Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro (/Temat-Milion-w-365dni-Import-z-Chin-Sprzedaz-na-Allegro-167831) |
RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - bossos - 09-08-2020 16:36 @Wob w jaki sposób wyszukujesz zyskowne produkty? RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 09-08-2020 16:41 hehe każdy by chciał to wiedzieć ja też Produkty dziś są super zyskowne i nagle budzi się konkurencja i sprzedajesz ze stratą. W tym tygodniu będzie live, będę poszukiwał produktów, wpadnij może coś Cię zainspiruje RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - bossos - 12-08-2020 18:07 Mówiłeś na nagraniu, że masz w zakładkach 50 produktów z alibaby, na których byś zarobił, jak to w końcu z tym jest? RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 13-08-2020 15:28 A no tak to jest że takich produktów są tysiące i ja po analizie mam kilka w zakładkach na czasy aż będzie kasa na koncie RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - bossos - 13-08-2020 15:42 Jak pytałem się Ciebie o sposób wyszukiwania produktów to odpisałeś tak: "hehe każdy by chciał to wiedzieć ja też". Odnoszę wrażenie, że jesteś tutaj (oraz na konkurencyjnym forum) tylko po to, żeby zwiększyć sobie oglądalność. Słabe to, bo forum jest miejscem do dzielenia się wiedzą a Ty niczym konkretnie się nie dzielisz. Czyżby przychód (dziwne, że nie zysk) jest po to, aby zrobić z tego clickbait?Nie rozumiem Cię stary, ale może sobie odpuść? Na filmie sam mówisz, że nic za darmo nie dajesz i że masz kurs do sprzedania za 200 zł. Sorry, ale taka jest prawda i odnoszę takie wrażenie od pierwszego Twojego postu w tym dzienniku. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 13-08-2020 16:08 Jak odnosisz takie wrażenie to jesteś w błędzie i widocznie nie śledzisz wszystkiego od początku. Kurs zrobiłem, na życzenie. Jak będę chciał zagarnąć ludzi z ZC do siebie na kanał to wykupię reklamę na ZC, co robiłem już nie raz. Najszybciej odpowiadam na maile, każdy dostał odpowiedź i każdy dostaje pomoc. Od miesiąca obiecuję LIVE na którym chcę o tym opowiedzieć, ale nie mam po prostu czasu, dlatego postanowiłem zmonetyzować trochę kanał, aby moją robotę dać komuś innemu i żebym mógł więcej czasu poświęcić na to co chcę. Odnośnie przychodu, a nie dochodu nagrałem kilka odcinków. Osobie pracującej na etacie ciężko jest to zrozumieć(mówię tutaj na własnym przykładzie i kilku konwersacjach na mailu). Z góry założyłeś jaka jest prawda, bo nie chcę Ci powiedzieć czegoś czego tak na prawdę nie mogę powiedzieć, bo każdy sklep internetowy ma inną strategię i inaczej zamawia produkty. Dodatkowo mam produkty na stanie które zamówiłem i też leżą, opowiadam o tym, opowiadam że sprzedawanie ze stratą się opłaca. Podrzucam różne pomysły i rozwiązania, do tego je testuję żebyś usiadł wieczorem obejrzał odcinek i pomyślał. Jak chcesz to ja mogę za Ciebie usiąść i pomyśleć, nie ma problemu, podpiszemy umowę 15% od obrotu Twojego sklepu na Allegro mi wysyłasz co miesiąc i siedzę i szukam Ci produktów, wtedy przyjmę strategię i będę się jej trzymał, ale wcześniej podpiszemy umowę że jak Ci badziew jakiś zaimportuje to nie będziesz miał problemu z tym. To co teraz napisałem to oczywiście nie ma sensu, bo Twoj post nie ma sensu. Codziennie staram się wrzucać na kanał wiedzę i ludzie zakładają firmy i rozpoczynają sprzedaż bo to ich motywuje i powoduje myślenie. Polecam. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - wob - 26-08-2020 16:23 Cześć. Aktualnie 114dni wyzwania za mną przekroczyłem 100 000zł przychodu, wpadnijcie w wolnej chwili na kanał na podsumowanie tych dni. Mało zamawiam, fundusze z całego miesiąca przeznaczyłem na zapłatę VATu, kolejne zamówienie z Chin dopiero jakoś na początku września. Wysyłam codziennie około 70 przesyłek intensywnie myślę o pracowniku, który będzie pakował w związku z tym kupiłem lokal z płyty obornickiej o wielkości 25m2. Najważniejsze to małymi krokami cały czas do przodu. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - TyperekS - 27-08-2020 19:28 (26-08-2020 16:23)wob napisał(a): Cześć. Jak szukasz taniego pracownika weź sobie ucznia lub studenta, który by Ci pakował przesyłki po szkole, jak będzie zdalnie to będzie szło się dogadać. Bierzesz na umowe zlecenie i masz koszta, a mu płacisz pensje brutto. Chyba, że chcesz stricte pracownika na etat to koszta nieco droższe, ale jak dogadasz się z osoba młoda do 26 r. ż. to teraz moze wziąć szkołe, bierze legitymacje, ubezpiecza go rodzic u siebie i ma ubezpieczenie, a płacisz brutto przelewem na konto. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - Mailowiec - 27-08-2020 20:15 Najlepiej studenta / ucznia mniejsze koszta. RE: Milion w 365dni - Import z Chin - Sprzedaż na Allegro - TyperekS - 27-08-2020 20:16 (27-08-2020 20:15)Mailowiec napisał(a): Najlepiej studenta / ucznia mniejsze koszta. Ewentualnie niepełnosprawnego, którego Ci opłaca PFRON. |