Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wrócił syn marnotrawny... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Wrócił syn marnotrawny... (/Temat-Wrocil-syn-marnotrawny-159985)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Arczit - 04-01-2019 09:22

Ładnie wleciałeś w Nowy Rok Smile
Zautomatyzowałeś już spam? Czy wszystko ręcznie klepiesz?

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 05-01-2019 07:43

Jak tam wyniki Demizit ostatnio? Wink Cool

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 05-01-2019 19:01

Witam, witam myly państwo!

Pojawił się u mnie jakiś pomysł, jak by tu uniknąć takich dni jak ten wczoraj i dzisiaj (zrobiłem maks jaki mogłem Wink ) i będę go wdrażał powoli w życie. W ciągu kilku dni na pewno, bo oba te wyniki są dla mnie STANOWCZO za niskie.
Wiele dzisiaj nie napiszę. Mam jakiegoś pecha, że zawsze, kiedy piszę post, to w tym dniu jest bardzo kiepsko.
Anyway - Sposób na więcej $$$ będę wdrażał i zobaczycie go albo w następnym poście, albo jeszcze kolejnym. Ważne, że zapaliła mi się lampka - co z tym zrobić! Idea

Przeszczęśliwy nie jestem, ale narzekać nie będę, bo wynik, który dzisiaj zrobiłem wymagał ode mnie maks godziny pracy. Niestety limit na kampanii wyczerpany i nara. Nie mniej jednak uważam ten dzień za jeden z najbardziej produktywnych.
Cel zrobię i to z nawiązką Lol Także zapraszam do śledzenia!

(04-01-2019 09:22)Arczit napisał(a):  Ładnie wleciałeś w Nowy Rok Smile
Zautomatyzowałeś już spam? Czy wszystko ręcznie klepiesz?

Dzięki! Natomiast będzie lepiej Lol
Swoją pracę wykonuję ręcznie.

(05-01-2019 07:43)Czaq napisał(a):  Jak tam wyniki Demizit ostatnio? Wink Cool

Regularnie, co dwa dni pojawiają się posty i nie zamierzam tego na ten moment zmieniać! Big Grin W innym przypadku mógłbym skończyć przyklejony do łóżka i za ostatnie pieniądze nakupowałbym chipsów, więc jeśli post po dwóch dniach się nie pojawi, to wtedy takie pytania proszę zadawać, żeby mnie z wyra wyciągnąć! Big Grin
A cd. samego pytania - Tak, jak widać Sad Nie mniej jednak chyba wiem już co z tym zrobić Lol

Plany na dwa następne dni?

- Work work work. Jednak chyba nie będzie w tym miesiącu dnia wolnego. Troszkę się uzależniłem Lol
- Rozpisać sobie wszystkie myśli i sposoby monetyzacji na tablicy, którą mam w pokoju. Projekt - Road to 1k per day.

4.01.2019 - konwersja była na 9%, ale u know what happened.

[Obrazek: krz.png]

5.01.2019 - To był jeden z tych dni, w którym nie miałem planu C. Był tylko plan B, który pozwala mi robić 35-50 leadów

[Obrazek: krz1.png]

Cel na styczeń 931/10000 (9,31%) Teraz średnia dniówka, żeby osiągnąć cel musi wynosić 348. Do zrobienia na 101%. Uważam też, że druga połowa stycznia będzie bardziej dochodowa. Znowu będę musiał zwiększać cel Lol

Trzymajcie się dziubki!

RE: Wrócił syn marnotrawny... - KamilFA - 06-01-2019 02:52

ładnie Ci idzie Wink trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje że wykręcisz sześć zer w tym roku Big Grin

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Czaq - 06-01-2019 11:26

Mega wyniki i szczere graty! Mega przyjemnie widzieć jak się rozwijasz i już całkowicie działasz w kwotach które cię satysfakcjonują Cool

RE: Wrócił syn marnotrawny... - EfectiveWork - 06-01-2019 11:44

Mimo tego, że nie jesteś zadowolony to cały czas trzymasz poziom Smile Faktycznie aby zrealizować cel musisz wykręcać większe dniówki, ale znając Twoją kreatywność z pewnością sobie poradzisz ! Smile

Cały czas obserwuję !

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Demizit - 07-01-2019 21:47

Dobry wieczór państwu!

Raport z dwóch ostatnich dni uzupełnię jutro.
Na telefonie niezbyt przyjemnie pisze się eseje, zatem...
Poczekajcie do jutra! Big Grin

Wolnego nie było Lol

RE: Wrócił syn marnotrawny... - Guxinimod - 07-01-2019 22:10

Fajnie Ci idzie, gratki. Życzę osiągnięcia celu Big Grin

Czyli na fb lecisz od początku? Miałeś jakieś zaplecze grup, fanpage czy od zera budowałeś?

RE: Wrócił syn marnotrawny... - kvmyf - 07-01-2019 22:26

Powodzenia stary, dawno temu zaczynałeś podróż z czaqiem?

RE: Wrócił syn marnotrawny... - morenox - 08-01-2019 00:03

Powodzenia mordeczko Big Grin Ale ciśniesz HeartHeart