Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego (/Temat-Twisto-Czyli-latwy-zarobek-dla-kazego-165204) |
RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 28-11-2019 17:48 Nie ma co się oszukiwać, ostatnio prawie wcale nie skupiałem się na promowaniu twisto więc i wynik nie wiele lepszy od ostatniego, ale i tak cieszy.. mam nadzieje że w przyszłości wyjdzie więcej podobnych programów
Statystyki Twisto: Rejestracje w toku: 51 Konta zatwierdzone: 18 Zarobione pieniądze: 900 zł + 50 zł na start = 950 zł RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - vpeersz - 28-11-2019 22:12 Fajne wyniki RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Szalony - 30-11-2019 09:52 Lecisz jak szalony czekam na kolejnego upa RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 01-12-2019 10:13 Dzięki wielkie za miłe słówka taka mała szybka informacja.. dla wszystkich tych którzy założyli konto.. tak, konieczna jest weryfikacja przelewem na 1 zł ( ta złotówka zostanie wam zwrócona ) inaczej wasze konto nie zostanie aktywowane a bonus nieprzyznany , do otrzymania bonusu jest potrzebna pełna rejestracja która mimo wszystko jest szybka i prosta. druga sprawa.. jeżeli założyliście konto a wasze konto ciągle jest niezweryfikowane i trwa to już tydzień lub dłużej.. zgłoście się bezpośrednio do twisto z informacją że czekacie na weryfikacje + musicie załączyć swój adres mailowy powiązany z waszym kontem, to powinno załatwić sprawę przynajmniej takie otrzymałem zapewnienie z strony twisto. Piszę to tutaj aby nikt z osobna codziennie nie musiał pisać do mnie na priv z takimi pytaniami RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Fricooo - 01-12-2019 11:03 Życzę Ci zeby rejestracje w toku skonczyly sie na zaliczeniu, bo to bylby fajny wynik. Co fo postu wyzej to zalacz go w pierwszym poscie, bo pewnie i tak to umknie wszystkim. Niemniej jednak dobry wynik. Promowanie głównie na fb? Jaki odsetek z tego to ludzie z forum? RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 01-12-2019 15:38 (01-12-2019 11:03)Fricooo napisał(a): Życzę Ci zeby rejestracje w toku skonczyly sie na zaliczeniu, bo to bylby fajny wynik. Co fo postu wyzej to zalacz go w pierwszym poscie, bo pewnie i tak to umknie wszystkim. Niemniej jednak dobry wynik. Promowanie głównie na fb? Jaki odsetek z tego to ludzie z forum? Trudno stwierdzić jaki odsetek jest ludzi z forum, jaki z promowania na fb lub na innych serwisach.. nie jestem w stanie sprawdzić z jakich form promocji leci najwięcej poleconych także to też lekkie działanie na ślepo. RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - ScroX - 05-12-2019 18:10 Szybka informacja, do końca promocji zostało 1,5 tygodnia.. jeżeli ktoś jeszcze nie zweryfikował do końca swojego konta albo nie założył to warto to teraz zrobić by móc zarobić sobie szybko kilka stówek
Statystyki Twisto: Rejestracje w toku: 60 Konta zatwierdzone: 23 Zarobione pieniądze: 1150 zł + 50 zł na start = 1200 zł RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - shf - 10-12-2019 23:47 Też od wczoraj zacząłem cisnąć na Twisto, a wcześniej Monese. Póki promocja trzeba wykorzystać ten bonus maksymalnie jak się da. Zawsze to darmowy bak LPG lub 95 do fury RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - lysybrunet5 - 12-12-2019 21:07 Coś tam wpadło RE: Twisto - Czyli łatwy zarobek dla każego - Jestem Warzywem - 12-12-2019 22:28 Powiedzcie mi proszę, jaka jest data zakończenia promocji? I czy jeżeli ktoś zarejestruje się dzień przed zakończeniem a zweryfikują go kilka dni później to czy dostane prowizję za tą osobę? |