![]() |
Milion do 40-stki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion do 40-stki (/Temat-Milion-do-40-stki-169370) |
RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 19-12-2020 23:12 Trochę czasu upłynęło od ostatniego postu. Na obecna chwilę skupiam się na świętach i ich otoczce. Kupiłem wraz narzeczoną naszą pierwszą wspólną choinkę i cieszę się jak dzieciak! ![]() Tworze sobie powoli system inteligentnego oświetlenia w domu za pomocą Philips Hue razem z asystentem głosowym od Google (Google Nest) - świetna sprawa, całkowicie zmienia nastrój i klimat w domu. Myślę, że to dopiero początek i będę chciał rozbudować system inteligentnej "chałupy" Zbliża się okres świąteczny przez co na bank od 22-24 grudnia wyłączam opcje handlu i cieszę się świętami z najbliższymi! ![]() Tak zestaw prezentuje się na obecną chwilę (Tworzenie postu na zarabiam.com ![]() Paxful & LocalBitcoins Jest to ostatni post w ktorym uwzględniam LocalBitcoins. Ilość transakcji jest na tyle niska, że nie warto się nimi zajmować i pubikować. Pewnie jakieś sprzedaże będą miały na niej miejsce, jednak są one moim zdaniem zbyt niske, żeby je tutaj wrzucać. Co do Paxful - jak zwykle niezastąpiony, muszę powiiedzieć jednak, że trafiła mi się jedna fraudowa transakcja, dałem się zrobić jak dzieciak i straciłem parę groszy (na szczęście niezbyt dużo). Kolejne doświadczenie do kolekcji!
![]() ![]() ![]() ![]() Druga połowa grudnia przeminęła, zaraz święta, sylwester i zaczynamy 2021. Zyskowność jaką osiągnąłem od ostatniego czasu, jest bardzo przyjemna. Kwotą jaką udało mi się zarobić to 1215,33€ niestety fraud kosztował mnie 105,47€(ostatnie zdjęcie transakcyjne). Łącznie ten okres przyniósł mi 1109,86€ czystego zarobku co po zsumowaniu z poprzednim okresem daję kwotę 1996,33€ (z transakcji na zarabiam.com wynika mniej, gdzieś musiały mi umknąć screeny). Faktycznie zarobiłem więc 1996,33€ + 827€ = 2823,33€ Transakcje/Obroty Ilość sprzedanych BTC nie jest zbyt imponująca, jednak należy zwrócić uwagę na jego ostatnie ATH, a co za tym idzie - mniejszą ilością sprzedawanych crypto za tą samą ilość gotówki. Postanowiłem do podsumowania obrotu dorzucać również ilość wykonanych transakcji. ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 140.540,87€. Przekłada się to na sprzedane ~13,89₿. Obrót na ten miesiąc wynosi 19.619,17$ (16.005,86€) - sprzedałem w sumie 0,98₿. Udało mi się wykonać 70 transakcji które zakończyły się sprzedażą. P.S Tak wygląda natomiast mój arkusz w Excelu, w którym obliczam wszelkie transakcje oraz prowadzę statystyki pomagające mi w handlu. Są w nim 3 transakcje więcej niż opublikowane na zarabiam.com, gdyż w trakcie pisania tego posta udało mi się dopiąć kolejne 3 transakcje ![]() ![]() RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 23-12-2020 21:36 Jest to prawdopodobnie ostatni post w tym roku, ze względu na okres świąteczny, a co za tym idzie - myślę, że wyłączę opcje sprzedaży (może wykonam jakieś niewielkie ruchy. Grudzień uznaję za udany, przez wysoką cenę BTC jak i ilość zarobionej gotówki na Paxful. Czas wyłożyć kopyta na stół i się trochę odprężyć. Paxful Kwotą jaką udało mi się zarobić przez ostatnie cztery dni bardzo mnie zaskoczyła. W samą sobotę i niedziele udało mi się zarobić jakieś 1300€! ![]() Czas na podsumowanie ostatnich paru dni jak i zresztą myślę - całego miesiąca. Powyższe transakcje przyniosły mi 1533,67€ zysku, dodając do tego zysk wypracowany od początku miesiąca 1996,33€ = 3530€ z samego handlu na Paxful. Praca etatowa zasiliła mój budżet od dodatkowe 2132€ + pomniejsze inwestycję ~1200€. Sumując wszystko do kupy daję to przyzwoity zarobek na poziomie 6862€. Zostało jeszcze parę dni do końca miesiąca, więc mam nadzieję, że uda się przebić barierę 7000€ ![]() Transakcje/Obroty Ilość transakcji od ostatniego postu dość znacząco podskoczyła, czasami wręcz nie miałem czasu ich przerabiać. Taki obrót spraw cieszy mnie niezmiernie! ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 149.735,93€. Przekłada się to na sprzedane ~14,36₿. Obrót na ten miesiąc wynosi 30.683,38$(25.200,92€) - sprzedałem w sumie ~1,45₿. Udało mi się wykonać 110 transakcji które zakończyły się finalizacją oferty.
