![]() |
Enzovsky - powoli do celu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Enzovsky - powoli do celu (/Temat-Enzovsky-powoli-do-celu-163163) |
RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 18-10-2019 12:16 Wczoraj wpadło 100zł na spokojnie z braku czasu. Nie wiedziałem gdzie umieścić tego posta bo nie chciałem bumpować tematu w dziale sprzedam. Ludzie, piszecie do mnie, że jesteście zainteresowani kontem, z którego da się wykręcić odpowiednimi metodami kilka tys, a targujecie się jak na ruskim bazarze ![]() Nie, nie zejdę 75% ceny wyjściowej ![]() Za to mogę dorzucić od siebie gratisy do konta i wytłumaczyć co i jak jakby ktoś był zainteresowany Weekend czas dla siebie, jutro ślub znajomego niedziela zdychanie więc raczej odpuszczę całkowicie Udanego weekendu! RE: Enzovsky - powoli do celu - Matixio - 10-11-2019 22:18 jak tam zarobki? ![]() RE: Enzovsky - powoli do celu - enzovsky - 25-11-2019 12:57 (10-11-2019 22:18)Matixio napisał(a): jak tam zarobki? Ostatnie kilka dni. Dawno mnie tu nie było ![]() |