Poradnik Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK (/Temat-Odbierz-swoje-Pieniadze-dla-POSIADACZY-KONT-ING-PKO-BP-i-GETIN-NOBLE-BANK-UOKIK-159395) |
RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Kamera - 22-11-2018 10:49 A mi pani w okienku z ING po sprawdzeniu dowodu stwierdziła że się nie należy mi nic. Taki peszek. RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Czaq - 22-11-2018 15:04 (21-11-2018 18:35)patttson napisał(a): Ciekawe kiedy PKO wysle listy w koncu xD Ja wysłałem zapytanie w iPKO z powołaniem się na dokumenty z ukokik wpisu oraz poprosiłem o mailowe przeliczenie kwoty do zwrotu. Po 3 dniach roboczych przyszła wiadomość od eksperta z informacją o pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji i przeprosinami. Kwota zostanie zwrócona w 1 dzień roboczy. RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - sebens - 23-11-2018 14:20 Byłem wlasnie w PKO i powiedzieli mi że nic nie wiedzą, że jak chce to mogę zgłosić reklamację internetowo? RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - saiken - 24-11-2018 22:05 Wysłałem również maila na ipko ciekawe co odpiszą RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Buczerinho - 24-11-2018 23:58 Również zgłosiłem reklamację przez ipko. Pytanko mam, może ktoś się orientuje - z czego najbardziej wynika wysokość zwrotu? Suma transakcji kartą, wykonanych przelewów/zaksięgowanych pieniędzy na koncie? Czy jeszcze coś innego? e: i jeszcze jedno, jeżeli chodzi o ING sprawa tyczy się osób, które założyły konto między 1 stycznia 2014 a 1 marca 2017, jak to wygląda w PKO BP? RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Admin - 25-11-2018 10:53 zwrot wynika z opłat jakie zostały Ci pobierane, jak nie miałeś karty, nie robiłeś żadnych płatnych przelewów ani operacji to żaden zwrot Ci nie będzie przysługiwał. RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - patttson - 26-11-2018 11:01 PKO odpowiedziało mi, ze do 4 kwietnia wszyscy zostaną listownie powiadomieni xD RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - vamph2018 - 26-11-2018 14:02 Odwiedziłem bank i otrzymałem zwrot w wysokości 7,50zł! Dziękuję bardzo! RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Dante_/ - 26-11-2018 14:12 (26-11-2018 14:02)vamph2018 napisał(a): Odwiedziłem bank i otrzymałem zwrot w wysokości 7,50zł! Dziękuję bardzo! To będziesz miał na ubezpieczenie karty na jeden miesiąc RE: Odbierz swoje Pieniądze - dla POSIADACZY KONT ING PKO BP i GETIN NOBLE BANK #UOKIK - Buczerinho - 26-11-2018 20:47 (26-11-2018 11:01)patttson napisał(a): PKO odpowiedziało mi, ze do 4 kwietnia wszyscy zostaną listownie powiadomieni xDto samo u mnie |