blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Portfele Kryptowalut (/Forum-Portfele-Kryptowalut-459) +--- Wątek: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta (/Temat-blockchain-com-odbierz-50-za-weryfikacje-konta-162077) |
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - kangurek - 16-04-2019 09:53 Zrób tak jak ja. Skorzystaj z netu w komórce, nie w wersji mobilnej tylko normalnie wejdź na stronę. Dokończ weryfikację, aparatem z telefonu, który u mnie był potraktowany jak kamerka. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Arczit - 16-04-2019 10:52 Jeśli ktoś ma problemy z wypłatą, nie ma konta na giełdzie, nie ogarnia świata krypto. Zapraszam na priv lub do tematu poniżej (sygnaturka). RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Piotr_S - 16-04-2019 14:41 Działa wam za każdym razem? Od wczoraj mam problem - po pozytywnej weryfikacji kont nie przyznaje XLM. Co radzicie w takiej sytuacji? Czy ktoś ma podobny problem? RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - rejwus15 - 16-04-2019 14:53 Ja mam taki problem, że praktycznie po potwierdzeniu prawkiem dostałem hajs na blockchain w sekunde Podałem adres XLM z bitaby'a do wpłat XLM, ale już mineło jakieś 18 godzin i nie mam XLM na koncie bitbay. To możliwe? Obawiam się, że nie podałem jakiegoś MEMO ID, które jest podane na BITBAY! Teraz hajs mi nie dojdzie? ? #edit. na blockchain mam napisane, że transakcja potwierdzona, więc jak to mogło nie dojść? RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - bossos - 16-04-2019 15:00 Przeczytaj wcześniejsze wpisy. Ja zrobiłem to samo. Nie podałem MEMO ID. Musisz napisać do supportu. Zapierdzielą Ci 20%. RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Arczit - 16-04-2019 15:01 (16-04-2019 14:53)rejwus15 napisał(a): Ja mam taki problem, że praktycznie po potwierdzeniu prawkiem dostałem hajs na blockchain w sekunde Kurde tak ciężko przeczytać chociaż notkę autora tematu, już nie mówię o reszcie komentarzy. Co 3 post, jest przypominane o ID MEMO (w polskiej wersji Notka). Czytanie nie boli, zapraszam ^UP^ RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - transformice100 - 16-04-2019 15:17 Zerknij w szczegółach tej transakcji czy jest podany adres MEMO czy masz N/A. Jeżeli oczywiście nie jesteś tego pewien. Jeśli źle to zinterpretowałem to przepraszam i odsyłam do kolegi wyżej RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Marszal - 16-04-2019 16:06 (16-04-2019 14:41)Piotr_S napisał(a): Działa wam za każdym razem? Od wczoraj mam problem - po pozytywnej weryfikacji kont nie przyznaje XLM. Co radzicie w takiej sytuacji? Czy ktoś ma podobny problem? Też tak mam robiłem wczoraj o 22 konto, a xlm do tej pory nie ma :/ maila że jest zweryfikowane dostałem prawie od razu po założeniu RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Boniekk - 16-04-2019 23:04 Ja mam to samo konto zweryfikowane a po XLM ani śladu :/ RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta - Arczit - 17-04-2019 07:59 Mam jakieś mało sprawdzone info, że niby teraz to ręcznie weryfikują i przydzielają. Jest szansa że Ci którzy czekają, dzisiaj powinni dostać XML |