak świeże bułeczki ![]() Minusy: - osy we włosach ![]() - wątpliwej jakości meble ogrodowe na których czasami strach usiąść ![]() ![]() RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Admin - 09-09-2021 08:00 Warto zaznaczyć że żadna osa nie ucierpiała podczas zlotu i też żadna nie ukąsiła, po prostu troche na cebulę do naszej imprezy dołączył widząc cały ten dobrobyt ![]() PS. Furę mam u lakiernika i jechałem dziś taksówką z typem z mercedesa co w piątek nam belwedery o 3 w nocy przywoził i pytał się co tam się za impreza odpierdalała i dziękował za gruby napiwek, poznał mnie bo go prowadziłem do celu na hulajnodze jak się zgubił na januszkowicach ![]() |