![]() |
Kacowy dzienniczek - pierwsze chwilę z BUX'ami :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kacowy dzienniczek - pierwsze chwilę z BUX'ami :) (/Temat-Kacowy-dzienniczek-pierwsze-chwile-z-BUX-ami-157466) |
RE: Kacowy dzienniczek - pierwsze chwilę z BUX'ami :) - FeelTheKick - 16-09-2018 21:39 Powoli do przodu... Widzę że bawisz się w RR, zapraszam do mojego postu: http://zarabiam.com/Temat-Norclix-com-Jak-zarabiac-na-wypozyczonych-poleconych-158366 Może Cię zainteresują moje strategie ![]() Powodzonka RE: Kacowy dzienniczek - pierwsze chwilę z BUX'ami :) - KaCC - 23-09-2018 15:58 Cześć, standardowo po tygodniu przyszedł czas na na odświeżenie tematu, bez zbędnego przedłużania przejdę do szczegółów Clixsense Coś w tym tygodniu nie poszło za dobrze z ankietami i z tego co pamiętam wypełniłem tylko jedną za około dolara ACCOUNT BALANCE - $11.7284 (+0.82$) Założyłem sobie, że dozbieram na koncie 20$ i dopiero wtedy zlecę wypłatę, także pozostaje mieć nadzieję że w przyszłym tygodniu uda mi się wypełnić więcej ankiet ![]() NeoBux Wpadło mi sporo ankiet co zaowocowało tym, że udało mi się uzbierać odpowiednią sumę na przedłużenie wszystkich swoich poleconych o kolejne 60 dni. Oczywiście przełożyło się to na stan konta ale coś za coś ![]() ACCOUNT BALANCE - 0.063$ (-9.00~$) - wszystkie pieniądze poszły na wymianę i opłaty za poleconych ![]() Statystyki Ogólna liczba poleconych - 34 Kliknięcia poleconych - 1,877 = 9.385$ Moich kliknięć - 833 Najwięcej klików w jednym dniu (w tygodniu) - 48 ![]() Ankiety - $12.640 AdPrize
![]() Fajnie, że zaczynają mi wpadać bonusy z AdPrize zawsze to parę centów bliżej celu (konto Golden). Teraz zaczynam zbierać na następną paczkę poleconych ( potrzeba 6 lub 8$, zależy ilu będę chciał wykupić). Sejfik Tutaj również standardowo klikanie reklam, czytanie maili itp. ACCOUNT BALANCE - 8.55zł (+2.16zł) - 1.00zł na reklamy = 7.55zł Jeszcze trochę i dozbieram do tego VIP'a, muszę jeszcze poczytać dokładnie jak dobrze go wykorzystać, żeby koszt zakupu się zwrócił + jakieś profity z tego wyciągnąć. Dodatkowo ponad 22 tysiące sejfikowych punktów na sprzedaż ![]() ManilaADS Ostatnio na stronie wyłączyli opcję oglądania filmów i można tylko oglądać 20 sekundowe reklamy, mam nadzieję że strona wytrzyma jeszcze trochę i uda mi się wypłacić te zainwestowane 5$ ACCOUNT BALANCE - $3.31868 W sumie z mojej strony to by było na tyle, dodam jeszcze tylko że w przyszłym tygodniu nie zaktualizuję dziennika bo nie będzie mnie w kraju i nie będę miał dostępu do laptopa. No to tyle, cześć i pozdrawiam ![]() RE: Kacowy dzienniczek - pierwsze chwilę z BUX'ami :) - KaCC - 06-10-2018 19:04 Siemanko, po tygodniowej nieobecności wracam do żywych ![]() ClixSense Tak jak pisałem wyżej (ograniczony dostęp do internetu), nie dorobiłem się zbyt wiele ale parę centów udało mi się przytulić. ACCOUNT BALANCE - $13.1360 (+1.4076$) Dolar zarobiony w przeciągu prawie dwóch tygodni mówi sam za siebie, ale co zrobić teraz już mam regularny dostęp do internetu więc mam nadzieję, że przełoży się to na zarobki ![]() NeoBux Tutaj miałem największy problem bo jak wiadomo (albo i nie) przez brak regularnych moich codziennych klików nie nalicza mi pieniędzy zarobionych przez poleconych ![]() ACCOUNT BALANCE - $3.173 (+3.11$) - 0.9$ na wymianę i opłatę poleconych = 2.21$ Statystyki Ogólna liczba poleconych - 34 Kliknięcia poleconych - 2,384 = 11.92$ Moich kliknięć - 988 Najwięcej klików w jednym dniu (w tygodniu) - 48 ![]() Ankiety - $13.060 AdPrize
![]() Na pocieszenie wpadło 10 punktów w AdPrize, szkoda tych paru dni ale już na to nic nie poradzę i lecę dalej. Kolejny cel w tym panelu to dozbierać i wykupić kolejnych 30 nowych poleconych ![]() Sejfik Tutaj problemu nie było, niby 3 dni w plecy ale akurat na tym panelu nie odczuwam tego za bardzo ![]() ACCOUNT BALANCE - 8.58 zł (+1.03zł) - 1.00zł na reklamy = 7.58zł Dodatkowo trochę kredytek do wymiany + cały czas odkładane sejfikowe punkty (prawie 27 tysięcy ![]() ManilaADS Z racji tego, że tutaj mam wykupione konto premium to starałem się to wykorzystać w każdym możliwym miejscu, gdzie tylko łapało mi jakieś Wi-Fi ![]() ACCOUN BALANCE - $6.26538 (+2.9467$) + 8015 MA POINTS ($1.60300) = 7.86838$ Czyli można powiedzieć, że konto PREMIUM odrobione, a zostały dokładnie jeszcze 4 dni konta Premium także zarobek powinien w przyszłym tygodniu jeszcze trochę podskoczyć w górę. Myślę, że skuszę się na przedłużenie Premium o kolejny miesiąc ![]() Ode mnie co tyle, jak widać zmian za dużych nie ma ale zawsze warto odnotować to w dzienniku w celu późniejszego porównania. Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocy ![]() |