Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dla chcących sobie dorobić - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dla chcących sobie dorobić (/Temat-Dla-chcacych-sobie-dorobic-165180)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dla chcących sobie dorobić - kangurek - 26-11-2019 21:46

(26-11-2019 21:02)Fricooo napisał(a):  Kolega pisał ze 1xbet
E tam. Nie wymyślaj Smile no chyba że ślepy jestem Smile
U ruskiego bukmachera by grał ??
Chociaż wiecej zabierasz jak oddajesz to może i dobrze jak im parę groszy drapniesz Smile
Typy fajne. Mówię o piłce, bo na siatce się nie znam.

RE: Dla chcących sobie dorobić - badii - 26-11-2019 21:49

(26-11-2019 21:46)kangurek napisał(a):  
(26-11-2019 21:02)Fricooo napisał(a):  Kolega pisał ze 1xbet
E tam. Nie wymyślaj Smile no chyba że ślepy jestem Smile
U ruskiego bukmachera by grał ??
Chociaż wiecej zabierasz jak oddajesz to może i dobrze jak im parę groszy drapniesz Smile
Typy fajne. Mówię o piłce, bo na siatce się nie znam.

pisał pisał że 1xbet Wink
a to idealny bukmacher dla takich koneserów tej dziedziny Big Grin

RE: Dla chcących sobie dorobić - kangurek - 26-11-2019 22:04

No to ja niezauważyłem.
Idealny czy nieidealny, ma handicapy azjatyckie, nie blokuje Polaków wiec można grać.
Tylko kolega by powiedział jak z wypłatami w sensie czy problemów nie ma, bo różne opinie czytałem.
Ale najpierw niech napisze czy możemy w jego temacie dyskutować Smile
Ja życzę powodzenia w grze.

RE: Dla chcących sobie dorobić - Lucyfer_ - 26-11-2019 23:21

Cytat:Siatkówka, Polska Plusliga 17:30
Mecz: Aluron Virtu CMC - Ślepsk Suwałki
Typ: Aluron Virtu CMC -1.5 seta @1.90
Stawka: 750 zł
WYNIK: 3-0
ZYSK: 675 zł

Według planu. Aluron wykorzystuje atut własnej hali i kompletnie wybijają siatkarzom z Suwałk myśli o wywiezieniu jakiegokolwiek punktu, a nawet wygranego seta z Zawiercia. Mecz powinien zakończyć się i tak o wiele szybciej, ale w końcówce 3. seta Aluron trochę już był myślami w szatni i pozwolił się dogonić, nawet na punkt. Finał taki jak oczekiwałem.

Cytat:Piłka nożna, Liga Mistrzów
Mecz: Juventus - Atletico Madryt
Typ: Juventus 0.0 (zakład bez remisu) @1.61
Stawka: 1000 zł
Typ 2: Juventus 0.0, -0.5 (handicap azjatycki) @1.96
Stawka: 500 zł

Niech no Stara Dama da trochę zarobić
WYNIK: 1-0
ZYSK: 1090 zł

No i dała Smile

[Obrazek: a1e2a64d553b0ad1gen.png]

Odpowiadając na poprzednie komentarze - gram na 1xbet od dawna i unibecie (tutaj tylko typy przedmeczowe. Opinii w sieci na temat tego bukmachera znajdziecie niewiele, a jak już są to 90% negatywnych. Przez te kilka lat ruskie dość zmodernizowały i unowocześniły zarówno stronę, jak i metody płatności czy samą aplikację dla tych, którzy mają problemy z wchodzeniem na 1x z pozycji komputera, czy też nie pozwala im na to prawo panujące w danym kraju. Oferta najlepsza spośród wszystkich bukmacherów. Gram bardzo wiele handicapów azjatyckich czy linii ajzatyckich, więc dla mnie inplus. Dochodzi bardzo szeroki wachlarz propozycji live, głównie skupiam uwagę na siatkówce i piłce nożnej, więc linie jakie można w niektórych momentach grać to czysta przyjemność. Z tym bukiem jest trochę zawirowań i trzeba pokombinować żeby móc u niego grać, ale warto. Drugim przyzwoitym bukmacherem na chwilę obecną jest unibet. Tutaj z niczym większego problemu nie ma. Solidny buk, stabilna oferta. Bardzo małe odchylenia i uboga oferta live, tyle z minusów. Dla tych co grają typy przedmeczowe będzie odpowiedni.

PS. pytania typu "jaki to handicap, co on oznacza czy gdzie gram" trafiała do mojej skrzynki, a nie do tematu.

Dobrej nocyCool

Dla chcących sobie dorobić - Hybrid1990 - 27-11-2019 00:54

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.