GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC (/Temat-GLODNY-KRYPTOWALUT-maraton-do-wolnosci-finansowej-CEL-10-BTC-168760) |
RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 27-01-2021 22:43 Siema ostatnio mam mniej czasu na pisanie. Praca, inwestowanie i edukacja a rynek nie śpi BitCoin coś nie może zdecydować swojego kierunku, ponownie dziś był testowany poziom 29.700$ z którego wróciliśmy na 31k$ Gram Futures na altach. Przez ostatnie dni dominacja przeszła na Ethereum. Obecnie czekam na rozwój sytuacji i gram z mniejszym MM. W miarę możliwości staram się jak najszybciej odpowiadać na prywatne wiadomości pozdro ! RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 01-02-2021 18:04 Siema Świry Trochę dzieję sie na Krypto ostanimi czasy Post a w sumie info w Bio Elon'a Muska na jego twitterze o Bitcoinie spodowoało pompę Bitka o 15% około w pół godziny ! Powstała grupa gdzie użytkownicy i sam Elon wspomniał o #DOGE który w 2 dni wzrósł o 1000% ! Najśmieszniejsze jest to że to kryptowaluta beż użyteczności stoworzona kilka lat temu dla "BEKI" Dzisiaj zorganizowaną pompę miało XRP, nie tak wielką jak Doge i nie trwała długo ale zawsze coś bo urosła o 40-50%. Ostatnio dużo się ucze i zaczynam korzystać z róznych źródeł m.in Twitter Ps. zainteresujcię się tym co się wyprawia na Wall Street Zagrywki Lubię kolor zielony RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - hufsmoke - 02-02-2021 04:27 Czemu na xrp ref zakryty? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 02-02-2021 12:20 dodawałem też do galerii a tam jest za to ban masz byczku tego refa jak bardzo chcesz RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - lokalny zielarz - 02-02-2021 14:42 totalny kosmos to co się ostatnio dzieje RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 02-02-2021 19:31 Oczy na #ETHEREUM za kilka dni wstawie next podsumowanie RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - Lokunek - 03-02-2021 12:35 (03-08-2020 16:40)wolaq1 napisał(a): Dziękuję serdecznie za odpowiedź aktualnie mieszkam za granicą i nie posiadam polskiego konta bankowego czy w mBanku trzeba pierw założyć konto bankowe a dopiero później konto maklerskie ? Najlepiej zadzownić na infolinie i sie spytać, bo zmiany są co chwile RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - hufsmoke - 03-02-2021 17:22 Trochę się pobawiłem i fajna opcja ten lewar. Zrobilem dzis 400 procent na 1inchu. Jaką kwotą w procentach grasz na tym? 5 % kapitalu? RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 06-02-2021 12:15 SIEMKA W tym tygodniu Bitek był w akumulacji co Altcoiny dużo na tym zyskały. W momencie napisaniu posta o ETH jego cena wzrosła z 1500 do 1700$ 2021.02.08 Wychodzą kontrakty CME na ETH więc uważajcie ponieważ jak wchodziły na Bitcoina doświadczyliśmy spadki Rynek lubi zaskakiwać. Bitcoin rośnie i jego dominacja wzrasta co możliwe że Alty dostaną po tyłku Post do kolegi wyżej. Nie mam stałej kwoty która operuje na FUTURES ale oscyluję się to miedzy 1-2k 100%. Zależy jak czuję się w danym "trejdzie". Nie zdradzę swojej strategii do końca ale podpowiem że to co zarabiam wrzucam na spot. Polecam zapoznać się z teorią procentu składanego https://btctools.io/ <----- Stronka na której możecie zobaczyć ile jest zakładanych Longów lub Szortów może wam się coś przyda Giełda: Interesuję się społka o nazwie AITON, w skrócie zajmują się telekomunikacja, praca zdalna. Spółka zarobiła w ostatnim czasie Covida, zauważyłem coraz większe obroty które oznaczają dla mnie małe skupy przed możliwym wzrostem. W lutym przekazany będzie raport Aktualna cena waha się w okolicach 75 groszy. Miłego weekendu ! RE: GŁODNY KRYPTOWALUT/maraton do wolności finansowej /CEL 10 BTC - kamilg49 - 15-02-2021 19:58 Siema Ostatnio nie prowadzę dziennika z braku czasu natomiast moge powiedzieć że dużo się dzieje Wstawie niedługo jakieś większe podsumowanko ALE CO POWIECIE O RAJDZIE NA BITKU W NIEDŁUGIM CZASIE |