RE: Milion do 40-stki - Tikeyo - 24-12-2020 01:16 Graty, chciałbym pozwolić sobie kiedyś na 10% tego co ty, ale bida nie pozwala. Powodzenia w Nowym Roku! RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 24-12-2020 14:40 Kolego, chcieć to moc! Jeszcze 4 lata temu spałem z narzeczoną na pojedynczym materacu ktory zwinelismy z lokacji mieszkalnej. Nie bylo na czym gotowac, ani co szamac za bardzo. Spinaj dupsko, szukaj niszy, a po paru bledach w koncu sie uda! ![]() Wszystkiego dobrego na Swieta jak i Nowy Rok! Pozdro ![]() RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 30-12-2020 19:47 Przez święta pozwoliłem sobie jak i procesorom trochę odpocząć od ilości przychodzącej gotówki ![]() Paxful Pomiędzy transakcjami znalazły się dwie z LB, jednak tak jak wspominałem wcześniej, nie będę już mu poświęcać dodatkowej uwagi. Jeśli uda się coś załapać to fajnie, jeśli nie to nie ![]() ![]() Rok praktycznie dobiegł końca, a mi udało się przekroczyć założoną barierę na grudzień. Powyższy okres czasu przyniósł mi dochód w postaci 1442,54€ dodając do tego poprzedni okres w tym miesiącu 3530€ = 4972,54€ muszę od tego odjąć koszty zakupu kont na procesorach 250€.. To wszystko po podliczeniu daje kwotę 4722,54€ tylko z handlu BTC. Dodając inne inwestycję + wypłatę z pełnoetatowej pracy = 8154,54€!! Cieszę się jak dzieciak, a wiem, że jeszcze to rozkręcę ![]() Transakcje/Obroty Obroty jak i ilość transakcji w grudniu jest rekordowa pod każdym względem. Nie spodziewałem się aż tak świetnych rezultatów! Mam w zanadrzu jeszcze parę asów w rękawie, co mam nadzieję w kolejnym miesiącu przyniesie jeszcze większą ilość transakcji! ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 156.188,94€. Przekłada się to na sprzedane ~14,66₿. Obrót na ten miesiąc wynosi 38.885,21$(31.653,93€) - sprzedałem w sumie ~1,76₿. Udało mi się wykonać 142 transakcje które zakończyły się finalizacją oferty. P.S Chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom olbrzymich earningów w nadchodzącym roku, żeby był lepszy i bardziej dochodowy niż 2020 który dla wielu był rokiem słabym, a wręcz głodowym... Szczęścia mordeczki ^^ RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 01-01-2021 20:47 Post pisany na szybko zamykający miesiąc grudzień. Nie uwzględniam w nim transakcji wykonanych dzisiaj tzn. 01.01.2021. Paxful Od publikacji ostatniego postu dorzuciłem trochę do puli, przez co grudzień zamykam z bardzo imponującą kwotą. ![]() Nie chcąc za bardzo się rozpisywać, to do wcześniejszej kwoty wspólnej 8154,54€ dorzucam jeszcze zarobioną do końca grudnia kwotę 600,62€. W totalu zamykam grudzień z kwotą 8755,16€. Transakcje/Obroty Po krótce, dorzuciłem parę transakcji i zamykam miesiąc rekordowo. Czuję w kościach, że styczeń pozwoli mi przekroczyć 60000$ obrotu. ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 158.682,35€. Przekłada się to na sprzedane ~14,85₿. Obrót na grudzień wynosi 41.750,24$(34.147,34€) - sprzedałem w sumie ~1,85₿. Udało mi się wykonać 156 transakcji które zakończyły się finalizacją oferty.
RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 06-01-2021 02:14 Czas zacząć 2021 rok, tak jak mówiłem - spodziewam się jeszcze wyższego obrotu i zarobków niż miesiąc wcześniej. Jeden procesor zablokował mi parę groszy (na szczęście drzazgi ![]() Załapałem parę nowych kontaktów które najprawdopodobniej przyniosą mi nowe konta w hurtowej cenie, jeśli się to uda - będę dysponował ilością około 10 - 20 kont na procesor płatniczy. Właśnie ten aspekt powinien przyczynić się do znacznego wzrostu moich zarobków, jednak pożyjemy zobaczymy - nie ma się co zbytnio napalać. Paxful Z Paful nie ma co dyskutować, ponadto nowo nawiązane kontakty powinny zaowocować zdecydowanie wyższymi zarobkami. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli kolejne miesiące powinny być rosnące, a ich dochód powinien sięgnąć 20.000€ msc. Zobaczymy czy mój chytry plan odniesie skutek. ![]() Od początku miesiąca dopadł mnie lekki leń, przez co odpuściłem parę dni sprzedażowych. Zobaczymy jakim chęciami pokryję się reszta miesiąca. Zarobkom na pewno pomaga sytuacja w Holandii tzn. pełen lockdown - nie ma co robić, gdzie iść, więc trzeba robić kasę. Pierwsze sześć dni stycznia przyniosło mi dochód w postaci 1095,45€ na czysto (po odliczeniu jednej ujemnej transakcji na kwotę 72,13€.) Zobaczymy co przyniesie reszta miesiąca ![]() Transakcje/Obroty Obroty są takie, jakich się spodziewałem - ledwo po paru dniach udało mi się przekroczyć dziesięć koła ![]() ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 167.055,06€. Przekłada się to na sprzedane ~15,08₿. Obrót na styczeń wynosi 10306,72$ (8372,71€) - sprzedałem w sumie ~0,32₿. Udało mi się wykonać 27 transakcji które zakończyły się finalizacją oferty.
RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 09-01-2021 22:52 Mamy już prawie 10 stycznia, 1/3 miesiąca za mną. Sytuacja rozwija się po mojej myśli - obroty wzrastają, kontakty które uzyskałem dają mi ciągły zarobek. Kolejne miesiące szykują się coraz bardziej syte. Dodatkowo jedna z moich inwestycji na 50.000zł na starcie dwukrotnie zwiększyła swoją wartość tzn. 100.000 zł ![]() Nie spodziewałem się, że dziennik ten, aż tak bardzo zmotywuje mnie do pracy. Każdemu kto chce zarabiać w necie, polecam założenie dziennika i jego systematyczne prowadzenie, gdyż przynajmniej dla mnie jest to taki meeega kopniak, że nawet nie wyobrażałem sobie możliwości za tym drzemiących. Paxful Zarobki w tym miesiącu idą podobnym torem jak w grudniu. Mam jednak przygotowanego czarnego konia na drugą część miesiąca, która powinna pozwolić przebić mi ubiegło miesięczny poziom zysków. Nie napalam się ale może jednak ![]() ![]() Czas na podsumowanie 1/3 miesiąca. Zysk idzie podobnym torem jak grudniu co przełożyło się na zarobek w postaci 730,08€ od publikacji ostatniego postu. Łącznie legitymuje się dochodem w postaci 1825.53€ tylko z samego handliu kryptowalutami na Paxful. Transakcje/Obroty Obroty idą w założonym kierunku. Mam za sobą 1/3 stycznia i obrót idzie w kierunku który sobie ustawiłem za cel tzn. 60.000€. Mam nadzieję, że druga część miesiąca pozwoli mi się jeszcze bardziej rozpędzić w tej kwestii ![]() ![]() Całkowity obrót na platformie Paxful od momentu rozpoczęcia mojej przygody z tym serwisem wynosi 175.336€. Przekłada się to na sprzedane ~15,34₿. Obrót na styczeń wynosi 20.359,07$ (16.653,65€) - sprzedałem w sumie ~0,59₿. Udało mi się wykonać 46 transakcji które zakończyły się finalizacją oferty.
RE: Milion do 40-stki - dzemba - 10-01-2021 00:29 (09-01-2021 22:52)krauze5 napisał(a): Nie spodziewałem się, że dziennik ten, aż tak bardzo zmotywuje mnie do pracy. Każdemu kto chce zarabiać w necie, polecam założenie dziennika i jego systematyczne prowadzenie, gdyż przynajmniej dla mnie jest to taki meeega kopniak, że nawet nie wyobrażałem sobie możliwości za tym drzemiących.[/b] Oprócz motywowania bardzo ważnym według mnie elementem, (na który ludzie nie zwracają uwagi) jest dobranie sposobu zarabiania dopasowanego do swojej osobowości i predyspozycji. Masz ładny głos/lubisz montować? nagrywaj filmy Lubisz pisać? załóż bloga / pisz precle Kochasz FB i wiesz jak działają sociale od podszewki? może zacznij zarabiać na grupach Pomijanie tego aspektu u mnie powodowało szybkie wypalanie się. RE: Milion do 40-stki - krauze5 - 10-01-2021 00:39 (10-01-2021 00:29)dzemba napisał(a):(09-01-2021 22:52)krauze5 napisał(a): Nie spodziewałem się, że dziennik ten, aż tak bardzo zmotywuje mnie do pracy. Każdemu kto chce zarabiać w necie, polecam założenie dziennika i jego systematyczne prowadzenie, gdyż przynajmniej dla mnie jest to taki meeega kopniak, że nawet nie wyobrażałem sobie możliwości za tym drzemiących.[/b] Oczywiście, sposób zarabiania musi do nas pasować, w innym wypadku nie ma on praktycznie szans powodzenia. Robienie czegoś na siłę nigdy nie jest dobre w skutkach. Sam osobiście dobrze czuje się w handlu - czy to bezpośrednim czy pośrednim. Mam naturę kombinatoryka i moją umiejętnością od zawsze było wykopywanie pieniędzy spod ziemi. Przykładowo moja metoda wymaga często użycia wielu różnych procesorów czy portali umożliwiających wypłacenie środków i zamiana ich na bitcoina. Opisywana metoda w tym dzienniku sprawia mi olbrzymią frajdę oraz przyjemność przez co moje wyniki są w mojej ocenie powyżej przeciętnej, a tutaj właśnie ma zastosowanie sentencja z Twojego postu ![]() |