Wrócił syn marnotrawny... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wrócił syn marnotrawny... (/Temat-Wrocil-syn-marnotrawny-159985) |
RE: Wrócił syn marnotrawny... - Arczit - 04-01-2019 09:22 Ładnie wleciałeś w Nowy Rok Zautomatyzowałeś już spam? Czy wszystko ręcznie klepiesz? RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 05-01-2019 07:43 Jak tam wyniki Demizit ostatnio? RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 05-01-2019 19:01 Witam, witam myly państwo! Pojawił się u mnie jakiś pomysł, jak by tu uniknąć takich dni jak ten wczoraj i dzisiaj (zrobiłem maks jaki mogłem ) i będę go wdrażał powoli w życie. W ciągu kilku dni na pewno, bo oba te wyniki są dla mnie STANOWCZO za niskie. Wiele dzisiaj nie napiszę. Mam jakiegoś pecha, że zawsze, kiedy piszę post, to w tym dniu jest bardzo kiepsko. Anyway - Sposób na więcej $$$ będę wdrażał i zobaczycie go albo w następnym poście, albo jeszcze kolejnym. Ważne, że zapaliła mi się lampka - co z tym zrobić! Przeszczęśliwy nie jestem, ale narzekać nie będę, bo wynik, który dzisiaj zrobiłem wymagał ode mnie maks godziny pracy. Niestety limit na kampanii wyczerpany i nara. Nie mniej jednak uważam ten dzień za jeden z najbardziej produktywnych. Cel zrobię i to z nawiązką Także zapraszam do śledzenia! (04-01-2019 09:22)Arczit napisał(a): Ładnie wleciałeś w Nowy Rok Dzięki! Natomiast będzie lepiej Swoją pracę wykonuję ręcznie. (05-01-2019 07:43)Czaq napisał(a): Jak tam wyniki Demizit ostatnio? Regularnie, co dwa dni pojawiają się posty i nie zamierzam tego na ten moment zmieniać! W innym przypadku mógłbym skończyć przyklejony do łóżka i za ostatnie pieniądze nakupowałbym chipsów, więc jeśli post po dwóch dniach się nie pojawi, to wtedy takie pytania proszę zadawać, żeby mnie z wyra wyciągnąć! A cd. samego pytania - Tak, jak widać Nie mniej jednak chyba wiem już co z tym zrobić Plany na dwa następne dni? - Work work work. Jednak chyba nie będzie w tym miesiącu dnia wolnego. Troszkę się uzależniłem - Rozpisać sobie wszystkie myśli i sposoby monetyzacji na tablicy, którą mam w pokoju. Projekt - Road to 1k per day. 4.01.2019 - konwersja była na 9%, ale u know what happened. 5.01.2019 - To był jeden z tych dni, w którym nie miałem planu C. Był tylko plan B, który pozwala mi robić 35-50 leadów Cel na styczeń 931/10000 (9,31%) Teraz średnia dniówka, żeby osiągnąć cel musi wynosić 348. Do zrobienia na 101%. Uważam też, że druga połowa stycznia będzie bardziej dochodowa. Znowu będę musiał zwiększać cel Trzymajcie się dziubki! RE: Wrócił syn marnotrawny... - KamilFA - 06-01-2019 02:52 ładnie Ci idzie trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje że wykręcisz sześć zer w tym roku RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 06-01-2019 11:26 Mega wyniki i szczere graty! Mega przyjemnie widzieć jak się rozwijasz i już całkowicie działasz w kwotach które cię satysfakcjonują RE: Wrócił syn marnotrawny... - EfectiveWork - 06-01-2019 11:44 Mimo tego, że nie jesteś zadowolony to cały czas trzymasz poziom Faktycznie aby zrealizować cel musisz wykręcać większe dniówki, ale znając Twoją kreatywność z pewnością sobie poradzisz ! Cały czas obserwuję ! RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 07-01-2019 21:47 Dobry wieczór państwu! Raport z dwóch ostatnich dni uzupełnię jutro. Na telefonie niezbyt przyjemnie pisze się eseje, zatem... Poczekajcie do jutra! Wolnego nie było RE: Wrócił syn marnotrawny... - Guxinimod - 07-01-2019 22:10 Fajnie Ci idzie, gratki. Życzę osiągnięcia celu Czyli na fb lecisz od początku? Miałeś jakieś zaplecze grup, fanpage czy od zera budowałeś? RE: Wrócił syn marnotrawny... - kvmyf - 07-01-2019 22:26 Powodzenia stary, dawno temu zaczynałeś podróż z czaqiem? RE: Wrócił syn marnotrawny... - morenox - 08-01-2019 00:03 Powodzenia mordeczko Ale ciśniesz |