Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! (/Temat-Zarabiaj-druga-wyplate-grajac-w-gre-158168) |
RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Guxinimod - 14-09-2018 10:19 "Only verified accounts can open new companies" Maila zweryfikowałem. O co chodzi? I gdzie włączyć "pracowanie"..? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - buciu52 - 14-09-2018 10:26 Musisz jeszcze zweryfikować konto numerem telefonu. Gdzie włączyć pracę? Jest informacja w pierwszym poście RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 14-09-2018 11:34 (14-09-2018 08:52)Pawello6 napisał(a): A opłaca się przenieść do innego państwa? Koszty transportu są dosyć spore. Tak, to prawda, ale patrząc na to, że zarobimy 3x tyle, to i tak się opłaca. Koszt transportu do Amsterdamu to 1.6gold, lub 3h na pieszo za darmo, ale to zbija energię do 1%. Jak już się będę przenosić to każdy z moich referali, który również chce się przenieść ze mną dostanie 2golda na zakup Governmental Form, który jest potrzebny do ubiegania się o zmiane obywatelstwa. (14-09-2018 09:33)Patek napisał(a): mam 28j prądu, gdy chce sprzedać to wyskakuje To oznacza, że ta firma ma już zapełniony magazyn, musisz spróbować mniejszą ilość lub komuś innemu. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 15-09-2018 22:24 Od paru dni szukam jakiejś oferty od różnych krajów i mam jedną interesującą Czyli: Dla każdego kto dołączy z UK do Irlandii, on wyśle 10g. Większe zarobki, większy bonus co 3dni. Zniżki na odzież która daje energię, kawę, piwo, wino, jedzenie. Tańsze wynajęcie domu. Każdy kto jest zainteresowany niech napisze do mnie w grze. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Blackers - 16-09-2018 16:15 w ktorym panstwie teraz jest najlepiej sie ulokowac? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 16-09-2018 16:25 (16-09-2018 16:15)Blackers napisał(a): w ktorym panstwie teraz jest najlepiej sie ulokowac? Polecam zacząć w Irlandii, za pare dni też się tam przenosze RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Blackers - 16-09-2018 16:31 a nie indonezja?> RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 16-09-2018 17:06 (16-09-2018 16:31)Blackers napisał(a): a nie indonezja?> W indonezji jest bardzo dużo wojowników. Mało płacą za pracę i bonus co 3 dni tez jest niski. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - drynd3k - 16-09-2018 20:45 Ktoś ma dowód wypłaty ? Ile trwa uzbieranie na minimum ? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Mati684 - 17-09-2018 08:27 Grotis dawaj do indii bedziemy ciskac razem z jeszcze jednym ziomkiem ja juz wyplacilem 20e w tej grze i obecnie zmienilem taktyke ponizej link do profilu mojego https://myprofitland.com/profile.php?key=9483c8d97d524cedfcb3320545c8500c8755&id=mati684 podstawa to utrzymywanie energii na wysokim poziomie + zalezy kto jaka droge wybiera czy wojownik czy praca / handel ja wybralem taka droge pol na pol i wyrobilem sobie 3 skille na maxa zeby miec jak najlepsze zarobki za prace Guest Servicing polecam ten skill bo jest przydatny - ja jestem aktualnie w indiach i dogadany jestem ze swoim refem ze mam menadzera w jego firmie ktora robi kawe i sam sobie pracuje z produktywnoscia ponad 100% i robie fajne ilosci kawy a potem kupuje ja po dobrej cenie ( zazwyczaj za 0 ) po to zeby podatkow nie placic a golda sobie transferujemy inaczej dodatkowo poszedlem w strone wojownika i klepie sobie medale i czaje sie na fajne dropy w WF dodajcie do znajo w grze to pomoge jak ktos chce sie przeniesc do innego kraju to goraco polecam Portugalie lub Indie Portugalia ma fajne bonusy ale jest tam przesyt w handlu duzy. ja tam teraz wynajmuje swoj dom *** wiec jak ktos tam chce sie przeniesc to moge mu dobra cene dac na wynajem albo sprzedac mu chate. ale w portugalii drogi jest sprzet typu def / atack i ubrania itp w indii siedzimy sobie na discordzie i kazdy kazdemu pomaga + mam chate tam ogarnieta za free i jak ktos cos potrzebuje to dajemy sobie dobre ceny plus duzo wojownikow |