![]() |
Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Splinterlands - Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) (/Temat-Splinterlands-Zarabiaj-pieniadze-grajac-w-przyjemna-karcianke-CCG-163699) |
RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Kortez - 17-08-2019 12:09 Żeby kupić DEC to muszę mieć na steemengine krypto steem? Jak byś mógł od podstaw wytłumaczyć jak kupić DEC był bym wdzięczny. RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Mati684 - 17-08-2019 12:56 Miałem jakies drobne na paypalu i kupilem paczke kart za 2$ ![]() wypadła mi jedna karta legendary za 14$ oraz jakas epicka za niecale 1$ ![]() lacznie jakies 13$ na plusie... @thomasward jakbys mogl to odp na pw bo mam jeszcze jakies pytania RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - thomasward - 17-08-2019 19:01 By kupić DEC za Steem musisz: 1. Mieć odpowiednią ilość Steem na koncie (możesz sprawdzić np. na steempeak.com). 2. Zalogować się na Steem-engine.com poprzez Steemconnect. 3. Kliknąć na Steem-engine przycisk "Deposit" i wpłacić na giełdę swoje Steemy. 4. Wejść w zakładkę tokeny, wybrać DEC i wejść w stronę DEC. 5. Złożyć ofertę kupna DEC. 6. Po zakupieniu DEC wejść na steemmonsters.com i w zakładce DEC przesłać tokeny z konta na steem-engine na swoje konto na Splinterlands. Mati - gratki za trafy! Zaraz ci odpiszę na PW. RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Aloki - 17-08-2019 23:26 Ok udało mi się zalogować teraz tylko jeszcze jedno pytanie jak sprzedaje karty to gdzie mam za nie kasę? Sprzedały mi się 3 karty za około łącznie 1$ i ani nie otrzymałam ich na steem engine ani w postaci Dec udało mi się wylosowac kartę warta ponad 5$ ale boję się ją sprzedać gdyż nie wiem gdzie są pieniądze za pozostałe... RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Mati684 - 18-08-2019 00:27 (17-08-2019 23:26)Aloki napisał(a): Ok udało mi się zalogować teraz tylko jeszcze jedno pytanie jak sprzedaje karty to gdzie mam za nie kasę? Sprzedały mi się 3 karty za około łącznie 1$ i ani nie otrzymałam ich na steem engine ani w postaci Dec udało mi się wylosowac kartę warta ponad 5$ ale boję się ją sprzedać gdyż nie wiem gdzie są pieniądze za pozostałe... jak sprzedałes karte na markecie to klikasz na ten plus przy twoim DEC a potem na STEEM ENGINE i tam masz takie cos jak Current Balance: 0.448 STEEM ja sprzedalem jakas karte i mam 0,448 steem ktore moge wymienic na 77 DEC ale jeszcze czekam az zaakceptuja mi konto na Steem Engine ![]() dopiero teraz to ogarnalem ze ze sprzedazy kart ta kasa tam leci chyba - jesli nie to niech autor tematu nam podpowie i krok po kroku napisze co i jak Jeszcze mam takie pytanie - czy lepiej sprzedawac karty na markecie np mam karte wartą 0,88$ która moge sprzedac na markecie - jak chce ja wymienic na DEC to jest warta 300 i teraz pytanie czy bardziej oplacalna jest sprzedaz na markecie za dolary ktore trafia na konto steem a potem wymiana w grze steem na dec czy od razu wymieniac karte na dec ? RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Kortez - 18-08-2019 02:49 A można jakoś wpłacić steem na konto ? Albo kupić steem za inna krypto albo plny? RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - thomasward - 18-08-2019 10:14 Kasa za sprzedaż kart idzie BEZPOŚREDNIO na twoje konto Steem, bez żadnych pośredników itd. - od razu możesz z tym zrobić co zechcesz. Są różne eksploratory tego blockchaina, np. https://steemit.com/ - tam masz wygodny dostęp do portfela. Logujesz się za pomocą swojego master key (jak wszędzie). Co do DEC - jest to token oparty na Steem. To działą trochę jak Ethereum - macie główne ETH, na którym macie różne tokeny wypuszczane przez firmy itd. Token DEC możecie na GIEŁDZIE steem-engine wymienić na Steemy. Co do wymiany kart na DEC - policz sobie co się bardziej opłaca. Po prostu weź aktualną cenę DEC na giełdzie i porównaj z ceną karty. ![]() Steem możesz sprzedać na dowolnej dużej giełdzie kryptowalut (np. binance), lub poprzez https://blocktrades.us/ - tam masz natychmiastową i prostą wymianę na BTC, LTC itd. Aha, polecam też https://peakmonsters.com/ - rozbudowany marketplace kart do Steem Monsters, możecie tam m. in. wynajmować swoje karty (lub wynajmować je od kogoś), jets też dużo więcej opcji wyznaczania cen kart przy sprzedaży itd. RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Xers - 18-08-2019 16:16 jak levelować karty? RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Mati684 - 18-08-2019 16:25 (18-08-2019 16:16)Xers napisał(a): jak levelować karty? klikasz na dana karte i laczysz je razem czyli np dwie takie same karty dodajesz i masz jedna na lv 2 RE: Zarabiaj pieniądze grając w przyjemną karciankę (CCG) - Mati684 - 19-08-2019 20:16 Jak tam Panowie idzie gra? Dajcie swoje nicki z gry to moze jakis sparing ![]() Te win strike fajnie dają DEC https://steemmonsters.com?p=battle&id=cb646cbd0ac7ec447cb4350a1aa7fea8aa44e401&ref=mati684 Poniżej rozpiska ile kart leci z questow i nagród za sezon ![]() |