![]() |
heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. (/Temat-heistcity-net-czyli-zarabiaj-grajac-w-gre-158503) |
RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 17-11-2018 01:09 Dzięki korlim! Już sobie sporo poczytałem w zakładce "documentation" i dowiedziałem się bardzo dużo interesujących rzeczy, np tego, że co godzinę ubywa nam energii o 4% od aktualnego stanu. Ogólnie to nie mogę rozgryźć fabularnie tej gry. Niby klimaty gangsterskie, pistolety, ak-47, napady itp. a żeby odpalić "Scavenging" trzeba kupić i założy kosmiczny kombinezon, magnetyczne buty, butle z tlenem itd. hehe ![]() RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 18-11-2018 12:20 Wiecie może w jaki sposób można łowić ryby i gotować? RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - korlim - 18-11-2018 13:26 nie wprowadzono chyba jeszcze tych modułów i a być dodane możliwość toczenia walk czy wojen coś w tym stylu bo już powrastają fabryki do tych modułów ale nie wiadomo kiedy ma to być dodane RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 18-11-2018 15:05 No to trochę lipa. Bo mleko drożeje i jest go w markecie co raz mniej a energii brak... RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 18-11-2018 19:40 Czy wynajmując pokój w hotelu na jedną dobę otrzymam tylko 10% mojej energii?? RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - korlim - 18-11-2018 20:10 tak ale ta opcja się bardziej przydaje znazcy ogólni wynajem do scavengingu lub Global Heist lub do pracy powyżej 500Wexp raczej głównie praa albo podbicie poziomu RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 20-11-2018 09:11 To trochę lipa. Jak za 250HCC dostaje tylko 10% do energii. Mamy kolejną aktualizację! Co o niej myślicie? Wg. mnie spoko, może w Black Market będzie można kupić coś taniej ![]() ![]() No i fajnie, że w ciągu tygodnia chcą dodać możliwość łowienia, gotowania i tworzenia przedmiotów ![]() RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - AssenCreated - 21-11-2018 16:56 ![]() Aktualizuje temat wrzucając taki fajny screen. Warto wspomnieć, że itemy do " Scavenging " mają cooldown 24h po zakupie. ( EDIT - cooldown czyli czas użycia albo jakiś błąd ... bo moje przedmioty posiadane zniknęły ;/ ) RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Tekri - 22-11-2018 10:44 Potwierdzam mają swój cooldown. Poniżej info z zakładki "Documentation" ![]() RE: heistcity.net czyli zarabiaj, grając w gre. - Xentis - 27-11-2018 18:21 Jak zarobić na Scavenging skoro cooldown to 24h i jak wydasz na cały sprzęt to jakoś nie bardzo się zwraca? |